hverdagen

LENGE SIDEN SIST

O. M. G. Nå er det lenge siden jeg har blogget. Jeg har blitt en skikkelig flink blogger as. He-he. Det er rart å blogge. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive lenger. UÆ. SO WEIRD. EY, det er 5 dager til sommerferie. Awuowijeaowojo. Nei det her funker ikke helt. Tok noen bilder i hagen da. Jeg er bare glad ingen av naboene kom ut jeg. Haha. 
Blå slush ♥


I FOKUS

Okei, så jeg skal da prøve å begynne og blogge igjen. Men greia var at selvutløsering failet, totalt. Så derfor ga jeg litt opp. Spiste havegryn pannekaker til frokost da. Det faila like hardt. Den ene smakte som omelett, den andre smakte som havregrøt og den tredje smakte pannekake. Så jeg vet ikke helt. Men druene var gode. Og litt skrukkete. 

Veit, jeg er pen og veldig i fokus. Trenger ikke å si det engang... LOL

Det eneste bildet som ble i fokus, haha, faen snur hodet mitt 45 grader rundt. Hvorfor?

HVEM SIN ER DENNE?


Hahah, gjett hva jeg har gjort i dag. Jeg har satt merkelapper på så å si alt jeg eier. Mobilen, bøkene, pennal, pc, ladere.... Blir litt små trist av å tenke på hvor lite jeg gjør ut av dagene mine jeg.....

LITTLE TALKS

Jeg elsker søndager, sånn uansett om mandag kommer etter. Da har jeg liksom en unnskyldning til å ikke ha gjort en dritt spennende. Dagen min: Jobbet med matte (fordi jeg ikke skjønte en dritt, men det gjør jeg nå), jogget 5k (på 29:47, wootwoot), begynt å se på en ny serie (the inbetweeners), også har jeg hørt på little talks av of monsters and men (fordi det er en helt nydelig sang). MIN SØNDAG. 


LIVET MITT ATM

Det er egentlig litt trist hva jeg bruker fritden min på. Spille scribblnauts og se på tv-serier. #storyofmylife. Hehe, fikk låne scribblenauts av en venninne i klassen, og det er såå gøy. 12 årgrense på spillet. Say no more. Jeg ble for ikke så lenge siden også ferdig med å se alle mulige episoder av 90210. Det her er sammendraget fra alle de dagene jeg ikke har blogget.Så vet du det.  

NÅR EN PEPPERKAKEBAKER BAKER PEPPERBAKERKAKERHva gjorde du i går kveld?

MITT INTERESSANTE LIV

Okei, livet mitt er så kjedelig nå. Har bare øvd til franskprøven i morgen, og sittet litt på snapchat (og sett på litt gossip girl, som er på skjermen i bakgrunnen). Har blitt helt avhengig av det, har sett en sesong på 5 dager. Haha, jeg har så mye liv som sagt. Ahh, vurderingsukene ekke så verst, sånn egeeeentlig. Men nå skal jeg opp å spille piano og lære meg demons av imagine dragons (verdens fineste sang i hele verden). Wootwoot. 


NÅR TAHEERA KJEDER SEG


Vant smarties i Celine sin Bursdag i går. Happy giirlStirrer deg dypt inn i sjela. Elsker kameraet mitt forresten, fokuserer på kvisene i panna mi. Jotakk kamera

NYTT OBJEKTIV
Ååå, jeg hadde bursdag den 3. desember så mamma ga meg 50mm (f/1.4) linsa som jeg har hatt lyst på såååå lenge! Jeg elsker den allerede. Jeg tok et testbilde med parfymene over. Haha

MATERIALISTISKE GODERiPhone 5 og Justin Bieber billetter. My life is complete 

ETTER Å HA SOVET I FEM TIMER

Jeg overnattet hos Elisabet med Celine i dag. Serr, jeg blir litt amazed over hvor mye taco vi spiste. Vi spiste taco for seks personer. Følte meg som et matvrak. WOOO. Vi hadde også en pakt om at ingen av oss skulle sovne før klokken seks. Haha, var kjempegøy vi satt å så på skrekkfilmer hele natta. (Eller egentlig bare 3) også avsluttet vi med å se på High School Musical 1 før jeg og Celine dro.


Haha, liker ikke så fælt å blogge om dagen min, eller hva jeg har gjort. Det bare virker litt, jeg vet ikke. Jeg bare liker det ikke. Hehe. 

 Hva gjorde du i går kveld da? 

JAMEN SÅ GJØR NOE DA.

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke jobber med noe nå. Burde vel egentlg begynne å øve på en naturfagsprøve vi har neste uke, som jeg forresten ikke forstår et bær av. Jeg har helt jævlige studievaner har jeg funnet ut. Kommer hjem, ser på tv til fem, spiser middag, klokken har blitt seks og jeg bestemmer meg for å jobbe med det neste dag. TAHEERASTYLE!
Har du gjort noe i dag?


#FWP

Gjett hva jeg våknet opp til a? Grå skyer og 1 meter med snø. Guud som jeg fikk julestemmning. Jeg elsker snø. Sånn serr. Jeg elsker den. Bortsett fra at når snø blir varmt smelter det og blir til vann. Jeg liker ikke vann, spessielt ikke når det uretter det rette håret mitt. FWP. 
Har snøen kommet til dere enda?

I OSLO

Okei, så klokka ni i går kveld fikk jeg vite at jeg skulle til Oslo for å besøke bestemoren min. Dagen min har så å si bestått av TrackMania og Glee. Jeg har eeendelig sett den aller siste episoden som har kommet ut. Men greia er da har jeg ikke noe å gjøre nå. I tillegg til at jeg får dårlig samvittighet av å sitte på nettet siden bestemoren min har mobiltbredbånd.PIZZA OG FILMKVELD HERE I COME


Okei, så nå har jeg sett på Glee helt siden jeg posta det forrige innlegget og er på siste episode av sesong 3. Wii. Gleek. Haha, genialt. Uansett, nuu skal jeg til Vilde for pizza og film med masse koselige foolk ♥

 

GLEE HAR TATT OVER LIVET MITT

Det er nesten farlig hvor mye Glee jeg har sett på i det siste og Quinn er serriøst irriterende pen. Anyhooow har sett nesten tre sesonger på en uke. Mari fikk meg til å se på det. Gleder meg til å se de nyeste Glee episodene med henne ♥♥ Men nå skal jeg fortsette å se på Glee. Glee. Glii. Wii. Hade


ser du på glee?


OUTTA HERE
stikker til senteret med parisa nu

GOD MORGEN

Okei, NÅ er det altfor lenge siden jeg har blogget. I dag har jeg planer om å dra til senteret med Parisa. Vet ikke helt hva jeg skal kjøpe, i tillegg til at jeg nesten har brukt opp hele månedslønnen min på mat... Må serriøst lage meg ett budsjett.


Hva skal du i dag?

DET Å SLUTTE TIDLIG

Ahh, jeg elsker å slutt tidlig. I tillegg er jeg ferdig med ALLE leksene. Haha. Skal bare slappe av til klokken fem så stikker jeg til mcern for gratis mcwrap. Elsker å si det høyt. Gratis mcwrap. Gratis mcwrap. Det er så fengende. 

cornflakes med sukker ♥♥


PHOTOSHOOT

Gud, jeg liker ikke å bruke sånne overskrifter. Det er liksom så. Ehm. Jeg vet ikke. Jeg bare liker det ikke. Haha. Uansett, på Tirsdag var jeg hos Parisa, og gjett hva vi gjorde a. 


Haha, jeg hater den selvutløseren. Den funker så dååårliiig

DAY 235


day 235 - 

THE SCROCH TRIALSHar lest så å si i hele dag. Jeg ble ferdig med den første boken i denne bokserien i går på to dager. The maze runner serien er sååå bra. 

EXPECT THE UNEXPECTED.

Hoho, nå skal jeg til tjernet å jogge. Haha, gleder meg litt. Æsj, den dårlige kondisen har gitt meg god inspirasjon til å begynne å jogge. Dumme sommerferie som skal ødelegge kondisen min. Jeje. Skal du være like sporty som meg å jogge ell? hehe.

 

UBLOGGETE ATM

Gud, jeg føler meg så ubloggete akkurat nå. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive, eller hvordan jeg skal starte. Har funnet ut at det alltid er sånn når jeg ikke har blogget på en stund. Meeeen, planene for dagen er å lage lasagne hos Jin med Anne og Vilde ♥♥ Men det er ikke før klokka 4. Nedtur. 


Hva skal du iii dag?


LANTERNS


DAY 259

 

JAMEN, SÅ SPØR MEG OM HVOR MYE KLOKKA ER DA.


Ååå. Elsker å ha klokke, da slipper jeg å være så avhengig av mobilen min. Har du en superawesome klokke du er superglad i?

THE MAZE RUNNER

Jeg har hatt besøk av Anne og Jin (og litt Vilde) i dag, vi gjorde ingenting. Eller vi gjorde jo noen ting, men det vi gjorde kan regnes som ingenting. Men jeg elsker å være med dem, lær meg skækk (hehe) hver gang jeg er med dem! Uansett har blitt helt oppslukt av boka "The maze runner". Hørt om den? Vurderer å lage en eller annen videoblogg til bøkene (det er en serie) Hehehehehhe


kjøpte hele serien på amazon.com for 100 kroner, digger amazon ♥♥


 

HEI

Mandager er leksedagen min, så jeg rakk ikke å blogge. Hehe. Skal til Mari etter på og se på film med henne, har kjøpt sørlandschips og maom. Forresten,har fått skolepc fra videregående, og det er SÅ chill med laptop som bruker under 5 minutter på å skru på seg! Det er helt utrolig og sitte i senga å gjøre lekser på EN FUCKINGS PC mens jeg hører på musikk. Livet  ♥ ♥ 

NEW IN


Gjett hvem som har fått syk inspirasjon til å jogge igjen a. De skoene er som å gå på skyer, puter, you name it. 
Sko - 1200 kroner på GSport
Genser - 249 kroner på GSport


MELTDOWN

Jeg vet ikke helt om denne dagen er bra eller ikke. Siden jeg er superduper fornøyd med klassen min, så den er i hvertfall i boks. Men jeeez, timene var så kleine. Nesten ingen sa noe. I det hele tatt.(Fikk ikke lov til å bestemme plass, siden vi skal bli bedre kjent med hverandre) haha. I tillegg, gnagde conversene seg inn i lilletåen min, gnagsår ♥♥♥♥♥♥ Men akkurat nå er jeg så trøtt, at jeg kunne dødd. Var jo på madonna konsert i går og greier. Haha, la meg to, sto opp halv seks. Yey. 


Arkivbilde da. Gammelt. Veeeldig gammelt. Hvordan var din første skoledag daa?

OK, GREIT. DET ER HELT OK.

NEI. Det er det ikke. TIDEN GÅR SÅ FORT. Æsj, sommerferien er ferdig. Skolen starter på torsdag, og det er kjiipt. Gruer meg litt til alle de "da er sommerferien over"-statusene i tillegg, spam. ANYWAYS. NU skal jeg ut i den (lille) hagen vår å danseee, håper jeg ikke naboen tar seg en tur ut. Aaaalltid like kleint det skal jeg si deg. 


Hva gjør duuu nå?

"GAMMEL" DAME MED VOND RYGG COMING THROUGH

Jeg var nettopp hos kiropraktoren for nest siste gang (I hopee) Gud, jeg følte meg som en gammel dame. Det var bare "eldre" folk der. Jeez, livet mitt ass. Vel uansett, har ikke noe spessielt vondt i ryggen lenger. Haha, ja forresten, trodde aldri dette kom til å skje men: jeg skal på madonna konsert i morgen.  Tante hadde en ekstra billett, i tillegg er det diamondcircle. Skal nok bli gøy, selv om jeg ikke kan en eneste madonna sang. Hva gjør du?

JEG. VIL. IKKE. HA. VOND. RYGG

Okei, de siste fire ukene har jeg hatt vondt i ryggen, og endelig, en uke med masse mas, har mamma bestilt time hos kiropraktor. Og jeg gruer meg. Tenk om jeg aldri får danset igjen pga ryggen min? Awigaoejoeigje. Why god, whyyyyy? Haha, okei. Ikke bli helt overdramatisk Taheera. Pust. I hvertfall etter jeg har vært hos kiropraktoren skal jeg til Parisa. Også har jeg laget en video jeg redigerer nå også. BE PREPARED. eller STAY TUNED som alle sier. 

 Alle sammen, meg for to år siden med tights og tskjorte. Det var såååå kult Hva skal du i dag?

TENNNNNNNNNNIS

Haha, gjett hvem som skal ut å spille tennis? DU SER PÅ HENNE. Eller du ser på det hun har skrevet. Jeg eier i tennis bare så det er sagt (xD xD xD, neiiiiddaaa) Det er faktisk fint vær her på Jessheim. Noe som er ganske så amazing skal jeg si dere. hoho, me amo out. (tar fransk for de som lurte) 

WHAT TO DO?

Okei, jeg har så sykt vondt i magen nå, i tillegg er jeg kvalm. Livet mitt er så uinteressant til tider. Haha, tror ikke jeg kommer til å gjøre noe annet enn å dø hjemme (fordi en viss Parisa ikke svarer på face) Æsj. Forresten har begynt å se på 2 broke girls. De har så sykt perevers humor, at jeg dæver. _MG_7357.jpg
Arkivbilder er alltid kule. Har du noen planer for dagen?

BAAACK

Heii, jeg kom hjem fra Tyrkia i går. Var i Side, og det var helt nydelig der nede! Haha, likte Old Town best. Det er ett sånt marked med tusenvis av forskjellige prutebutikker, jeg kjøpte ikke veeldig mye. Og omg, jeg var i en liten parasailing ulykke. Haha, båten fikk motorstopp, så vi falt rett ned i vannet. Det var litt av en opplevelse. Også var vi på en "caprio" buss, som er en buss med helt åpne vinduer, og kjørte rundt i fjellene og sånt. Ellers så badet vi massse. 


Har flere bilder, men de kommer jeg til å legge ut på 366 days prosjektet. SÅÅ. SNAKKES 

Hvor har du vært på ferie? (Hvis du har vært på ferie, haha) 

TOOI VA NJOOO

Burde være litt kjapp. Skal stå opp fire. Og det er helt umulig å sove på fly. SÅ. Uansett. I dag har jeg vært hos Jin med Anne og Vilde. Okei, kort beskrevet: Vietnamesisk karaoke, pizza, buzz, tur og masse bilder. Fikk en sang på hjernen, Tôi vẫn nhớ. Verdens beste sang ever. 

Meen, nå skal jeg legge meg. Hva gjorde du i dag/ igår kveld? 

DAY 218


218/366

THIS IS AWKWARD.


(Et awkward) Hei 

Veeeeel. Heh. Der fikk jeg plutselig planer for dagen. Men jeg redigerer filmen senere i kveld (forhåpentligvis med hjelp av macen til Amir, hvis du leser dette heheheheheh) Men dere får ha en superduperherlig dag ♥ Tihi. Skal til Mari, bare sånn at i tilfelle folka ikke får det med seg. 
Små irritert når den herlige fjernutløseren ikke funker. Ikke. Kjøp. Fjernutløser. Fra. Clas. Ohlson. 

