tv/film

FILMER VERDT Å SE

The Lorax
Denne filmen er så sykt søt! Haha, har alltid elsket tegne filmer sånn egentlig, mest sannsynlig derfor jeg likte den. I tillegg er det utrolig fine "tegninger"/"animasjoner". Filmen er i "fremdtiden", og hovedpersonen er en gutt som bor inni ett lite "plastikk" samfunn. Han forelsker seg i en jente, og prøver å få jenta til å like han tilbake. 

The Vow
Gud, denne filmen er så søt og trist. Dette er en romantisk film altså. Filmen handler om ett par som er superduper happy sammen, så ender de i en bilulykke, så glemmer jenten absolutt alt etter de to møttes. Filmen er veldig klisje, jeg kunne forutse at bilulykken kom til å skje. Men altså, alle kjærlighetsfilmer er klisje, men jeg likte denne av en eller annen grunn.  

Cyberbully
Jeg begynte helt ærlig å gråte når jeg så denne filmen. Jeez, ble skikkelig sur når "Taylor" ikke hørte på når moren ba henne om å slette "Cliquester" profilen sin. Jeg ble forbanna når faren til drittkjerringa som mobbet ikke gjorde noe heller. Haha, okei. Denne filmen handler om, vel, det sier vel seg selv; Taylor som blir mobbet over nett.  

 

♥ The amazing spider-man
Okei, denne filmen forelsket jeg meg helt i.  Altså, jeg så denne to ganger på kino, angrer ikke ett sekund på det. Jeg tror heller ikke jeg trenger å forklare sånn veldig mye hva filmen handler om, siden det tror jeg de fleste av dere vet. Uansett, den kommer ut på dvd i Novemer en eller annen gang står det. 

Sett noen av de filmene over?

DERE MÅ BARE SE DETTE

Jeg har vært helt avhengig av awkward siden første gang jeg så det. Ågud. Det programmet er så braa! Programmet handler om Jenna, som haha, lever livet sitt. ORD KAN IKKE BESKRIVE. Eller rettere sagt; jeg kan ikke beskrive. Så trykk heller på denne linken her, og se på den. Haha. 


Har du sett på awkward før?


FOR EN FILM

SÅ. I dag har jeg spist pizza, gått drit langt (i regnet), spist spaghetti og sett på kino. Men fy, jeg så på The Amazing Spiderman. Awjodaowajowj. Den. Var. Så. Sykt. Spennende. Han spiderman var litt kjekk han også dååå. Heh. Han var ikke like kjekk i virkeligheten, etter jeg googla han :( Men hvis noen har lyst til å se spiderman filmen med meg igjen, kommer jeg garantert til å bli med! SE DEN. 


Har egentlig aldri likt sånn "superhelt" filmer, men den var braaaa. Har du sett den da?

OCEAN'S 11

Har nettopp sett på film med familien og spist opp (nesten) hele påskeegget mitt. Serr, jeg kommer til å bli så feit når jeg blir voksen. Uansett, filmen vi så på. Altså. Ehm. Jo. DEN VAR SÅ SYKT BRA. Gud, hver gang jeg ser en bra film, blir jeg alltid i skikkelig godt humør. Og jeg er glad, så ELSK PÅ DEN FILMEN. Filmen heter forresten Ocean's 11. Hehe


traileren er kanskje ikke verdens beste, men hvis du ikke har noe annet å gjøre burde du se den altsåå!

Har du sett den?

SÅ. ALTFOR. SPENNENDE

FY. Altså. Herregud. Jeg har sett på the hunger games. Trenger jeg virkelig å si mer? Etter jeg leste boka har jeg gledet meg så sykt mye til filmen. Og endelig. ENDELIG, fikk jeg se filmen. Den var så spennende! Haha, stakkars Vilde. Moste vel hånda hennes. Hvis ikke du har sett den, SE DEN.

jeg skal SÅ kjøpe dvd'en!