VIDEO SOON

Har ingen planer for dagen bortsett fra senere i dag, tror jeg. SÅ dermed har jeg hele dagen på meg til å lage video (MED STATIV OG FJERNUTLØSER!!) Haha, sykt glad jeg kjøpte det! Wii. Men må bare, kle på meg, rydde rommet og SÅ er det videotiiiiime! Har forresten forelsket meg helt i "turn up the love - far east movemeant" ♥♥


søta uten sminke joooo. neida.

THE DARK KNIGHT RISES

Ågud, jeg har fått sansen for superhelt filmer. De er så spennende! At jeg ikke kan ha likt dem før liksom. Så på den 3. batman filmen i dag, og den var så sykt bra. "Skurken" i denne filmen var liksom farligere (og virket mindre overvinnelig) enn skurken i Spiderman filmen. Haha, men jeg liker fortsatt spiderman filmen best da. Fikk forresten kjøpt meg en (dårlig) selvutløser fra Clas Ohlson for 69 kroner. Haha, så lenge den funker sier jeg bare ass. 

elsk på denne filmen da ♥♥ Har du sett filmen da?

H-A-P-P-Y

Wii, da har jeg ny bikini, ny topp og nytt kamerastativ. Det eneste jeg mangler nå er shorts, ett par topper til og en fjernutløser. Yey. gadd ikke å ta bilder av stativet, siden jeg ikke gadd. make sense? Ja. Okei. Shallabais, snakkæs

 

DOTTER I ØRENE

ÆSJ. Jeg er syk i dag. Dumme immunforsvar som ikke klarer å forsvare ordentlig slik at jeg uansett ender opp syk. Det verste av alt; er at jeg har DOTTER I ØRENE. 
_MG_7357.jpg
kakao ♥♥

WOOT WOOT. SO HAPPY I COULD DIE

Om 1 uke pluss en dag fra nå, sitter jeg i Tyrkia og slikker sol. Skal bli brun. Helt desp. Serr. Har blitt så bleik i det siste, ser ut som ett spøkelse eller noe. JK. Haha, men serr. Jeg gleder meg. Jeg var så usikker på om det ble noe av. Også bare BAM, så var billettene bestilt. Jeez, jeg gleder meg! Iiiiiiiiip


Liiiiite chill da - Har du vært å reist i ferien enda?

FOR ANDRE GANG

Jeg har vært på senteret med Mari i dag, og det var sykt koselig. Vi gikk rundt og vimset i alle butikkene vi var innom mens vi snakket om alt og ingenting. Og jeg fikk faktisk kjøpt noe. I tillegg har jeg vurdert å ta dipdye (hos frisøren fordi jeg må bleke det). Etter senterturen, gikk vi for å se spiderman (igjeeeen). Altså når "Gwen" har gjemt seg i det skapet, skvetter jeg like mye "salamanderen" dukker opp. Haha, også når "spiderman" blir elctrified (hva er det på norsk?) og faller på bakken og helekoptre lyser på han. DAT ASS. Hahahahah. Okei, nok spiderman snakk for i dag. 


alle sammen, dette er mari.


alle sammen, dette er meg. 


alle sammen, dette er meg og mari.

Neias, måtte spice innegget litt opp med bilder. Bare jeg som likte spiderman filmen?

TILBAKE PÅ JESSHEIM

Okei, så jeg har vært i Lamberseter, hvor besteforeldrene mine tydeligvis skal flytte til? De er ikke så flink til å fortelle planene sine... Så i går brukte jeg 1 time på å sitte i en liten polo (med seks personer, fylt med masse poser), 3 timer på å montere en Ikea seng, 2 timer på å spille ticket to ride (på iPad, har blitt helt avhengig). Så det er det meste spennende jeg gjorde. Ja forresten, når jeg var på Ikea kjøpte jeg den søteste notat boken jeg noensinne har sett (elsker den ♥♥)


Okei, bare for å få sagt det. Nei jeg har ikke tics, har bare ikke stativ. 

DET FINNES HÅP FOR ALLE. DA MENER JEG ALLE.

Haha, jeg har blogget nesten helt siden 2009, på to forskjellige blogger (tiira.blogg.no) hvis du lurte. Og når man har blogget så lenge, er det selvsagt at man har hatt mange stygge headere fra begynnelsen. De fikk jeg veeldig lyst til å vise. Fordi de er latterlig stygge. Dæver. Okey. PREPARE FOR THE WORST.

Hvor lenge har du blogget da?

SPECIALS

For ikke så lenge siden ble jeg ferdig med den siste boken i Specials serien. Og fy så bra den var! Jeg slukte bokstavligtalt opp boken. Specials serien består av tre bøker; Uglies, Pretties og Specials. Jeg vet, tittlene er litt vell spesielle. Haha, jeg trodde bøkene kom til å handle om noe helt annet liksom. Så, GI BØKENE EN SJANS. You will not regret it. Det gjør i hvertfall ikke jeeeg. 


Har bare toern og trern, lånte den første på biblioteket. De er på engelsk og jeg kjøpte dem på amazon for 30 kroner, amazon ♥♥♥♥ hehe
Har du noen bøker å anbefale?

EDDERKOPPHULE

Fyfaen. Vi bor serriøst i en edderkopphule eller noe. Vi så serr 4 edderkopper. INNE (på taket). Herman bestemte seg for mose den. MED ET BLAD. Det kom grønn edderkopp gøgge over hele bladet. Tips: IKKE mos en edderkopp med et blad, det kommer masse grønn gugge over alt. Uansett, vi så project x, som jeg trodde var chronicle. Så filmen vi så var helt annderledes enn det jeg hadde trodde. Haha. 
pissout. hva har du gjort i dag?

GUESS I LIKE, LIKE, LIKE IT LIKE THAT, JUST CHILLIN' WITH MY FRIENDS

Okei, jeg så på disney channel i sta, og har den mest tragiske sangen på hjernen. Hjelp meg. Må virkelig slutte å se på disney. Uansett, IDAG skal jeg mest sannsynlig til Herman med Anne, hvis han bare tar den stygge telefonen sin og lærer seg å svare. SÅ. Forresten jeg har blitt helt eggedilla etter at Amir fant en perfekt eggekalkulator. Så hittil i dag har jeg spist 2 egg. Burde vell ikke spise flere. MEN IT TASTE SO GOOD. 


fordi jeg elsker lampen min (som alle andre krasjer i unntagen meg fordi jeg er for lav :( hehe )
Hva er planene dine for dagen da? 

DETTE ER BARE EN AV DE DAGENE I SOMMERFERIEN HVOR DU VET DU KOMMER TIL Å KJEDE DEG.

Har en ekkel følelse på at dette også kommer til å bli en av de dagene hvor du bare sitter å gjør ingenting. Alle folka er bortreist, så dermed blir jeg stuck inneeeeee. Yey, tror jeg kan lage en videoblogg. Smart taheera. Men først har jeg planer om å jogge, siden det er så ALTFOR lenge siden jeg har gjort det. 


dagens outfit alle sammen. 

APKGMRRGIKGF

Ja, jeg har vært i Oslo å besøkt tantepante. Så jeg har ikke fått blogget..... Som dere sikkert skjønte. Hah. Anyways, jeg skal til biblioteket i dag med onkelen min og Amir. Skal nok bli, ehm, gøy? Men jeg har nettopp lest ferdig den siste boka i Specials-serien, og herregud. De bøkene, er bare elsk ♥♥♥ Jeg må lage noe kult for å vise dere hvor kule de bøkene er ass B) B) B). Haha, neida. 
meste av tiden vi var i Oslo, ble jeg og Amir tvunget til å være ute. Så det endte opp med mange fine selvutløser og tarde bilder. Har dere gjort noe spesielt de siste dagene?

THOUGHT OF YOU

Var litt for lenge våken i går, så endte opp med å stå opp klokka ett. Hehe. Uansett, har blitt helt hekta på "Thought of you" fra Believe. Gjett om jeg gleder meg til konserten a! Jeg skal SÅ ha golden circle. Wehu. Uansett, tror jeg skal filme Juni favorittene i dag. Så skal jeg se på Ica Age 4. Spennende innlegg dette skulle bli da. 

♥♥♥♥ har forresten kjøpt meg nye høyttalere, love'em

 

INNKJØP

(linsen har endelig kommet, yey) Jo, for en superduperlang stund siden var jeg på senteret med Parisa. Så fikk jeg aldri vist dere hva jeg hadde kjøpt siden jeg tok meg en pause fra bloggingen. I TILLEGG, er jeg veeeeeldig fornøyd med det jeg kjøpte, tihi.

Ja, kommer vel til å snakke mer om dem i Juni favoritter. Snakkesss ♥OVERLYKKELIG

OMG. Linsa er bestilt, og kameraladeren kom i dag. Serr, er så glad. Det kommer til å bli fettebra med bilder denne sommeren altså! GLED DERE. Også har jeg ikke noe spess å blogge om annet enn at jeg har vært ute å kjøpt kebab også har jeg spilt Sims. Ikke spørr meg hvorfor, det bare fristet meg. Men har blitt lei det allerede. Heh. Det var nok om min interessante dag. søteste bilde da

SÅ. VELDIG. TREG.

Som dere vet, har jeg klart å miste laderen til kameraet mitt. Så den ligger ett eller annet sted hjemme og ler av meg. Dat bitch. The point; jeg bestilte en midlertidig en til 122 kroner (den originale canon laderen koster 699, så råder dere til å passe godt på den) så inntil da får jeg ikke tatt noen bilder. Og ingen bilder = dårlig blogging. Ber til Gud om at de frakter den asap.//arkiv bilde

Y U ENDING?

Ja, da var siste dag av 10ende klasse fullført. Åh, jeg kommer til å savne alt ved Nordby. Lærerne, den røde sofaen (jeg, Anne, Jin og Vilde alltid satt i etter skolen), klassen min, ALT. Det siste året på ungdomsskolen var det beste for å si det sånn. GONNA MISS IT. Helt ærlig vil jeg ikke begynne på videregående. Haha, har bare hørt negative ting om det. SÅH

♥♥♥

Hvor skal du neste år?

IT'S TIME TO START UP AGAIN

Må bare finne kameraladeren min og få lønn snart så jeg får kjøpt 50mm linsa som jeg snakker så altfor mye om. 

HVIL I FRED

Sean døde den 07.06.12. Det er så rart å tenke på hvordan han bare forsvant. Det kom så brått på, det skjedde liksom bare. Det har ennå ikke helt gått opp for meg at han ikke er her lenger. Jeg kjente han ikke så godt, men det er helt grusomt å se hvor vondt alle har det, det er grusomt å tenke på at han ikke lenger er her. Jeg tenker på hvordan både familien og vennene hans har det nå. Også har vi bilisten som kjørte bilen og familien til bilisten. Det må være så jævlig trist for dem alle. Jeg begynner å gråte bare ved tanken av dem.Han ble kun 16 år. Det var så utrolig ufortjent. 


Hvil i fred, Sean. Jeg håper virkelig du har det bedre der du er nå. 

WOW. NOT BAD TAHEERA.

OMG. VI fikk tilbake karakterkortet i dag. SEE! Ingen 4'ere. Jeg fikk 5,3 i snitt. Jeg er drit fornøyd. Neste år har jeg som mål i få litt flere seksere. Alt det harde arbeidet mitt, var SÅ verdt det. Okei, jeg har kanskje ikke jobbet SÅ hardt da men, still. 

men nå skal jeg spise min kroneis, yey. Hva får du i snitt?

DET Å GJØRE INGENTING

I dag har jeg faktisk orket å gjøre noe.. Haha, har blitt friskere altså. Uansett, var hos Vilde today. Det var ganske kos. Gjorde så og si det samme som jeg har gjort hjemme de siste dagene (sett på tv og sittet på datan) MEN, mye koseligere å gjøre ingenting med noen, enn ingenting alene. Hahah. 


er forresten skole imorgen. NOOOO :( :( livet. // peneste bilde av meg da.. DUUH

INTERESTING. REALLY. TELL ME MORE.


Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal skrive her. Men jeg tenkte jeg bare kunne oppdatere bloggen, såå. Btw, tidenes beste frokost ♥♥ Har blitt helt avhenigig av det kremost med pesto og agurk yummi

 

GAWD

Jeg har liksom prøvd å blogge drit lenge nå, men innlegget ender bare opp tomt. Haha. Uansett, i går kveld var jeg i bursdag, så fikk ikke blogga så mye. Haha, i dag tror jeg jeg skal spille minecraft with mah littlebro. Har så lite å gjøre når jeg er syk. Eller kanskje jeg skal se på sex and the city? Elsker det ♥♥ Men minecraft kaller. Baibai


//fra arkivet

EN INTERESSANT OVERSKRIFT

Gleder meg så sykt til å bestille 50mm linsa mi! Jeg får lønn snart, i tillegg til månedslønnen min. Yey ♥ Anyways, skal til senteret for å kjøpe sykkel nu straks. Den blå sykkelen min har jeg hatt i 5 år, og den har ikke bremser. Så jeg føler meg greit utrygg på den, spesielt når jeg sykler i nedover bakke med masse random folk som er i veien. 

CHILLIN IN MAH CRIB

Okei, i dag har vi fri. Guess what? Jeg er fortsatt syk. Eller jeg har den "syk"-følelsen, så jeg orker ikke å gjøre noe. Haha, eller har skaffet meg travian. Husker jeg og Amir eide det så sykt for drit lenge siden, men så måtte vi slutte fordi vi skulle på ferie. Jeg husker jeg ble drit trist. Minner. 

fra mine friskere tider :'( :'( miss it


DIE IN YOUR ARMS

Argh. Liker ikke å være syk ass. Jeg får vondt i hodet av å høre på musikk, passer veldig bra når jeg har blitt helt hekta på "die in your arms". Livet. Det er så typisk meg å ønske jeg var syk, men når jeg først blir syk vil jeg være frisk. Ingenting er bra nok for meg ass. OGSÅ ER DET DANS I DAG. Livet x2. 

 //arkivbilde då 

JAJA, HAR U HVERTFALL MINNENE

OMFG. Eller burde jeg si omfb heehehe. Har vært i Oslo for å se på bieber. Fikk aldri sett han fordi de hadde satt en begrensing på hvor mange som kunne komme inn. Dårlig gjort syntes jeg. Konklusjon: fikk ikke sett han. Nedtur ass :(:(:(:(

HAHAHHAHA. Priceless, Parisa (med krykker) ble skvist av folk. Dæver

Fordi vi er de kuleste girlzza i by'n lizzm chizzm

KOSELIG Å MØTE JUSTIN BIEBER DA

Gjett hva jeg og Parisa har gjort i dag? Vi har stått i en time å ventet på en som aldri kom. Gjett engang a? Justin Bieber. Vi sto serr å vente på flyplassen, med en gjeng andre og ventet på han. Ti minutter etter at flyet hans hadde landet fikk vi beskjed om at han hadde forlatt flyplassen. Anyways, vi dro også til starbucks og frappen var god selvom vi forlot halve for han. Dat bitch. Neida. Joda. 


 
Verdens søteste bilde av meg da B) B) :* :* :* 
Men vi har ikke gitt opp håpet, hahah, skal til operataket tomorrow ♥♥ Skal du?

WHISTLE

Jeg kjeder meg så mye at det er flaut. Altså det er 22 stk som er pålogget på face. Hahah, tror jeg tar meg en tur ut slik at jeg føler denne dagen ikke blir helt kasta bort også. Men senere i dag skal jeg i bursdagen til Emilie. Woo, gleder meg. Kommer til å bli kooosss ♥


fant forresten ut at denne sangen egentlig er ganske klein. Men den er så fin, så i don't give a shit. Hehehe. Sommmmmmeerrrrr ♥♥

NORDBYTJERNET NEXT

Må bare spise frokost, pusse tenna, gre håret, pakke bagen min og lade kamereaet. Så må jeg få tak i Mari. Herregud, tenk deg at jeg ikke har badet enda i år. Kule meg ass, får pusteproblemer av å være på rommet mitt, det er SÅ varmt! OMGOMGOMG. 

woo. jumpsuit og bikini då B)

CHILLERN

Holder på å dø av varme nå; og jeg sitter ikke engang i sola. Hvordan er vært hos deg?

NO LONER

Æsj ass. Jeg er så loner. Det er fredag, sola steker på himmelen og planene mine for dagen er å se på the simpsons ute i sola. Loner much? Neida, tror jeg skal ut med Jin, Anne og Vilde senere i dag. Yey. Æsj ass, ipader skal bruke så lang tid på å lade. Må vente til den er ferdig før jeg stikker ut. Happy life. 
XDXDXD. Neida. Baibai

SKRIFTLIG EKSAMEN KAN GÅ.

YEEEEEEEEEEEEEEEY. Parteyy. Alle skriftlig eksamnene er DONE. Kom opp i to fag skjønner du. Uansett, er overlykkelig for å ha fått det overstått. Er dritt lei av alt som har med skole og gjøre. Hadde vg1 engelsk eksamen, satt i FEM TIMER i strekk, UTEN å bevege meg. I tillegg, steker sola utenfor vinduet, problemet er at jeg skal på jobb snart. Livet elsker meg. 


finito

prøvde å ta bilde av meg mens jeg "sov". kul? ja. 

RETARDS

Har vært ute med Vilde, Anne og Jin i dag. Eller. Haha. Chill. Fant en ball, spilte enspretten. Say no more. Uansett, hadde det gøy. ANYWAYS. Har dere lagt merke til at jeg har fått nytt design. Brukte lang tid på det skal jeg si dere, men må bare skifte header så blir jeg happy. Men jeg burde lese forberedelseshefte til eksamenen jeg skal ha i Engelsk i morgen... YEY

Hva har du gjort i dag?

Y ME?

Serr rager. Jeg, Jin og Elisabet kom opp i vg1 engelsk eksamen. Så skulle vi på vidregående for å hente det forbredelseshefte, det var så kleint. I tillegg fikk jeg bare 10 min. på å kle på meg siden jeg forsov meg. For første gang. Følte meg skikkelig badass når jeg syklet til skolen super fort (uten bremser på sykkelen). Neida. Tulla. Men serr, jeg har ikke bremser på sykkelen altså. 


mest fordi jeg er kul. 

4'ER

Ja, hei. Jeg har hatt mattetentamen, sier ikke noe annet enn at jeg håper på en 4'er. Det gikk så sykt dårlig. Haha, OKEI. Skal slutte å klage nu. Jeg har forresten fått en sånn tendens til å sitte igjen på skolen til halv fire med Anne og Jin. Det er utrolig chill og bare sitte der å prate. Anyways, NÅ skal jeg se på DEN SISTE episoden av FRUSTRERTE FRUER. WOHO.


arkiv bilde da
Hva har du gjort i dag?

JEG ELSKER MATTE AV HELE MITT HJERTE

Ja, jeg kan virkelig ikke beskrive mine følelser for matte. Elsker matte så høyt, det får meg alltid i så godt humør. GOTTA LOVE IT ♥ Aner dere i det hele tatt hvor vanskelig det er å være ironisk ved å bruke ord? Man får liksom ikke det ironiske tonefallet, sånn at det høres ut som om det man skriver faktisk er sant. Jeg hater matte, veldig typisk at jeg kommer opp i det i skriftlig. YEY. kuttkuttkutt


men nå skal jeg gå å dø. ha ett godt liv alle sammen. 

UTSLITT DA

Kom hjem fra dansekonk for ikke så lenge siden. Er helt uttttslitt! Har vært der fra tre til seks. Fikk ikke plassering heller. Men forundrer meg ikke, kondisen min er på bunn. Uansett, skal SÅ ta meg ett bad. CAN'T WAIT. Weyhoe. Byebye. 

Hva har du gjort i dag?

GJETT HVEM SOM HAR FÅTT SEG MACBOOK?

Ikke jeg. Men Photo booth er serr, det kuleste webcamera programmet jeg vet om. Haha, men unnskyld meg, jeg må fortsette å sole meg på Hawaii. Håper dere har det godt i kalde Norge da dere. 


ja, jeg var bare innom Paris og disneyland i paris.. no stress. Men chiller i Hawaii nå da. Og vannet her, er krystallklart liksom og fiskene er kjempesøte. B) B) B)

BESTE BROR HAR BURSDAG!

Gratulerer med dagen Amir ♥

DEN BESTE 17. MAI PÅ LENGE

Heii. Jeg har hatt en helt heerlig dag i dag. Det har ikke regnet en dråpe (så lenge vi var ute å grillet), selv om det var meldt regn. GUDENE ER MED OSS. Uansett, vi grillet AALT for mye mat, spilte ludo og uno. Serr, elsker å være med Anne og Jin, jeg får vondt i magen av å være med dem ♥♥ 


Gjort noe spess i dag?

KLOKKA TO

Ja, første 17.mai jeg ikke har noe spess å gjøre.. Eller, må jo øve til matteeksamen som er på mandag. OG Jin og Anne kommer hit klokka to, så skal me grilla. HOHO. Rart og sitte inne på 17.Mai egentlig, det blir liksom ikke 17.Mai uten tog og de lekene på barneskolen (hvor man får skikkelig kule premier). Æsj. Neste 17.mai skal jeg gjøre noe 17. Mai greier ass. 11 stk som er pålogget på face.. Jeg burde gjøre noe annet nå jeg. 
ha en superduper dag alle sammen!  ♥♥

HVORFOR ELSKER GUD MEG?

*Ironi, på sitt sterkeste* I går fikk vi vite hva vi kom opp til i skriftlig. Faen, fikk matte. Det er ikke det at jeg er dårlig i matte, får 5, men det er DRIIT kjedelig. Selvsagt, blir litt fornøyd med meg sjæl når jeg får til en helt umulig oppgave, eller retter smartigen i klassen som retter på læreren innimellom, MEN FORTSATT. Det er ikke noe gøy. Og når jeg skal sitte stille, i fem timer, med MATTE, funker det ikke. Vil heller ha Engelsk. LIVET. kuttkuttkutt (begynn å grin Anne, heheh)


trutmunn og peace, gotta love it ♥♥

Er det bare meg som ikke er så fan av matte?

CHIMMER PÅ TJERNETkoselig dag dah ♥♥

PIKNIIIIK

Weyhoe. Skal på piknik med Mari og Kristin senere i dag, vetke helt om det er så utrolig lurt.. Det er meldt regn, og skyene er grå. Vanligvis er det tegn på at man ikke burde gå ut, men siden Kristin og Mari er så "spontante" (i følge Kristin) så skal vi fremdeles ut. Det blir nok super koselig, uansett.. Haha, håper det ikke begynner å pøse.. ANYWAYS, tar meg umbrella-ella-ey-ey-ey under my umbrella. NEIDA.


Hva skal du i dag?

JEG DØØØØØØØØØØØR

Akkurat nå føler jeg en trang. En trang til å se på den aller siste episoden av frustrerte fruer. (OMGOMGOMG) Så trist, kommer til å savne frustrerte fruer så sykelig mye. Love it ♥♥ Uansett, jeg og Anne (hvis Anne holder seg) Skal se på den i morgen, wwwwwwweyhoe ♥ 


going to miss iiittt ♥

JEG MÅ SKAFFE MEG ETT LIV

OMG. Dette har vært en helt dæv søndag. Det eneste faktisk interessante jeg har gjort i dag er at jeg bakte brownie, hvis det i det hele tatt er interessant da. Haha, klarte å brenne den. Folk sier det skal vært enkelt å bake pose brownie. SÆRLIG. Men nå stikker jeg. Skal spise kake ♥♥♥

 
Hva har du gjort i dag daaa?

INSPIRED

Herregud nå er jeg glad. Gjett. Jeg skal få 50mm linsa mi snart! Haha. Eller, hvis jeg får 6 på naturfagsprøven, noe som ikke kommer til å være så vanskelig. Wii, skal ha prøven i morgen, så burde vel øve litt nå. Ville bare dele mine happy news. JEG SKAL FÅ TILBAKE BEBBIEN MIN ♥♥ *overlykkelig*


love ♥

OMG

Nå er det kun 52 dager siden jeg sist bloggen. Oi, det var lenge siden. Det blir litt dumt å oppsummere alt jeg har gjort de siste 52 dagene jeg ikke har blogget. SÅÅÅ, derfor vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive her mer. Men jeg har enda ikke fått bestilt den linsen, siden jeg er litt små usikker om jeg skal kjøpe den selv, eller om pappa skal. DILEMMA. Problemet er hvis pappa kjøper den får jeg helt sikkert mindre penger til drakt (JEG HAR BLITT MESTER, skjønner du), men hvis jeg kjøper den får jeg mindre penger til drakt. SÅ. OMG. Det ble et langt innlegg. Jeg stopper her jeg. 


meg da :* :* :*:* :* ♥ ♥ ♥ ♥ neida.

TOO LAZY

Jeg har virkelig ikke att noe blogglyst i det siste. Sårri. Haha, neida. Jeg føler det er en stemme inni meg som sier at jeg skal blogge. Men jeg har ikke lyst før jeg får 50mm linsa mi! Jeg føler liksom ikke at bloggen min blir like bra uten. Jeg har jo klart å leve med 18-200mm linsa, men jeg savner 50mm linsen min. Sånn serr. SÅ derfor bestemte jeg meg for å ikke blogge før jeg får den linsa. Men btw, bestemte meg for å kjøpe f/1.8 linsen allikavel og ikke f/1.4. LINSE LINSE LINSE. Sånn, I said it. Snakkes da!

du er dypt savnet. 

CHILL

Nå hadde jeg egentlig planer inn kose meg med nudler og frustrerte fruer. Kunne jeg det? Neida. Amir måtte så absolutt ha mammas pc, så derfor blir jeg stuck med rle og nudler.... Yey.

Wiiii

#KOS

Helt siden jeg kom hjem fra Osloturen har jeg sittet å lest "catching fire". Den er serriøst drit spennende, bortsett fra at jeg kunne ønske boka var mer fokusert på lekene enn alt det andre. Haha. Uansett, jeg fikk egentlig bare kjøpt en klokke og en mascara når jeg var i Oslo, men det var fortsatt super koselig! 

lest boka?

READY TO GO

Wiii, en dag jeg ikke skal kaste bort hjemme. Haha, har ventet på en slik dag. Neida. Tulla. Jeg og Vilde skal til Åslow i dag, og jeg gleder meg! Det er så altfor lenge siden forrige shoppingtur MED PENGER! Haha, har ikke brukt bankkortet mitt på år, husker ikke engang pinkoden, som jeg kanskje burde finne ut. Flinka. 


Hva skal du i dag?

PÅ TIDE

Gjett hva som har skjedd her i huset? Etter ett par måneder med "vi gjør det neste uke" unnskyldninger fikk vi endelig malt bort den stygge kremgule fargen som dekket halve rommet mitt. Serr, er overlykkelig. Skal SÅ lage en room tour-video snart! Promise.


hva har du holdt på med i dag?

WEIODWPDØLFSF

Serr, hva skjer med verden. Det SNØR. Det er egentlig gøy hvor random dette været kan være. Haha. Gøy. Uansett, har blitt helt oppslukt av "Catching fire". Det er den andre boka i The Hunger Games triologien. Hittil (s. 144) har den vært utrolig spennende! Herregud, lurer på om Katniss kommer til å rømme eller bli værende. Serr, Suzanne Collins, takk for at du skrev disse bøkene! 

 
savner 50mm linsa mii 

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Okei, nå gleder jeg meg. Jeg har sagt til alle at når jeg får nok penger, skal jeg ha iPhone. NOT ANYMORE. Jeg skal kjøpe en ny linse! Som jeg utrolig nok har råd til! Canon EF 50mm f/1.4 USM. Har sett andre blogger med denne linsa, og bildene blir helt nydelige. Gleder meg så sykt til å bestille den.. Må bare finne ut pinkoden min først (2år siden sist jeg brukte kortet mitt). Haha


den er så fiiiiiiiiiin! den koster 2999kroner daeh. hahah 

TRØTT!

Gud. Nå er jeg trøtt. De siste fem timene har jeg vært på senteret, badet og spist en kebab. Dette er Serr den mest produktive (kult ord? I know) Sitter her å vurderer om jeg skal laste ned just dance 3 til Wii... Meeen jeg orker ikke. Latsabb

Hva har du gjort hittil i dag?

I'M OUT


Stikker til badeland. Ha en fin dag da!

JOALTSÅEHM

Fant ut at det var langfredag i dag, så jeg og Mari får ikke dratt til senteret. Happy life. Uansett, jeg har nettopp, for 12 minutter siden, laget en facebook side til bloggen. Også er det litt kleint med bare 1 like, så løp og lik. Haha, morsom jeg er i dag.

 http://www.facebook.com/taheeraabloggno


gammelt og random bilde dah

GOD MORGEN

I dag, utrolig nok, har jeg faktisk planer om å gjøre noe. Skal på senterdate med Maripari. Haha, har vært så lat i det siste. Har så å si laget grop i sofaen. Neida. Men seriøøøøst, skal bli så deilig å komme seg ut. Har ikke vært ute på to dager. Flinka, får seg selv til å virke som den lonern. Takk for meg. DETTE HAR JO VÆRT EN VELDIG INTERESSANT DAG

I dag har jeg absolutt ikke gjort noen ting. Sånn seriøst. Det er nesten litt skummelt hvor mye jeg ikke har gjort. Altså jeg har spilt the simpsons tapped out, vært på pcen og spist av påskeegget mitt. That's it. Gud, det er slike dager som får deg til å innse hvor meningsløst livet er... NEIDA. Jeg skal ikke bli helt emo her. Har hatt en chill chille dag. 


random

HAHAHAHHA, DØR

#koselig #dag

Serr. Jeg har vært i Sverige i dag og vi har kjøpt MINST en kilo med godteri. Er det mye? Vel det er mye for meg, hoho. Men pappa er en skikkelig stressa person har jeg funnet ut. Altså han skrek halve turen, sier ikke mer. Så GOOOO HODEPINE. Hehe.

koseeliiiiig. the simpsons tapped out ♥♥ btw, ben10 er drit kul. 