NEW GIRL

gud. jeg elsker dette programmet! Har er på episode 14. Ler meg skakk. 

30 MINUTES OR LESS

I går hadde jeg og Amir en liten filmkveld og da så vi på "30 minutes or less". Og den var liksom spennende, samtidig som den var jævlig morsom. Haha, lo meg skakk i hjel mens jeg gjemte meg under puta. Jeg er ikke noe flink til å skrive handlinger og sånt, så legger bare til traileren under:

har du sett den?

SØT FILM

I går var det filmkveld i huset, som vi så og si har hatt hele uka. Altså familien vår ser kjempe mye på film. Uansett så vi på en kjempesøt film! The help. Herregud, jeg trodde jeg skulle begynne å grine av all den elendigheten. Gawd. 
The Help
Har du sett den? 

ARTHUR

Vi har sett på masse filmer i det siste føler jeg. Jeg har ikke engang blogget om alle. Haha. Uansett. I går kveld så vi på "arthur". Det var en helt heeeerlig søt film. Likte spesielt Arthur, han var litt kul daeh. Med magnetsenga si og alt. 

Har du sett "arthur"?

VAMPIRE DIARIES HAR BEGYNT IGJEN!

Åh, det er så deilig at et av favoritt programmene mine har begynt igjen! Hehe, første gang artige.no har vært til hjelp. Det eneste som mangler nå er Chuck, Nikita, Desperate Houswives, Gossip Girl og Pretty Little Liars. Haha. Ser du på vampire diaries?

GOT A SECRET, CAN YOU KEEP IT?

Sitter å ser på pretty little liars. Programmet er helt genialt! Noe som irriterer meg er at de aldri avslører hvem "A" er. Selvom det ville ha satt en slutt på hele programmet. Uff. Uansett, jeg elsker pretty little liars! Det er SÅ spennende!gotta love it ♥♥
Ser du på pretty little liars?

'FÅ MEG PÅ, FOR FAEN!'

Klokken halv sju stikker jeg til kulturhuset for å se på kino med Anne og Vilde. Vi skal se på få meg på for faen. Har hørt at den er utrolig morsom. Jeg vet ikke helt om jeg komer til å like den da. MEN jeg gleder meg uansett ♥

Har du sett filmen før?

FRUSTRETE FRUER


Ser du på frustrete fruer?

DESPERATE HOUSEWIVES

Nå har jeg sett på hele sesong sju av frustrerte fruer. Eller jeg så på sesong sju for en stund siden, nå har jeg egentlig bare ventet til sesong 8 skal bli sluppet ut. Men det virker som om jeg må vente en stund til, og det gidder jeg ikke. Derfor har jeg tenkt til å begynne på sesong 1 igjen. Hoho, ønsk meg lykke til.....

Er det bare jeg som har dilla på frustrerte fruer eller?

LOVE AT FIRST HICCUP


Serr, denne filmen er så sykt morsom! SE DEN.

AWW, SÅ SØTT!

På disney channel så sender de verdens søteste film ever! Awww, elsker den filmen. Haha, ja, jeg er vel litt barnslig.

Har du sett filmen Wall-e før?

THE HANGOVER

Heyhey ♥

I går kveld så jeg på The Hangover, den var så utrolig morsom. Jeg lo meg gjennom hele filmen. Haha. Btw, han fyren med skjegg er driit kul :D

Har du sett filmen før?

NIKITA

Jeg har absolutt ingenting å se på etter at jeg har sett på alle episodene av hellcats har jeg begynt å se på Nikita. Har litt for mye fritid.... + at det ikke har kommet nye episoder av vampire diaries eller chuck. Wee. Life is wonderful.

hehe, jaaaaa

Har du sett programmet før?

PAY IT FORWARD

Jeg setter superstor prise på absolutt alle kommentarene jeg får! SÅÅ jeg må bare si TUSEN TAKK til absolutt alle som kommenterer på bloggen min. Me♥you all!