Hva har du gjort i dag? 

SVERIGE HERE I COME

NÅ BLE JEG GLAD!

Mer stalking, haha. Men jeg elsker å se på slike videoer! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler liksom hvor glad'e de blir! Haha, så blir jeg glad av det selv! 

GUESS WHO'S BIRTHDAY IT IS!

 Nei. Det er ikke min. Min er om alt for lenge. Mari har birthday! Jeg har baket cupcakes i (nesten) hele dag. Serr, den smørkremen faila så sykt! Men kortet funket da. Bortsett fra at glittelimet ikke ville ut, og jeg endte opp med krampe i hånda. MEN, det var verdt det! Dere skulle ha sett DET blikket hennes, haha! SÅ SØØØØØØØØØØT! ♥"NY"


fra H&M

fikk den forrige uke da..
AUNTIIIEE

Jeg har vært hos tante de siste dagen, så jeg fikk ikke blogget så utrolig mye. Men uansett, dette er sånt hasteinnlegg siden jeg skal se på the hunger games med Anne og Vilde! Men uansett, tante bor i Oslo. Og vi har sånn faste greie at jeg og Amir panter tomflaskene hennes og bruker pengene på hva vi vil senere. Vi endte opp med Ben & Jerrys! NAM

Hva har du gjort i dag? 

I WILL TRULY MISS YOU

Da har jeg gjort det. Da har jeg levert ipoden min til service. JEG KOMMER TIL Å SAVNE DEN. Jeg har brukt den hverdag. Hverdag helt siden jeg fikk den. Jeg har blitt avhengig. Nå kan jeg ikke bruke iMessage, instagram eller tinytower. Dette skulle så IKKE ha vært lov. :( :( :( Får den ikke tilbake før om ett par uker. 

byebye bestfriend. 

T.O.M


Vet ikke hva jeg skal skrive, haha. 

VILJESTYRKE, TAHEERA. VILJESTYRKE

Som dere sikkert har fått med dere endret Anne passordet på facebook-brukeren min slik at jeg ikke kunne komme meg inn. Og ja, det var planlagt. Så jeg har klart meg uten facebook i 5 dager. Ekke jeg flink? Kan ikke si at jeg ikke savnet det, siden haha, prøvde å gjette passordet ett par ganger.. MEN, her sitter jeg. På facebook. Missed you facebook ♥

 

JEG VIL IKKE DØ

Føles nesten ut som om jeg kommer til å hoste opp lungene mine snart! Haha, det hørtes helt forjævlig ut, men jeg er i hvertfall syk. ÅÅÅ, på disney channel viser de keiserns nye skole! HAHA, MINNÆR. Lojale venner, du kjenner, du skjønner hva jeg mener! Skulle ikke denne sangen handle om meg? K U Z C O, kuzco, kuzco, GOGO! ♥♥

PIGEONS


DAY 49

ONSDAGER. Y U EXIST?!

Føler jeg har super dårlig tid nå.. Haha, så dette er det eneste jeg rekker å skrive.. Skal på jobb klokka halv fem.STRESS

Minner meg forresten på at jeg har fått instagram; taheera96, følg meeeeg

GUD. SPOL TILBAKE.

Jeg hadde ikke peiling på hva jeg skulle blogge om, derfor bestemte jeg meg for å lage en videoblogg, med ipaden, ute i hagen. Gjett hva jeg så, når jeg var ferdig med å snakke til ipaden, ser jeg faen meg naboen. HERREGGGGUUUUD. Skulle ikke vært lov. Hahha, løp inn med engang jeg så henne...
Opplevd noe slikt før?

SPESIELT

Eeendelig hjemme. Hadde mattetentamen i dag, og jeg har en veldig god følelse. Haha. SEKSER. Håper jeg. Neida, men er så sliten. Skal bli digg å slenge seg ned i sofaen å se på frustrerte fruer ♥♥♥ Yey. 
Kleint. Tok liksom 100 bilder av meg sjæl, ingen av dem ble noe særlig fine. 

TARD PLEASE

NÅ, har jeg virkelig den ultimate sommer følelsen. Varmt, sol og is. Dessverre, siden jeg har matte tentamen på en (fuckings) mandag, har jeg sitti inne i så og si halve dagen og øvd. Heldige meg har nytet dette NYDLIGE været i 10 MINUTTER. Heldig? Yes, please. FACEBOOK, i miss you! :( :( :( :( 


men siden jeg er så sunn, (og trenger en pause fra matte) stikker jeg å jogger. HA ETT GODT LIV FOLKENS ♥♥

MY MOM IS SIMPLY THE BEST

Sjekk hva mamma kom hjem med etter en sentertur uten meg! Altså, dette skjer ikke ofte!
er den ikke fin?!

SMÅ GENIALT

Facebook er serriøst alt for flink til å distrahere meg fra å gjøre lekser. Haha, og denne uka har vi fermføringer, mattetentamen og prøver. DERFOR kom min herlige, geniale hjerne på at Annekunne bytte passord (♥♥♥♥). Og på fredag skal Anne bytte tilbake igjen. Haha, jeg lurer på hvordan dette kommer til å gå. Føler at jeg savner det allerede.... 


NO MOREEE! bare jeg som føler det sånn innimellom?


SMOKE WEED EVERYDAY

Har nettopp kommet hjem fra andrea og melinda sin bursdag! Og jeg er helt utslitt og hodet mitt verker etter den høye musikken, hahaha! #miss #my #bed

Meg og bestebamsen B) B)

DUMMEDUMMEDUMME


Kjipt og måtte jobbe med dette når du vet at....

At sola er plassert midt på himmelen og det nesten kunne vært sommer....

Hva gjør du?

SKYGGEDANS

Beste dagen på leeenge. Det første vi gjorde når vi kom hjem var og sove. Etter en times søvn tok vi oss en tur til Mc'ern og tok oss en is, haha. På veien tilbake tok vi oss en liten skyggedans, mens vi skremte en mann som gikk foran oss. Han må sånn serr trodd vi var gale eller noe! HOHOMARSHMELLOWS KOS

Den siste dagen på hytta bestemte jeg og Mari oss for å lage bål og grille marshmellows. Altså det var kjempekoselig. Spesielt når Daniel hadde bestemt seg for å være papparazzi og ta bilde av hver eneste bevegelse vi gjorde... Haha, det var jo koselig da.
løve ♥

BORTSKJEMT ASS

Gud, er så glad for at jeg har forsikring på ipoden min. Hele skjermen har knust. Vi spilte slåball i klassenstime, så falt den ut av lomma og BAM! Ikke nok med det; jeg glemte kameraet mitt på speiderhytta. Ikkje brå. Føler meg så bortskjemt. Haha, men har ikke turt å si noe av det her til mamma eller pappa. Gud, gruer meg. Men når kameraet er tilbake blir det bedre blogging! 

#DEN #FØLELSEN

Jeg finner ikke kameraet mitt og ipoden har knust. Ønsk meg lykke til videre i livet a

NÅ GLEDER JEG MEG

Herregud, som jeg gleder meg til jeg er ferdig på jobb og skal til speiderhytta! Det skal bli så kos! Tursekken min er så og si stappfull, selvom jeg godt kunne ha hatt plass til mer. JFWOPQÅPLEF. Kunne ønske jeg bare kunne spole tiden fremover fem timer. NÅ JAI GLEDE MAI!!

bilde fra forrige tur jeg var med på. Håper det blir nesten like koselig i hvertfall!

THE HUMAN EYE


kuuuult? day 43

P TO THE A TO THE K TO THE K TO THE E TO THE R

Wooo, skal til speiderhytta i morgen! Gleder meg, haha, skal sove der til Fredag.. mens jeg skal på  skole, jobb og dans som er et stykke unna. Og jeg som "elsker" sykkelen min, som har hull i dekka og ikke har bremser... Jeg kommer nok til å elske sykkelen min enda mer etter denne turen skal jeg si dere!

wiiiii, gleder meg!

JEG KAN, JEG KAN

Denne dagen gikk sånn serriøst super fort. Mei no like :( :(. Forresten, gjett hva jeg endelig har lært meg (med litt hjelp av Jin og youtube). RIVER FLOWS IN YOU. Eller mangler fremdeles venstre hånd, og må fin pusse på høyre, men jeg kan det! Hahah, sånn serr, jeg er fornøyd! Jeg har brukt fire dager på å lære den.. Jeg trodde det minst kom til å ta 3-4 uker. LOL. 


random, gammelt MEN koselig bilde. forresten, det minner meg på at jeg skal på "kollektiv uke" med speidere (bare kule folk) fra onsdag til fredag! Hoho, gleder meg!

SÅ. UTROLIG. DEILIG.

Den følelsen du får når du kommer hjem fra skolen og er utrolig sliten fordi du måtte gå hjem. #denfølelsen. Resten av dagen skal jeg kaste bort på å lære meg river flows in you, og se på frustrerte fruer og simpsons mens jeg sulter ihjel. Haha, orker ikke å hente mat #Lat.

 
hahahahahha, fant dette bildet. dæva litt. 

Ser du på frustrerte fruer? 

NOEN GANGER ALTSÅ

Jeg har nettopp jogget. Ekke jeg flink eller? JO taheera, jo det er du! Når man ikke egentlig har noe å blogge om, hva blogger man om da? At man ikke har noe å blogge om? Men sånn serr, når jeg sto på den tredemølla holdte jeg på å sovne, jeg er så trøtt! Hadde vært litt epic om jeg hadde sovna, hahaha, hadde fyki av tredemølla og havnet i sofaen ett stykke bak. EPIC!

Men akkurat nå driver jeg å øver på dansen min. Jeg skal rykke opp til mester! SKAL I'm telling you!

FINAL COUNTDOWN, final countdown

Jo altså, Mari gikk hjem for en halv time siden og rommet mitt er ferdig rydda, haha, og her sitter jeg. I går kveld var så.. Ehm, jeg beskriver alt med "kos". Må. Finne. Annet. Adjektiv. Vent, jeg vet! I går kveld var alvorligtalt-kjempe-utrolig kos, funker det? For det var kos altså. Vi var oppe til klokka fire og så på litt film og satt på face. Også spiste vi opp en halv kg. candy. OG VI SÅ BREAKING DAWN IGJEN! Elsker hvordan den slutter! 


favorittsangen min da B) B) B) 

Hva gjør du?

KOS DÅ

HAHAHA. Jeg og Mari er så sosiale. Sitter å nerder pc og iPad. Men det gjøkke noe, koser meg så desså.

@tm

EKke jeg kul? Bruker @ istedet for a. Omg liksom chizzom. Jeg kjeder meg. Sånn veldig veldig. Hoho, hvis du printer en printer som printer en printer hvor mange printere får du da. Du får en tank som redder et kapittel.http://watchout4snakes.com/CreativityTools/RandomWord/RandomWord.aspx. Det var gøy. Jeg må lage flere slike veldig interessante innlegg. 

OMG OMG OMG . 

NEVER AGAIN

Serriøst. Er så trøtt. Haha, skal aldri legge meg halv fire igjen. Haha. WIIIIIIIIIIII. Jeg gleder meg til senere i dag! Da kommer Mari og vi skal ha overnattingspartey ♥♥ Savner å finne på noe med Mari, det er så aaaltfor lenge siden sist. Skilpadder er trege. Sorry for randomness, men jeg er i et litt random humør. Random. Rotete innlegg. Ha en koselig dag!


mosakkaen jeg lagde i 9. kuuuul?

BALL 2012

vi hadde valentinesball i Februar. Koselig♥ dette er de eneste bildene jeg har fra ballet. vi får ikke lov til å ta med oss kamera, noe jeg syntes er helt idiotisk.

DON'T END!!

Awww. Ser på nye episoder av one tree hill. Dette er sånn serriøst den beste episoden! SÅ. SPENNENDE.

Fint med ledninger då

PIANO ALL DAY LONG

Jeg har da spilt piano så og si i hele dag. Men det er gøy, så haha. Bortsett fra at jeg ikke klarer det og skal fremføre det for hele klassen i morgen (med "bandet") Haha, vi har fått oppgave om å spille en sang. Så jo. Uansett, jeg har egentlig aldri skjønt fordelen med store hender når man skal spille piano. Jeg skjønner det nå! Jin prøver å lære meg "river flows in you". Funker dårlig med mine små fingere :( :( :( :( :( 

 
mine små, "perfekte" piano hender. hahaha

SE PÅ TÅRNET MITT!

Har du en iPod eller iPhone? Last ned Tiny tower. Det er serriøst genialt! Du skal liksom få flest som mulig etasjer, men for å tjene penger (til nye etasjer) må du selge ting i de etasjene du har! JA. Jeg er avhengig.

Tiny tower

Har du spilt dette før?

THAT'S DRAWSOME!!

Herregud. Wordfeud er SÅÅÅ ut. Det nye wordfeud er draw something. Bare så dere vet det, vil liksom holde dere litt oppdaterte da. Okei, slutt taheera. Jo, haha, jeg har blitt litt små avhengig av draw something. Så til dere som har en ipod, iphone eller en smartphone, add meg: taheera. Hoho, kul? 


hahah, neste gang noen tegner noe kult (i virkeligheten) skal jeg si: Drawsome ass! (Blanding av drawing + awesome) Make sense? 

Har du spilt det før?

KOSELIG JA

Kom hjem sånn rundt i halv elleve tiden, og jeg er kjempesliten! Men serr, det er lenge siden jeg har vært på bursdag, så jeg glemmer liksom hvor koselig det er. Hoho, høres jo ut som den lonern; men det er så og si ingen som har bursdag i desember eller november her. 

♥♥♥

tok 10 bilder. ny rekord. pleier alltid å ta 200-300 bilder. haha

TIME TO FLYYYY

wiiii, gøy med blitsen. Da stikker jeg til Elisabet sin birthdaypartey. Hihi, skal nok kose meg masse. Dere får ha en koselig kveld dere også daeh ♥
Hva skal du i kveld? 

KLEINT

Så nettopp hvor mange som hadde sett videoen min. 4. Kleint. Haha, neida. Menjo, i dag skal jeg ikke noe spesielt. Altså, jeg sto opp klokka halv ni, så er ferdig med å øve til naturfagsprøven. Nå har vi bare samfunnsfag, fransk og norsk igjen!! Haha, så ska jeg på bursdagen til Elisabet 19. Gleder meg til å pynte meg! Haha, love it ♥


hva skal du i dag?

HEI IGJEN BLOGG

Sitter her å sulter i hjel mens jeg tenker på den gode middagen vi skal ha i dag, SPAGHETTIO ♥♥ Bare sånn at du vet det: det nye nye er å sette O på slutten av ord. Bare for å oppdatere dere litt da, hihihih. Okei, akkurat nå sitter jeg å redigerer en video som jeg har laget, såååå gled dere! hahah


day 38 // min mommey ♥♥♥ hahah, kunne nesten trodd det var meg jo! 

Hva skjer?

UNBELIEVABLY

Jeg er så sliten. Etter kun en dag med skole. Altså jeg har allerede begynt nedtelling til påskeferien; 33 dager igjen. Haha, jeg gruer meg litt til eksamensstress og sånt. Men forhåpentligvis ender jeg opp med sekser i alt :D :D :D neida. In my dreams. Hadde vært digg. Fikk tilbake norsken i dag forresten, 4+. IKKE FORNØYD. Jeg skal så gjøre det bedre på norsk tentamen i mars. Wish me luck. Nå skal jeg gjøre engelsk jeg.


et bilde min kjære bror tok av meg i går. 

Bare jeg som savner vinterferie?

KOS

Dette er den siste dagen i vinterferien, så denne dagen skal gå bort på sløving i sofaen og tv-titting. Haha, egentlig burde jeg vel vurdere å finne på noe med noen. Men jeg orker ikke. Føler meg fortsatt litt dårlig, kommer snart til å hoste opp lungene mine... Mmmmm, det lukter godt her, mamma lager frokost, snakkæs ♥Hva skal du i dag? 


DU SA HVA?


JEG SA REKECHIPS OG BØREK♥♥
Hva gjør du?

STALKER BITCH

Dere kommer aldri til å tro hvem jeg har stalka. One Direction. Eller ikke stalka, jeg har bare sett mange, mange youtube filmer av dem. Så jo egentlig ,stalka. Altså jeg laget en spilleliste (på youtube) med over 30 videoer, og satt meg ned å så på mens jeg gomlet i meg popcorn. De er søte da, haha

er det kun meg som har en tendens til å stalke celebertiiiies? 

UTSLITT

Har vært i Åslia med lillebror i hele dag. Og det har vært kjempe kos! Vi kødda sånn på vei opp bakken, plutselig ser jeg at Amir henger bak og faller av heisen. DÆVA. Han skyldte på meg da. Uansett, en grunn til at jeg hater krokheiser. Og i bakken er det et sånn passe stort hopp som jeg hadde bestemt meg for å hoppe over; jeg gjorde det, men veeeeeeeeldig sakte. Hahaha, jeg var fortsatt i bakken på toppen av hoppet. Pingle, yes please. 

bare fordi jeg elsker snøen av hele mitt hjerte♥
Hva har du gjort i dag da?  

NYTT PROFILBILDE PÅ FACE DA

 

Jeg er den peneste i hele verden da. KØDD, overskriften også. Uansett. Jeg har en gladnyhet å dele. Jo, jeg elsker å stå på slalom men jeg er ikke sånn mester for å si det sånn, SÅ skal til Åslia tomorrow med Amir og Mamma. Haha forrige gang vi var der var det mammas første gang, og det tok henne en halvtime før hun turte å gå nedover igjen.. GLEDER MEG

SÅ. VELDIG. VELDIG. FRUSRERT

I knust og hærverk har vi et prosjekt hvor vi skal lage ting ut av gammelt sjokoladepapir og andre gamle greier. Dermed bestemte jeg meg for å være så fantasifull å lage denne toalettmappen: 


Men hva skjer? Jo den vil ikke sy seg sammen på bunnen. Hva skjer da? Jo, Taheera blir frusrert og sint på livet. SERRIØST, jeg har brukt SÅ lang tid på den. MEN NEIIIIII. Nå skal jeg si til læreren at det var en prøvelapp og lage en mye, mye, MYE mindre "myntholder"

EGON IS THA BEST

Har nettopp vært på Egon med min kule papi og Amir. Og jeg elsker egon, så jeg følte en viss trang til å spise opp all maten jeg ble servert. JEG. HOLDER. PÅ. Å. SPY.  51 ♥

PRETTY PRETTY

God morgen! Altså for engangsskyld så er det fint vær ute i dag; men jeg er jo syk så jeg får ikke nytet det skikkelig. Typisk. Også er jeg syk i ferien, enda mer typsik. Hardt liv vi lever. Neida. MEEEN, jeg skal få besøk av Jin og Anne. Hoho, vi skal se på film. Vedder på at jeg kommer til å sovne, men det går så bra så!


hva skal du i dag?

SYK

Herregud, jeg har sovet fra tre til nå og er fortsatt trøtt. BTW, har verdens beste bror som tar bilder av meg når jeg sover...

DIGG Å VÆRE SYK DA.

JESUSCHRIST. Jeg kunne virkelig ikke følt meg bedre enn det jeg gjør nå (ironi). Jeg sitter her å svetter i hjel mens nesa mi renner som aldri før. Jeg har egentlig ingen spesielle planer for dagen annet enn å lage en grop i sofaen og dope meg ned med paracet. Hehe, fin plan? Yes please. Burde vel ta meg en dusj også, mamma syntes jeg lukter vondt :( :( :( :( :(


noen andre som ikke føler seg helt tipp topp?

H E L L O

Ja, jeg er syk. Sitter her å svetter som en gris. Æsj. Ikke nok med det nei, halsen min tar kverken på meg. Så det hjelper veldig lite at jeg sitter å skyper med Jin og Anne. Neida. Slutt å klage. Men jeg har kommet hjem etter å ha vært hos tante. Har ikke akkurat vært veldig innholdsrikt (hohoh, kule ord. yes i know) besøk, hahah. Får aldri gjort noe spesielt når vi er hos tante... 


hva skjer hos deg?

JAOK

Altså jeg har ikke hatt noe tid til å blogge de to siste dagene. Først på onsdag skulle jeg på senteret med mari, og i går var det ball. Så derfor brukte jeg mesteparten av tiden på å fikse meg hos Mari. Men ballet var super kos! Herregud, jeg hadde det kjempegøy! Men maten var ikke så særlig god. Etter jeg kom hjem var jeg så trøtt at jeg sovnet med engang..


gammelt bilde. ja.
jeg skal til tante til søndag, så er litt usikker på hvor mye blogging det kommer til å bli... 

Hva har du gjort i det siste?

INNKJØPgleder meg så sykt til ballet! det skal bli så superkult! pluss nå har jeg fått kjøpt falskenegler! Ja egentlig når jeg var på senteret med Mari i går kjøpte jeg de samme skoene, bare grå. Men så passet de rosa bedre til kjolen min. SÅÅ. Hehe, men nå må jeg legge meg!

Hva syntes du?

SÅ SLITEN

For en herlig dag må jeg si. Ironi, bare så du vet det. Først kom jeg hjem og satt meg ned og gjorde lekser, deretter måtte jeg bake kake til klassen til i morgen.. Også har Internett vært hemmis i hele dag. Skal si deg dette: denne dagen har vært totalt slitsomt. UNNTAGEN når jeg var på senteret med Mari. Der var kos all the way, hvis vi ser bort fra det faktum at hun var en time forsen fordi hun ikke rakk bussen og måtte gå, stakkars <3

Men nå gleder jeg meg til å lukke igjen øynene mine og sove i denne herlige senga jeg ligger i nå <3<3

DÆVEN DØTTE FOR EN VAKKER SYKKELSTØTTE

YO PEEPS. What's up in tha hood? JEG KJEDER MEG. Jeg vet heller ikke hva jeg skal skrive om. Derfor sitter jeg her og babler i vei om hvor mye jeg kjeder meg. Du må også kjede deg siden du leser dette. Så for å drepe kjedsomhet prøv å ikke tenke på en pingvin. Jeg har prøvd det, og det går ikke. Lover. Du tenker at du ikke skal tenke på en pingvin, derfor tenker du på det, men da tenker du på en pingvin og alt har gått i vasken. 

alt ble random med dette innlegget. bilde, teksten og overskriften. kult med randomness d

WORD RESCUE

Når jeg var liten elsket jeg labbe langøre og Josefine. Jeg fant fram disse to spillene igjen, bare for å... eeeehhh. Jeg vet ikke egentlig. Fristet meg bare litt. Når jeg hadde lastet det ned og spilt i to minutter, var jeg dritt lei. Jeg husker jeg syntes det var SÅ gøy! Det samme med "ord eventyret". Lastet det faktisk ned, og er på level 5 men det er fortsatt ikke like gøy som jeg husker det var :( :( :( :( :( :( Æsj. 

 
Husker du hvilke spill du spilte når du var liten? (hvis du spilte noe i det hele tatt da) 

TIDENES BESTE HYTTETUR

Jeg kom hjem for en time siden etter å ha vært på speiderhytta. Hvem ville trodd det? Hahah, tro meg. Ikke jeg. Kristin spurte om jeg hadde lyst til å bli med til speiderhytta med en gjeng andre folk jeg kjenner pluss søte, herlige Mari. Så jeg sa ja. MEN, jeg visste ikke at man kunne overnatte. Så det eneste jeg hadde med meg var en liten kameraveske mens de andre hadde DE store tursekkene fylt med masse greier. Haha. Det endte med at jeg lånte en av Hermans tre soveposer og sov over til i dag, og jeg angrer ikke i det hele tatt!
pent herman, det skal du ha for!

Mari og Daniel ♥♥♥ søte, right?

Vi er søte da Kristin ♥

Gud, det der var virkelig selve høydepunktet på turen. Sitte ute i sola på en sofa foran et bål med musikk fra ipoden ♥♥ Men skal jeg fortelle det (nesten) det beste av alt? Det var å dusje når jeg kom hjem! Det er serr, den beste følelsen ever. Spesielt etter du har frøset en stund. 

Hva har du gjort i dag?

ABDUCTION

SItter i stua med Anne og Jin nå. Vi venter på at filmen skal bli ferdig nedlasta. MENS vi ser på lykke til charlie. Det eneste programmet Anne liker på Disney Channel. Hahaha. Har poppet popcorn og alt. Detta skal bli kos! Ja, vi skal se på Abudction. 8m og 40s igjeeeen ♥♥♥


taylor lautner ♥♥♥

Har dere sett filmen før?

JEG GLEDER MEG

Herregud. Det er kun en dag til det er helg. Can't wait. Jeg elsker helger. Selv om det kan bli litt små kjedelig innimellon når jeg ikke har planer. OOOOG, i morgen skal jeg, Anne og Jin ha filmkveld! Egentlig så liker jeg ikke å se på film. Det er så usosialt, men det er jo koselig da. Så jeg overlever. 

speilbildeeeeeeee ♥♥♥ men nå stikker jeg å pusser tenna jeg. 

Hvordan har dagen din vært da?

 

STORT BILDE

Det tok meg en one tree hill episode og en halv veronica mars episode for meg til å innse at jeg burde begynne med lekser. Haha, men så endte jeg opp her. Ved bloggen. Æsj, blir så irritert på meg selv. Jeg glemte franskboka, også har vi franskelekser til i morgen. What a wonderfull life. Naturfagen får jeg i det minste gjort... Jaja 

Noen som har lyst til å se et stort bilde? Ikke at du har noe valg da men

deilig med kviser i panna da ♥♥♥

Hva skal du i dag?

 

KULT MED JOBB?

NEI. Kom hjem for en halvtime siden etter å ha vært på jobb, og jeg er dødsliten! Herrelord. Ikke nok med det nei, tiden gikk ALT FOR SAKTE. Altså det er greit at den går sakte på en skrivedag (som vi har i morgen) MEN når man er på jobb og kjeder driiiiten ut av seg, er det ikke alltid like gøy. Haha, spennende innlegg om den kule, trege klokka. You know it. 

finefine blomst.

Har du jobb?

SKAL PÅ JOBB SOON

Overskriften sier vel det meste, må bare få laget mat først. Kunne død av sult herr!!

Utvalget Ekke akkurat lite heller nei...
Hva skal du i dag?

ROMMET MITT ER POPPIS

Gjett hva jeg fant ut a? Rommet mitt har 1,300 views. Rommet mitt er skikkelig poppis assa. Haha til de av dere som ikke har sett videon: 

synteeees? 

SO HAPPY I COULD DIE

Hey peeps. Har nettopp tatt en ekstremt lett (vanskelig) prøve. Eller det var en likningsprøve, og første gang vi lærte om det hadde vi en "komplisert" lærer. Haha, uansett, måtte ta prøven på nytt siden jeg fikk 4+. Altså, jeg sier ikke at det er dårlig, men jeg hadde som mål å få 5 i matte. MEN GJETT HVA? Jeg fikk til den siste helt umulige problemløsningsoppgaven! *stolt*

akkurat denne sang (tittelen) beskriver hva jeg føler akkurat nå. Haha. 
Men me preikast, skal se på the lying game ♥

Hva pleier du å få i matte? 

JEG SAVNER 50MM'ERN MIN

Ja, jeg snakker om objektivet mitt. For litt siden tok jeg selvutløser bilder med det lille kamerastativet mitt. Selvsagt klarer ikke dette stativet vekta til kameraet slik at de faller hodestups ned med et hardt dunk i gulvet fra vinduskarmen. Så det er den historien til mitt elskede objektiv og dens død. Vurdere å kjøpe nytt, det koster 800 kroner. Så jeg tror det er billigere og kjøpe nytt enn å reparere det. *Inn i tenkeboksen*

du er dypt savnet. ikke bare dyp, men dypt, dypt savnet ♥ hahah, neida. Men jeg savner det for det

DU HAR FORANDRET DEG BALLONGI!

Livet er herlig. Ser på Phineas og Ferb mens jeg skriver dette. Haha, elsker det! Det er så utrolig søtt. Love it, minner meg om da jeg var liten. Men jeg er super sliten, har hatt nynorsk skrivedag, og jeg HATER nynorsk. Har aldri skjønt poenget med å ha sidemål når jeg VET at jeg ALDRI kommer til å ha bruk for det. Hardt liv. 

der har du ballongi. hahha

Hva gjør du?

HERLIG DAG

Herregud. Det er alltid så kos å være med Anne og Jin (når de ikke spiller bordtennis). Haha, først nerdet vi temple run hjemme hos Anne. SÅÅÅ dro vi på peppes; spiste pizza og spilte (litt) mer temple run. Deretter gikk vi for å se på kino og spilte enda (litt) mer temple run. Vi så forresten på Chronicles, det er ikke verdens beste film jeg har sett, men den var spennende! Siden jeg allerede har sagt det så mange ganger, Temple run.
vi er så søte så ♥

Hva har dere gjort i dag?

IMPOSSIBLE DON'T EXIST

Hei. Jeg var litt små dramatisk i går. Haha. Today skal jeg, Anne og Jin se på The Chronicles. Ahhhh, jeg gleder meg! Denne dagen blir forhåpentligvis hundre ganger bedre enn den i går, siden dagen i går sugde hardt. Forresten, jeg så traileren til filmen ÅGUD. Jeg gleder meg. Hahah. 


hva skal du i dag?

NÅ GIKK ALT PLUTSELIG GALT

Blir ikke noe blogging i dag, sårrey 

GOD MORGEN

Hei folks. Får nesten ikke puste på rommet, herregud. Jeg vet ikke hvorfor. Det var skikkelig ekkelt. Uansett, planene for dagen: Først skal jeg og Mari (hvis hun tar telefonen) til senteret å kjøpe sko til ballet, siden jeg føler ikke for å gå rundt med pappa, haha. Også skal jeg på kino med Jin og Anne. Jeg vet ikke hva jeg skal se på, vet ikke engang når. Uansett, gleder meg, hiih. 


MEN først må jeg ta av meg turbanen min, sminke meg og kle på meg.
Hva skal du i dag? 