Sitter forresten å ser på pay it forward på TVnorge nå. Filmen er egentlig ganske søt. Husker vi så filmen på skolen. Hehe.Har du sett filmen før?

HELLCATS

Hallo. 
Ser på Hellcats. Er ikke noe annet å se på så.

joa. dere skjønner sikkert at jeg var litt små desperat.... 

Har du sett på Hellcats før?

TRON: LEGACY

Hallo, skal se på kino nå jeg..

Har du sett den?

District 9

Hallo ♥
I går kveld så jeg på film, district 9. Starten var utrolig kjedelig. Men filmen var driit bra! Herregud, jeg kunne godt se på den igjen liksom.

Har du sett filmen?

pretty little liars

heyhey ♥
siden jeg var syk i går orket jeg ikke å gjøre så spesielt mye. så jeg ble sittende å se på pretty little liars. helt ærlig, programmet kunne ikke ha vært mer meningsløst. men det er vel min mening.


Episode 1
Følte for å legge den til...

Har du sett på Pretty Little Liars?

Eclipse

Yo gængstere!

Har tenkt til å sette på eclipse som jeg fikk av Emilie og Henrikke ♥

Hva gjør du nå?
Har du sett eclipse?

No son, you don't want to drink beer. That's for daddies, and kid's with fake ID's

hahah, Homer er helt genial....

Dette blir et veldig kjedelig innlegg når jeg tenker meg om, men hva gjør jeg vel ikke for å holde bloggen min oppdatert? ehehe. 
Det eneste jeg har gjort hittil er samfunnsfag leksene mine, spennendeeeee


jeg tror jeg egentlig har nevnt at jeg diggggggger programmet et par tusen ganger før....

Er jeg den eneste som ser på det?

 

Grusomme meg

Hallo.

Jeg kom nettopp hjem etter å ha sett på grusomme meg. Haha, den var så utrolig lættis. Hvis du har sær humor burde du se den. Jeg har også fått meg ny vår/høst jakke. Kan sikkert vise den til dere etter på :)

Haha, elsker de gule knottene!

Har du sett den?

"Jeg ser at du har kikket litt på meg i timen"

Hallo.
Jeg har fryktelig lyst til å se på keeper'n til liverpool. Jeg har sånn veldig sær humor. Så.

Er jeg den eneste?

The Simpsons

Ser på the simpsons. Har egentlig ikke noe mer å skrive. Jeg har liksom ikke gjort noe kult i dag eller gjennom hele uka. Også er det jo ingen vits at jeg blogger om det jeg blogger om nå. Og uansett, lillebroren min har kameraet mitt. Han er på leirskole nå. Såå

Liker du the simpsons?

one tree hill

Hallo. Jeg hadde egentlig tenkt til å legge ut bildene jeg tok i går. Men det ble liksom ikke noe av. Jeg er liksom blitt litt avhengig av One tree hill. Det er en ny sesong. Såå jaa.

 

Pleier du å se på one tree hill?

VAMPIRE DIARIES

Hallo. 
Jeg tror jeg har ventet i minst en uke på at den skulle bli ferdig! Dere skjønner nedlastinga av Vampire Diaries er nettopp finito! (jeg vet eier i spansk). Ahh, digg. Skal sitte å kose meg med litt snop som jeg (og lillebroren min) fikk av en venn av pappa som er her nå.

Print screen ♥


Vampire Diaries ♥

Pleier du å se på vampire diaries?

taheera

Heyy. Jeg heter Taheera og er 19 år. Nå er jeg i Forsvaret hvor jeg da ehm fullfører førstegangstjenesten min. Liker å videoblogge og poste kleine vidoer av mitt kleine liv. Yup. Basically bloggen min i ett nøtteskall. Yup. Snx


  • Gratis design

    Også har det seg slik at jeg har laget ett par design. Om du har lyst å ta en titt på de trykk på "trykk her"-saken under hehe.

    Trykk her
    hits