SØVNIG

Har nettopp sett ferdig den nye episoden av one tree hill. Egentlig er det ikke så spennende lenger, men jeg har sett på det helt siden jeg gikk i sjetteklasse, så det har på en måte blitt en tradisjon. Jeg er forresten kjempetrøtt!! Jeg kunne sovnet på stedet, hahaha

Mest fordi jeg er kjemepkul.
Har du et spesielt program du ser på?

TACOKVELD

Altså, jeg var på peppes med klassen i dag. Bare så dere vet det. Vi kunne gå klokka to, men jeg, Daniel, Vilde og Herman gikk klokka fem. Og i løpet av den tiden hadde Jin og Anne kommet. Og jeg har ALDRI hatt det var så GØY på peppes før! Herregud, vedder på at hun servitøren bare ventet på at vi skulle gå! Hun så skikkelig stygt på oss, dæva litt. Når vi gikk dro jeg, Jin og Anne til Anne og hadde tacopartey, så stakk jeg på dansing; og nå sitter jeg her. STORY OF MY LIFE BRO!

hva har du gjort i dag?

KOS

Sitter på Peppes med godt folk

VIDEO PÅ VEI!

Da har jeg filmet til en video. Haha, denne gangen skal den faktisk handle om noe. Så chill folkens, det blir ikke en random video med meg i onepiece som babler i vei om alt og ingenting. Hva den handler om får dere vente å se. Selv gleder jeg meg til å se hvordan den ender opp! Haha. Forresten, skal på jobb i dag. Vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Forhåpentligvis skader ingen seg, siden jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre da.. 


day 27 - kiss and telll

MITT JANUAR

favoritt bildene mine, som jeg har tatt fra January ♥

HAR ALDRI VÆRT PÅ SKOLE SÅ LENGE

Heii. Nei, jeg kom ikke hjem nå bare sånn at det er sagt. Vi skulle egentlig ha videregående engelsk på slutten av dagen, men siden læreren vår er syk satt vi bare der å gjorde ingenting. Hahha, det endte til slutt med at jeg, Elisabet, Jin og Anne var der til klokke fem. Sånn serr, har ALDRI i mitt hele liv vært på skolen SÅ lenge. Det var gøy da. 

som sagt,; jeg, anne, elisabet og jin var på skolen helt til fem. flinke, ja. det var ingen der etter vi hadde dratt. 
Hva har du gjort i dag?

DEN FØLELSEN

Du får når du er ferdig med alle leksene for uken, den følelsen er helt herlig. Du trenger ikke å tenke på noe, noe i det hele tatt. Du kan bare sitter der å nerde artige og face uten å stresse. Uheldigvis for meg er jeg ikke ferdig med leksene. Så jeg små stresser litt. Har engelsk framføring i morgen, gruer meg. PANIKK ATTACK.


vi skal ha pitabrød til middag, yummi ♥
what's up in your hood? 

HERLIGHETEN SJÆL JO

Herregud. Gjett hva jeg fant in the refrigerator, hehe. Det er serriøst verdens best juice ever. Okei, litt små teit å blogge om juice når jeg først tenker meg om. Men når jeg først skal være random, hvorfor ikke vært litt for random. Haha. Okei. Jeg ler meg av selv. Noe er galt. JUICE ♥


randomness ♥

ET LITE RÅD

Altså, bare for å være helt random, bare sånn helt ut av det blå. TA SIKKERHETSKOPI AV TING. Livet suger nå. Dere skjønner ipoden min faila så jeg måtte restarte HELE GREIA! Hahha, over til poenget. I hele i går kveld og i dag har jeg sittet å fikset på albumbildene på alle de 397 sangene jeg har på den. Ikke nok med det, den har restartet "hvor mange ganger du har hørt på sangen" greia. Og jeg liker å vite hvor mange ganger jeg har hørt på en sang :(


tommel opp for randome tips og en veldig rar tommel

SJEKK JEG EIERspiller du wordfeud?

SKOLE ER KULT ASS

DET ER SÅ DEILIG MED FRI <3<3 ingen stygge prøver jeg må ta. Sitter på skolen ATM å ser på Anne og jin spille bordtennis, det er ikke så gøy som det høres ut. Æsj, jeg orker ikke å gå hjem og jeg er sulten. Ønsk meg lykke til videre i livet.

MATVRAK

Guud. Kom nettopp hjem fra skolen, og jeg sulter. Eller sultet. Er halvveis ferdig med muffinsen, som ikke er noe god Btw. Ikke kjøp Coop muffins. Blæh

Sjekk de var grådige med blåbæren a!

DET Å JOBBE SOM TURNLÆRER

Kan ikke si noe annet enn at jeg er driiiit sliten etter jobb. Jeg så for meg at det ville være mye morsommere, men Neida. Beina mine verker og mange av de på det eldste partiet var flinkere enn meg. Så jo. Jeg gikk nesten bare rundt å vimset og latet som jeg gjorde noe... NESTE GANG SKAL JEG POWNE ALLE.

Nå må jeg jobbe med rle

ATM

Alltid like gøy med lekser

KOSELIG KVELD DAEH

kult å ta bilder med ipoden da♥♥


hva har du gjort i dag?

SUSHEYYYY


Da stikker jeg ut å spiser sushi with ma mothah. JEG ELSKER SUSHI ♥

 

SØNDAGER

JEG HATER SØNDAGER. Det er absolutt ingenting å gjøre. Pluss man må sitte å tenke på at en ny skoleuke begynner, og det er stressssssss. Jeg gleder meg allerede til neste helg...

Bare fordi jeg er så utrolig søt da, liksom ;*;*<3<3

BALLKJOLEN MIIIN

Den rekker meg til knærne da (litt over).. hehe, den går ikke heeeelt ned


blomsten er jeg ikke noe sæææærlig fornøyd med, men ellers er den super fin ♥♥ hehe

DA HAR JEG VÆRT PÅ IKEA

Jo altså, mamma kom hjem klokka seks i dag. Og det første hun sier er "skal vi dra til ikea?". Satt å gomla i meg mat mens jeg så på vampire diaries, hahha. Jaja, men nå er det i boks og jeg har fått meg mange fine små saker som er kjempe kult. Forresten, gjett hva jeg fikk i posten i dag?! KOLEN. fiiiiiiiiiiin ♥

peace out yo 

CHILL MED FREDAG DA

Åh, gud jeg elsker fredager. "Den følelsen man får når man husker det er fredag". Love it. Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer for helgen, annet enn å være med venner å kose rææævva av meg. Hehhe. Må si jeg gleder meg! Atm sitter ser jeg på nye episoder av ONE TREE HILL (♥) mens jeg spiser en brødskive med verdens BESTE jordbærsyltetøy noen sinne laget! 

 

Å VÆRE KALD HELE TIDEN

Har sitti hjemme i hele dag, og jeg hari ikke gjort en dritt. Det er så kjedeeelig å være syk. Heldigvis føler jeg meg bedre nå da, såeh. Uansett. Jeg har fått dilla på en ny sang: young, wild and freee - Wiz Khalifa ♥♥ Love itttt

hørt sangen?

PÅ EN MÅTE FÅTT MEG JOBB!

Ja jeg er syk. Uansett, jeg tror jeg har fått meg jobb! Dere skjønner Elisabet jobber som turnlærer også er det en som har slutta; derfor spurte hun om JEG ville ha jobb pg jeg bare: JAAAAA! Så da håper jeg at jeg får jobben, SIDEN DA BLIR JEG SUPER DUPER MEGA GLAD!


har duu jobb?

LIKNINGER MEG I RÆVA

Må si at jeg har et spennende liv. Jeg har jobbet med matte helt siden jeg kom hjem. Gjett om jeg er sliten a? Altså egentlig er matte helt greit når man får det til. MEN når livet skal være bitch å gjøre at du ikke får til matta. Ikke nok med det, jeg må øve til den stygge naturfagsprøven vi skal ha på fredag. Takk for meg. 

hahahahha

LAST FRIDAY NIGHT

Æsj, det er så kjedelig å være hjemme innimellom. Spesielt på "kvelden" og du bare venter på at du skal legge deg. Men så legger du deg aldri. Haha. Uansett, har overnattet hos Mari fra Lørdag til i dag. La oss klokka fem. Say no more. Vi snakka utrolig mye, og vi var så å si utsnakka, så vi la oss. Haha, kos da ♥


bildet er fra forrige overnatting.
Hva har du gjort i helga? 

CHILLER MED FINE KRØLLER


Sitter hos Mari med Maria. HIhi, vi sitter å krøller hårene våres. Øver til ballet vettø. Hva gjør du?

BADEKAR KOOOOSGUD. LIVET ASS

Herregud. Jeg gleder meg skikkelig til i kveld! Skal overnatte hos Mari. Weeee, det skal bli så koselig. Men jeg stikker ikke til Mari før i åtte tiden, så derfor skal jeg nerde hjemme. Jeg fant ut at vi faktisk skulle ha den naturfagsprøven, så må øve litt til den. Livet. (hehehe, ANNE!!)


kult med gult. 


KOSELIG

Heii, har vært hos Mari i hele dag.. Jeg orket heller ikke å blogge hos Mari, siden det ville ha ødelagt hele stemningen. Og egentlig så tenkte jeg på alt annet en bloggingi. Det var så koselig, vi snakket og gomlet i oss pitarester; et veldig kort sammendrag av dagen hos Mari

Vi vet allerede hvor søte vi er. Ikke en grunn til å si noe i mot lisææææm Hva har du gjort i dag?

GRETTEN ALTSÅ

Jeg er SÅ sur nå. Mamma må lære seg den telefonen sin ordentlig altsåå. Dere skjønner mobilen min hadde ikke dekning, mens jeg var i kjelleren hos Vilde. Derfor brukte jeg mobilen til Vilde for å sende melding til mamma, men mamma hadde ikke fått med seg at jeg ikke sendte meldingen fra mobilen til Vilde. Så vi hadde DEN diskusjonen på vei hjem i bilen. Guuuud, rart man blir sinna eller? 

Sommmmeeeerrr ♥♥♥ bare for å være random

PEPPERKAKEHUS ER DAILAI

Image and video hosting by TinyPicsynd vi måtte knuse det da. men det var verdt det da, yummi. 

KOMMENTAR 2012

Jeg fikk veldig lyst til å vurdere en blogg. Oooooog derfor tenkte jeg at jeg kunne vurdere kommentar 2012. Ja, selvsagt spør jeg bloggern før jeg vurderer. Så hvis du har veldig lyst på en vurdering; kommenteeer, hehe ♥ Sier ikke mer enn at det mangler rundt 20 kommentarer... SHADOWLAAAAND

skal lese nå btw. ikke ofte det skjer altså! promise

TRODDE ALDRI DET SKULLE VÆRE SÅ SLITSOMT Å VÆRE NERD

Jeg har lovet meg selv å bli bedre med lekser og flinkere på skolen osv. Men det er driiit slitsomt. Det er vel kanskje fordi jeg prøver å gjøre alle leksene på engang, når jeg har en uke på de. SMART. Men det positivet er at jeg ikke trenger å gjøre noe de neste dagene, just chill yo. OH NO. Glemte at vi har naturfagsprøve neste uke! UÆ. Der gikk helgen. Neida. Joda. Litt. Hade. 


penasjæljo. neida. hva skjer?

WHAT TO DO?

Altså egentlig har jeg masse å gjøre, men jeg vil ikke gjøre det. Sånn som jeg vet jeg må øve til naturfagsprøve, men orker ikke. Jeg burde gjøre matteleksene, men orker ikke. Æsj, denne latskapen tar over livet mitt. Atm sitter jeg å spiser de siste restene av stratosen mens jeg vurdere å se på red riding hood. 


gammelt bilde, men syntes det er littebittegranne kuuult daeh

NYTT DESIGN!

Jaehm. Header kommer snaart. Det gamle eller det nye?

SÅ VAR DET BALLKJOLER DA

Er det noe jeg synes er stress, så er det å finne ballkjoler. Jeg begynner alltid en måned for sent, så det ender opp med at jeg må gå med DE stygge kjolene. Dere skjønner jeg pleier alltid å finne utrolig søøøte kjoler på ebay.. men det tar jo opptil en måned før de kommer hit til Norge. Problemet mitt er at ballet er den 19. Januar. 

7 AWESOME APPER

Pimp my screen - kule bakgrunner,  cut the rope - mega awesome spill, fruit ninja - kutt frukt, ovenbreak - enda et awesome spill, air penguin - ♥♥♥, tappi bear - mange kule spill, i en, mega jump - hopppppp

FIKK DÅRLIG SAMVITTIGHET

Haha, okei. Jeg "slettet" bloggen min for 2 minutter, men angret med engang! Jeg som har startet et 366 days prosjekt, og jeg er bare på dag 4! Hehe, må si jeg følte meg litt som en "give upper", og det vil jeg ikke være. Jeg har nemlig tenkt til å bli mer skoleflink, ikke det at jeg er dårlig på skolen eller noe. Vil bare bli bedre. Haha. 

gamle bilder fra sommern. savner deeen

MÅ SLUTTE Å KLAGE

Æsj det blir bare klageblogging fra min side. Jeg kom hjem i tre tiden tenker jeg, men jeg hadde ingenting spesielt å blogge om annet enn syting. Haha, fikk 4,7 i snitt. Kanke si at jeg er så særlig fornøyd. Det er jo greit, men det er ikke superbra. FRA MINE ØYNE. Jeg fikk karakterkortet på onsdag, men føler liksom ikke at det er sånn big deal lenger; så jeg glemte det bort. 


hva fikk du i snitt?

AWKWARD.

Er det noen der ute som ser på serien Awkward? Gud som jeg ELSKER den. Herregud, jeg vil at Matty og Jenna skal være sammen, men de blir ikke sammen fordi hun blir samme med Jake. Gawd. Hvorfor skal livet være så hardt?! Haha. Jo altså Awkward er en serie om en "vanlig" jente som, ehm, lever livet sitt. Hahah, det er driiit gøy. Love it ♥

LIAAAAARS

GUD, kan ikke folk bare gi seg med den spamminga si? Jeg er så lei av folk som skal drive å "reklamere" for bloggen sin. "Kjempefin blogg! Kommentere tilbake? ?" Nei. Nei det kan jeg ikke. Det gjør garantert at jeg IKKE kommer til å besøke bloggen din. Så bitch please. SPAR MEG. Jeg dæver hvis jeg får en sånn kommentar nå altså. 


Enig?

JAEHM, HVA KAN STÅ HER MONTRO?

Dette er enda en av de veldig oppfinnsomme overskriftenen mine. ATM sitter jeg å spiser gulrotkake med is. Nam. Egentlig har jeg ikke noe spesielt å skrive her.. JO! Vi skal til den amerikanske ambassaden i morgen. Eller videregående engelsk klassen skal i hvertfall det. Jeg gruer meg, jeg må ta med meg pass liksom. Også må vi IKKE si ord som "bombe". Skumle saker detta. Say no more.

Savner både sommern og 50mm linsa mi. Æsj. Hva skjer hos deg?

CHILL DAG MUUUCH?

Fikk besøk av Vilde, Anne og Jin i dag. Hehe, var koselig. Vi gjorde ikke noe spesielt egentlig. Satt bare på pcen og så på tarde bilder. OOOG de rota til rommet mitt, real good. Hahah, neida. Eller jo litt. Men det går bra. Meeeen have to run, the big bang theory starter om 5 minutter!


♥♥♥

Hva har dere gjort i dag?

R.I.P

Gud, jeg er trist nå. 50mm objektivet mitt er HELT ødelagt nå. Jeg vurderer å sende det til rep hvis det ikke er billigere å kjøpe et nytt ett. På netonnet koster det "bare" 895 kroner. Og til at objektivet er så bra syntes jeg det virkelig er verdt prisen. Jaja, glad jeg har 18-200 mm objektivet. Hehe, og der var det nok klagning for i dag. 

rip. 

RED

Har nettopp sett på filmen "red". Noen andre som har sett den? Jeg syntes den var utroooolig spennende men den var ikke SÅ bra liksom. Hehe

CHECK IT OUT!!

Sjekk hva jeg så når jeg så ut vinduet i morges...

ANOTHER PIG ADDED TO THE BROKEN PIG COLLECTION


Hadde egentlig tenkt å gi denne grisen til mari. Gjett hva som skjedde? Den knuste på vei til Norge. Herlig.
gammelt bilde. noen av dere som husker denne grisen eller?


LONDON TUR - BILDER, del 2KEYBOARD ER KULT

Dere vet jeg sa at jeg var på senteret i går? Ja, vi fikk et keyboard. I følge mamma vara de en "husgave" så derfor må jeg Amir bytte hver time... Haha. Men jeg prøver å lære meg the man who can't be moved. Men det er driit vanskelig. Siden på sånne vanlige nettsider er det litt for enkelt, og for at det skal høres bra ut må man synge. Mens på youtube er det på video, så det er driit vanskelig å følge med fordi det ikke er skrevet ned. Så heh, ønsk meg lykke til da.

LANG DAG

Sorry for null blogging i dag. Dagen startet klokken ti, men jeg la meg klokka fire. Så jeg orket ikke å blogge. Haha, rett etter jeg har stått opp får jeg vite at vi skal til senteret klokka 11. Så jeg var skikkelig gretten i hele morgen. Men heldigvis hadde jeg planer med Mari, noe som bokstaveligtalt lyste opp dagen min. Haha. Vi hadde det så koselig og jeg ble kvitt det dårlige humøret mitt. Wehu

søte mari ♥ vi var på kaffemakeriet, hehe også dro vi hjem og spiste pizza

WHO YOU ARE

ffffiiiiiiiinnnnn ♥♥

LONDON - INNKJØP, del 1

Jo altså. Jeg klarer ikke helt å ta bilder av klær når de ligger flatt på et stygt gulv. Derfor har jeg bestemt meg for å vise dere det later. Hehe. 


nei. jeg kjøpte ikke alt dette. jeg fikk det i julegave av en venn av pappa. det var pakket inn i en sånn søt boks. 

til dans

♥♥

NEIVEL. BARE DØ DU

Ja altså kameraet mitt er litt sånn dødt nå. Så jeg må lade den før jeg i det hele tatt får tatt noen nye bilder. Derfor kommer det ikke bilder av innkjøpene min fra London i dag heller. Hehe. Sjokk det altså. Har egentlig ikke noe spennende å si om dagen. Hehehe, men egentlig er det ganske chill med ferie dåå. 


bare fordi jeg syntes sånne bilder er så kule. hahah tok dere den? en kule. kul. gud jeg er morsom i dag. 


DA STIKKER JEG TIL SENTERETLONDON - BILDER, del 1TIDEN FLYR

Ta det med ro. Hakke spilt sims hele dagen. Orket bare ikke å få ræva i gir å blogge. Hadde tenkt til å ta bilder av hva jeg kjøpte i London. Jeg hadde også tenkt til å legge ut bilder fra London. Should have, Would have, Could have. Jeg virker jo som den late personen som ikke orker å blogge; MEN jeg har faktisk jogget så jeg er ikke SÅ lat. Hehehehehehe

resten kommer later


SKAL SPILLE SIMS. BRB

Hahaha. Føler meg som den tarden da. Men det er gode minner folkens. Gode minner. 

BACK FROM LONDON

Jeg orker egentlig ikke å blogge så mye akkurat nååå. Men snakkes i morgen da. 

IKKE LENGE IGJEN

Gjett hvem som skal til London imorgen? Hahah, du gjettet rikitg. Gleder meg så sinnsykt til i morgen at det er til å dæve av! Det blir så kos å se Rubin igjen. Altså onkelen min. Han er kul alle sammen. Pluss, jeg skal shoppe SÅ mye som mulig. Det er så lenge siden jeg har fått nye klær så jeg syntes jeg fortjener det jeg. Neida. Kødda. Men uansett. Vet ikke hvor mye blogging det blir i London. Men dere får kose dere her i Norge. Suckers ♥♥♥♥♥


føler jeg begynner å savne sommern

GOD MORGEN

Ja, jeg sto opp for en havltime siden. Så for meg er det god morgen. Haha. Uansett. Jeg skal til Jin med Anne og se på film og spise pizza i dag. Gleder meg. Det blir sikkert super gøy. Men har bare ikke peiling på hvilken film jeg skal ta med meg. Siden fikk jeg beskjed om å gjøre pga. det super kjappe internettet vi har hjemme. Haha. 
HAR GLEMT Å FORTELLE DERE NOE


JEG SKAL TIL LONDON PÅ ONSDAG!! Jeg gleder meg skikkelig! Jeg har vært i London engang før, men denne gangen er det for å besøke onkelen min. 

ØVER TIL ENGELSK TENTAMEN

Nå gruer jeg meg fælt til engelsk tentamen. Æsj, innimellom angrer jeg så sykt på at jeg valgte å ta videregående engelsk. GUD. Jeg hater tentamener. Eller jeg elsker og hater dem. Men siden denne er på videregående hater jeg den. Hahah, smart. GAWD. 

6981_large

ønsk meg lykke til da... 

OSLO HERE I COME

Jeg og Amir skal til Oslo får og besøke tante denne helgen. Noe jeg forresten gleder meg til. Det er alltid så koselig å være hos tante. Ja også på lørdag skal jeg, Anne, Jin og Vilde handle julegaver mens jeg fremdeles er i Oslo. Åå, blir så koooselig! Så kommer jeg hjem igjen på Søndag. Men vi får se hvor mye tid det blir til blogging der nede da. 

 
igjen. random bilde

DA SKAL JEG SPILLE MINECRAFT

Nå skal dere høre. Jeg har alltid ment at minecraft er det mest meningsløse spille jeg noensinne har visst om. Men etter at lillebroren min begynte å spille det så det faktisk litt gøy ut. Derfor begynte jeg å spille litt på Amir sin bruker. Og på bursdagen min fikk jeg min egen minecraft bruker sånn at jeg og Amir kunne ha et "lan". Legg merke til "lan". Haha, uansett det er super gøy og jeg har blitt hekta. Hade


bare for å si det sånn. bildet kunne ikke ha vært mer random

HAHHAH, DØR!

926417_460s_large

FRIIIII

Det er så utrolig deilig med fri. Dere skjønner, jeg kom opp i fransk muntlig. Men fransk læreren som skal vurdere oss er syk, dermed får vi ikke fremført greiene våres på fredag som vi egentlig skal. Sååå derfor får vi som gikk opp i fransk muntlig fri i dag og i morgen ♥♥ WHOOT WHOOT. GJETT HVEM SOM HAR FÅTT NYTT OBJEKTIV?!

MOIII. Jeg er super glad! Å guuuud, så lenge jeg har ønsket meg deet. Jeg fikk ett Sigma 18-200 mm objektiv. Jeg er super duper fornøyd med det. Jeg trodde det skulle være sånn super tungt, men den var faktisk overraskende lett. Også er den like lang som standard linsen når den ikke er zoomet ut, så derfor trenger jeg ikke ny kameraveske. Livet er herlig. 
Best

Henrikke er så sykt kul. Dere skulle bare visst. Alle ser opp til henne, hvertfall jeg. Hun er mitt forbilde og hvis jeg blir halvparten så bra som hun er så er jeg fornøyd. Hun er som en Gud for meg. Jeg tilber henne. Henrikke er min Gud og min Gud er Henrikke.

Peace out guys!

SITTER Å GRINER

Herregud. Jeg begynte serriøst å grine av å se denne videoen. Jeg føler meg som en drittunge som ikke setter pris på noen ting her i livet. Litt drøyt å si.. men guuuud. Jeg ville ikke at noen skal leve et sånt liv...

Å være en lærer

Akkurat nå er jeg kledd ut som læreren min. Kan ikke akkurat si at jeg ligner når hun har blondt hår og jeg svart.. Men siden jeg ikke har parykk har jeg ikke noe annet valg. Grunnen til at jeg er kledd ut som læreren min er at vi har en fremføring som går ut på å dramatisere en lærer. Haha, håper ikke jeg failer helt..

Haha, læreren min pleier alltid å ha på seg solbriller på vinteren...

BURSDAGSGAVE

Jo altså som sagt. Jeg fikk en gave av pappa på lørdag, gaven min av mamma får jeg i morgen. Hihi, gleder meg. Og om tre uker får jeg tilbehør til gaven min. Det er fra ebay, sååå det tar tid å frakte... hehe. Men jeg gleder meg til det kommer!
EN IPOD TOUCH! super duper fornøyd!

 

Syk

Æsj ass. Jeg hater å være syk, det er noe av det kjedeligste jeg vet om. Det er jo deilig å være hjemme, men det er så kjedelig. Spesielt når du nesten ikke orker å sitte på pcen. Haha. Jeg får vel gå tilbake til sengs

I GÅR KVELD

Jeg har ikke gjort noe spesielt i dag, derfor har jeg ikke orket å blogge. Men i går kveld var jeg og resten av familien og feiret bursdagen min på en indisk resturant. Der traff vi på naboen som skulle ha julebord der. Plutselig hører jeg noen synge "Hurra for deg" og ser at det er naboen og vennene som synger. Haha, så kommer kelneren opp med is kake greier til meg. Åå, gjett om jeg ble overraska da! Koselig. 


sårri ass. har bare skurrete dårlige bilder av maten. haha

FROKOST PÅ SENGA

Slapp av, sto ikke opp nå altså. Jeg har bare ikke orket å blogge i dag. Men gjett hvordan jeg våknet i dag a? Bursdagssangen og frokost! Hvor herlig er ikke det? Hittil i dag har jeg kost meg litt med familien. Eller, egentlig har jeg bare sett på Amir spille Minecraft også har jeg vært på elkjøp for å kjøpe gave.. til meg selv, med pappa. Haha, familien vår er ikke akkurat så særlig "tradisjonell" av seg, haha. Men vi skal i hvertfall ut å spise i kveld. Det blir nok koselig. 

legger ut bilde av gavene later

5 FREMFØRINGER + EN LAT BLOGGER

Jeg har blitt skikkelig lat når det kommer til blogging. Jeg blogger maks en gang hver dag. Hahah. Menjo, det er fordi jeg ikke har tid rett og slett. Helt ærlig syntes jeg det er bittelittegranne gøy å blogge, men det blir så stress. Vi har 5 fremføringer vi skal få fremført i løpet av neste uke... GODT LIV

guuud, har forelska meg helt i denne sangen btw ♥

INDIAN CHAI

Hahah, jeg har blitt heeeeelt avhening av te. Det er så super godt! Sitter å spiser polarbrød og drikker te. Hehe, indian chai ♥ med masse melk og sukker ofc. Burde vel egentlig begynne å øve til mattetentamen som er i morgen. Æsj, jeg hater matte og jeg hater tentamen. Ønsk meg lykke til...
JOMFRU I NØD

Satt nettopp å leste avisen, som jeg btw blir tvunget til å lese, også endte jeg opp med å se på "Jomfru i nød". Hahahahah, det er utrolig morsomt! DÆVER. Det handler om Kim, 20 år, som bor hos moren sin og fortsatt er jomfru. 


Hahahahha, se på dette!

Har du sett på 'jomfru i nød'?

ME, MYSELF AND TETRIS

Hahah, jeg er litt nolifer føler jeg. Det første jeg gjorde var å overtale mamma til å kjøpe tetris til ipaden. Så satt jeg å spilte tetris på ipaden i 1 time og nå spiller jeg på pcen, som jeg har gjort i minst 2 timer nå. Eller det føles sånn ut i hvertfall. OG FORRESTEN. Jeg skal på dansekonkurranse i morgen. Weee, jeg gleder meg!

jeg kjeder meg

 

CHILL MED FRI DA

Det er litt, bare litt chill med fri da. Dere skjønner alle 10.klassingene på skolen har fått fri i dag for å forberede oss til engelsk tentamen. Jeg pleier vanligvis ikke å øve så særlig mye, men vi har fått ett hefte som jeg burde lese gjennom før tentamen. Såååeh. 


hahha, bare for å være veldig random liksåm.

I LIKE IT LIKE THAT

♥♥♥♥

JEG ER FUCKINGS SLITEN

Hei, vi var ferdig på skolen klokken to. Kom hjem nå nettopp. Uff, jeg hater å jobbe med prosjekter etter skolen. Egentlig så hater jeg å jobbe etter skolen i det hele tatt. Det verste er at vi ikke ble ferdige engang. Vi må jobbe ennå litt mer med prosjektet i morra. Du vet livet. 

Hva har du gjort i dag?

THE HUNGER GAMES

prøvde meg på samme effekt som caroline maria. faila litt. men la gå

Har du lest boken?


JOGGETUR

Jeg har bestemt meg for å få opp kondisen min. Og siden mamma har kjøpt tredemølle har jeg ingen god grunn til å ikke bruke den. Haha. Gleder meg til jeg får god kondis. Hihi
ønsk meg lykke til a

Pleier du å jogge?

BREAKING DAWN

Gjett hvem som så på breaking dawn i går? Jeg og Mari dro til colosseum for å se på den, det var utrolig koselig. Selvom det ikke var premiere eller noe. Men filmen den var helt serriøst driiiit bra. Love it. Gleder meg skikkelig til part two kommer ut. Jeg og Mari har allerede planer om å se på førpremieren ♥♥♥♥ whoot whoot


Koselig dag!

Har du sett breaking dawn enda?

4. PLASS FUNKER FETT

Whoot, whoot. På lørdag var jeg på dansekonkurranse med Emilie og Julie. Utrolig gøy. Spesielt når en får FJERDE PLASS i slow! Hoho. 

SOME PEOPLE ARE LIKE CLOUDS. WHEN THEY'RE GONE, IT'S A BRIGHTER DAY

A r t i g e . n o sier jeg bare ass. Haha, neida. Men jeg må få begynt å gjøre lekser nu, jeg har egentlig masse å gjøre. Spesielt hvis jeg skal bli ferdig med periodeplanen til i dag. Jeg hater periodeplaner. Det er kjempe kjedelig, også har man alltid så dårlig tid på dem. Neida, har nesten hatt fire uker på den, har bare ikke orket å jobbe. Æsssj. Nå ble simpsons ferdig :( :( :( :( :( :( :( 

peace out!


CHILLER PÅ JOBBEN TIL MARI

SIMPSONS

Jeg har vært hos Mari i hele dag, så jeg har ikke fått blogget noe. Vi satt egentlig bare å koste oss og så på tv, også koste vi oss litt med Thea. Nå sitter jeg å ser på NYE episoder av simpsons på tven til amir. THE SIMPSONS IN MY HEART ALWAYS AND FOREVER


lol, webcam bilder eier hardt

SKINNY LOVE

Mari har gjort meg helt avhengig av denne sangen. Den er så utrolig fin! 

OUR SCRABBLE MAKES MORE SENSE THEN YOURS

Hallo, da har jeg bestemt meg for å starte med å blogge igjen. Jeg har ikke fått tastatur på pcen ennå, men det frista meg litt å blogge. Okei, så i går kveld hadde jeg og Mari twilightmarathonlonerparty. Egentlig skulle Vilde og Vilde Marie også komme, men neida. Haha, men jeg og Mari hadde det super koselig i går selvom vi bare så en film. Haha, vi satt å spilte scrabble og snakket resten av tida. Koselig!


jeg syntes det faktisk er fint med skurrete bilder jeg så. 

Hva gjorde du i går kveld?

PAUSE

Hahha, ifølge Anne blogger jeg for lite. Noe jeg er enig i. Det er fordi jeg ikke har tastatur på pcen min, noe som er jævlig irriterende. Det har blitt ødelagt, så når jeg bruker pcen min sitter bruker jeg skjermtastaturet.. som tar dobbelt så lang tiiiiid. Derfor kommer jeg tilbake når jeg har fått tastatur på pceen. hihi

HAR IKKE TASTATUR

omg, det tar jo hundre år å skrive ett innlegg da. Bruker skjermtastaturet nå. Venter på at Mari skal komme. Hehe. ÆSJ orker ikke å skrive mer får så vondt i hånden min.


....

SÅ FLINK ER JEG

Jeg har vært i Nord Odal i nesten hele dag og sett lillebroren min spille. Han er spiller i korrrrps you see. Så jeg er sykt trøtt og kvalm etter en lang og kjedelig biltur. Haha, satt å spilte verdens teiteste spill ever. Vet ikke engang hva det heter haha. Men så smart som jeg er glemte jeg minnebrikke til kameraet så har jeg ingen bilder. Ikkje kult. 

Hva har du gjort i dag?

PLANENE FOR DAGEN

God morgen alle sammen! Jeg har så sykt mye lekser som jeg må få gjort denne helgen. Jeg skal lese 50 sider i en bok, jeg må jobbe med periodeplanen, jeg må skrive en 'essay' til engelsken. Argh, det er så utrolig mye. Også tror jeg skal på sånne greier til korpset der Amir spiller. Ikkje kult. Men nå er det i hvertfall koseligere å være på rommet siden det er så ryddig. Hihi


kult ikke sant? nei.

Hva skal du gjøre i dag?

CAN'T WAIT


Åh gleder meg sånn til 12. November. Dere skjønner jeg skal på dansekonkurranse og da får jeg endelig brukt den nye drakten miiin. Hihi, CAN'T WAIT. 

KOPPKAKER

Heyhey. Sitter å gomler på cupcakesene jeg lagde i går. De er kjempegode, just sayin. I hvertfall i forhold til de jeg lagde forrige gang. Men må stikke nu, skal se på vampire diaries også levere noen vidregående engelsk lekser jeg egentlig skulle ha levert i gåår. I
nammenamm

TWO HOURS LEFT. ONE TO GO

Heyhey. Venter på at cupcakes frostingen skal stivne. Det er sykt kjedeelig. Sitter å spiller alle slags mulige spill på facebook siden jeg har gått tom for energi på tetris, ikkje kult. Jeg håper jeg ikke failer like mye som forrige gang. Sjokoladekremfløten smeltet nesten med engang den kom ut av kjøleskapet. Gleder meg til dans senere i dag hihiih, bare for å være litt random. 

duvet. meg og pene webcam bilder.

Hva skjer?

CHECK THIS OUTTT


See, var det ikke super smart å legge de bildene der? Hihi, jeg er suuuuper fornøyd. 

VILDE

Hihi, når jeg og Rebekka overnattet hos Vilde hadde vi en bitte liten photoshoot. Og jeg syntes bildene ble utrolig fineee, hehe. Og hvis du vil se bildene av Rebekka kan du scrolle litt lenger ned :D:D:D:D:D:D:D:D Gøy med masse smilefjes vettu. Men må stikke, it's dinner time. Snakkes da ♥YOU MAKE ME FEEL GOOD

Endelig begynner jeg å føle meg bedre. Føler meg nesten litt dum som sitter hjemme nå. Eller så er det bare paraceten. Uansett det har vært helt kaotisk å være på skolen nå som det har vært samme for nordby, men vi er ferdig med nu. Akkurat nå sitter jeg å spiller tetris og hører på "you make me feel good". Digger den sangen!


den runden gikk ikke SÅ bra, ok?

AUTUMN #2
redigering mot redigering mot uredigert. hvilken syntes du var finest?

JAI CHEDE MAI

Det er sykt kjedelig å være syk altså. Eller i hvertfall i lengden. Æsj. Jeg har liksom ikke noe spess å skrive om, det eneste jeg har gjort hittil i dag er å blogge og sove. Haha. Forresten, jeg har planer om å ta bilder av/med drakten min soon. Må bare sy den litt opp. Jenta jeg kjøte den av var 12 år liksom... Ehehe. 


Hva gjør du nå?

SAMMEN FOR NORDBY

Heyhey. Jeg er syk i dag med mega hodepine og er sykt kvalm. Uansett, jeg var på sammen for nordby i går. Det var utrolig kjedelig å sitte bak  scenen, og jeg fikk nesten ikke sett noen av de andre fremføre. Men jeg fant et lite smutthull, så jeg fikk tatt mange bilder!


Hva gjorde du i går kveld?

OKTOBERMESTERSKAPET 2011

KOS


Hva har du gjort i helgen?

DA STIKKER MAN TIL VILDE

Æsjass. Jeg er kjempe trøtt etter dansekonkurransen i dag. Skulle bare visst. Uansett. Over til den positive siden. JEG HAR FÅTT MEG SLOWDRAKT. Livet er herlig. Ahhh, i love it. Men skal til vilde om et par strakser. Vilde har fått besøk av rebekka, så vi begge to skal overnatte hos vilde. Dette blir kos ♥

etter konkurransen

KJEDER MEG

Hallo. Jeg sitter å venter på at klokken skal bli kvart på to. Dere skjønner jeg skal på sånn ta med en venn på kafékveld med Mari. Det er sånne speidergreier. Det blir nok kos. Hahiho. Forresten jeg tror 50mm objektivet mitt har blitt litt ødelagt... Innemellom blir den derre af-mf knappen så hard at det ikke går ann å dytte den over til den motsatte siden. Ikkje kult. 

det her er mari alle sammen

Hva skal du i dag?

JAOK

Nå har jeg holdt meg unna bloggen i fem dager på rad. Jeg har ikke hatt tid til å blogge, ikke i det hele tatt. Jeg har bare hatt masse prosjekter, lekser og innleveringer. Jeg har bare en prøve neste uke så jeg tror det blir litt mer blogging neste uke! Har forresten lagt merke til at statestikken min ikke er så sugen selvom jeg ikke blogger. Koselig det da ♥

gleder meg. lonerparty. alene. yey.

Har du sett i'm number four?

CHILLERN I BADEKARET LIKSØM

Guess what. Livet er herlig. Er så deilig. Føler at jeg har gjort så mye selvom jeg ikke har gjort en dritt annet enn matteleksene. Hehe. BTW, sitter i badekaret og ser på frustrerte fruer. Jeg elsker frustrerte fruer. Ahh. Menjo, jeg har ikke noe spesielt mer å si egentlig. Takk for meg


bare fordi speilbilde er dritkult liksom

DAGENS INSPO - TAYLOR MOMSEN

TETRIS FTW.


spiller tetris nå, btw

NY PARKAS

Eller kan ikke akkurat kalle den ny ettersom at jeg har hatt den i tre uker nå, men siden jeg ikke har skrevet noe om den på bloggen gjør jeg det nu. Når jeg var på senteret med Mari og Parisa for ett par uker siden kjøpte jeg meg en ny parkas. Og i love it.


veldig fint bilde må jeg si. med fjernkontroll og greier. jeg kjøpte parkasen på gina tricot for 599. 

EN POKAL RIKERE.

Jo, jeg var jo på dansekonkurranse i går. Det var egentlig litt kjedelig fordi ingen andre kom, fra dansehuset liksom. Så jeg satt der å lona med pappa. Livet er herlig. Uansett, jeg fikk 6.plass ut av 7. Ikke fornøyd. Men jeg slo i det minste en person da. Pluss jeg tror det var flere i "klassen" min som ikke fikk pokal. Jaja. Jeg ble i det minste en pokal rikere. 
BRB

Blogger i morgen

ÆÆH. GLEDER MEG

I morgen tidlig skal jeg på dansekonkurranse. Gleder meg så utrolig mye! Pluss jeg tror jeg er den eneste som kommer til å danse, så da kommer jeg sannsynligvis å rykke opp til litt øvet. Også skal jeg prøve slowdrakt i morgen, og jeg håper den passer. Æææh. 

føler at jeg legger til dette bildet hver gang det er snakk om dansekonkurranser... eheh. btw, gammelt bilde

SONGSVANN

uredigerte greier. 
 

DA STIKKER JEG TIL TANTE

MARI
ahhh, jeg blir helt gæren. hun er så søt

Hva syntes du om bildene?

HOME

Da skal jeg straks ut å se på hodejegerne igjen, men denne gangen med mamma og amir. Det blir nok kos. Men jeg har vært hos Mari i dag. Det var utrolig kos, vi tok oss en tur ut i skogen og så på 17 again til jeg måtte hjem. 


bildet faila noe så inni granskauen men jeg skal fikse på det når jeg kommer hjem igjen. men jeg skal nemlig gå om 2 minutter. så er litt små stresset, eheh. hade

DA BLIR VISST EN CHILLESNAKKETABILDERSKOGTUR PÅ MEG DA


... med mari

Hva skal du gjøre i dag?

JEG KUNNE HA KASTET OPP

Jeg kom nettopp hjem fra Egon, og jeg er stappmett. Kunne nesten ha rullet til bilen. Hehe. Uansett, jeg var hos Mari før vi dro til Egon. Jeg fikk bare vært der en time, men det var kjempe koselig for det. Vi satt å spilte monopol, jeg holdte på å tape, men så kom pappa for å hente meg, så EGENTLIG så tapte jeg ikke. Eheh


det eneste bildet jeg fikk tatt før maten kom....

Hva har du gjort i dag?

GOD MORGEN

Dette er litt flaut. Men jeg sto nettopp opp. Tror jeg la meg litt vell forsent i går. Jeg er litt usikker på hvor smart det var å si dette på bloggen i tilfelle mamma kan se det.... Uansett, atm sitter jeg å spiser god morgen youghurt. Veldig kult å vite. Men jeg burde egentlig få ræva i gir, siden jeg skulle egentlig møte Mari klokka ett. Eheh
namnam

ENDA ET PHOTOSHOP PROSJEKTEarth Day. Green Planet. free wallpaper, Earth Day, Green Planet, Moon, photoshop, white clouds, fantasy. psd file, cosmos, cosmo, stars, milky wayjeg trenger vel ikke å si deg hvem jeg og Amir har laget gjør jeg vel?

Hva syntes du?

SE HVA JEG FIKK TIL!
NERD

Jeg har sittet driiit lenge på photoshop nå. Og jeg får absolutt ingenting til. Har prøvd minst 5 forskjellige tutorials, men jeg får det ikke til! Jeg blir så sint. Jeg har til og med fått sikkelig vondt i øynene av å sitte så lenge med det. Jeg skjønner ikke hva som feiler meg. Jeg tror jeg er litt vell utålmodig av meg... haha. Men hvorfor må det være så i komplisert. ARGH. 


Du trenger ikke engang å si hvor mye jeg faila. Jeg vet det sjæl.

Hva gjør du?

THE LAST SONG

Jeg så nettopp på the last song med Kristine. Det var kjempe koselig. Det er sykt lenge siden jeg har sett, men den er sykt bra! Jeg har funnet ut jeg blir i skikkelig godt humør av å se bra filmer. Men filmen var mye bedre enn det jeg husker den var. Så hvis du ikke har sett den, se den. Haha. Men nå skal jeg se på den nye episoden av Frustrerte fruer. Can't waiiit ♥


love it.

Har du sett the last song? 

DA STIKKER MAN TIL KRISTINE


peaceoppned.

Hva skal du gjøre i dag?

GØYALT SKAL JEG SI DERE. GØYALT

Hahha, jeg elsker det ordet. Gøyalt. Oki, uansett. På fredag i forrige uke var jeg på bursdagen til Emilie. Utrolig koselig. Alltid koselig med bursdager vettu.

Hva gjorde du i helgen?

NYTT DESIGN

Jeg hadde gått såpass lei av det gamle designet mitt, som jeg btw har hatt helt siden jeg starten av sommerferien, sååå jeg laget meg et nytt. Jeg har sittet hele kvelden med det, og endelig er jeg fornøyd. Egentlig tror jeg det hadde vært en kjempesmart idé å legge seg. Jeg holder på å sovne her jeg sitter. 

gammelt random bilde
Hva syntes du om det nye designet mitt?

TUR TIL EIDSVOLL FUNKER FETTHva har du gjort i dag?

ATM

Hva gjør du nå?

DA STARTER JEG IGJEN

Jeg følte bare for å si i fra. Blir litt vel kort innlegg. Mamma vet ikke at jeg er våken, won't say no more. Må bare fikse litt på design og header så skal jeg nok begynne å blogge på 'ordentlig'. Men da sees vi vel i morgen tenker jeg.

BARE MIDLERTIDIG

Uff, jeg liker virkelig ikke de bildene av meg selv på headeren. Jeg og Mari skal låne fotostudioet på Calypso på Onsdag. Så blir nok ny header da. Men til nå for jeg nok overleve med den greia. Hehe. 


helt random.

Hva syntes du om den nye (men midlertidige) headeren?

OUTFITganske så enkelt outfit egentlig, men nå har jeg heller ikke noe annet å blogge om daså. men jeg har skiftet siden jeg og anne har hatt svampekrig. gøy

Hva syntes du?

KOSELIG Å LONE

Venter på at Mari skal bli ferdig med norsk greia si. Det tar drit lang tid. Argh. Føler meg som den loneren. Alle har gått også sitter jeg her i en av sofaene. Livet kunne ikke blitt bedre altså. *Ironi* 


så må jeg jo selvsagt avslutte hele innlegget med ett par chæmpe kule bilder av meg!

Hva gjør du? 

BARE FORDI JEG ER VERDENS SNILLESTE VENN

Jeg orker egentlig ikke å blogge men jeg følte meg litt tvunget til å fortelle at MARI har fått seg blogg. TRYKK HEEEER!

trykk på bildet, eller her. do whatever you like. 

ORKER IKKE

overskriften sier vel alt. 

MIN FØRSTE FANMAIL

Vet dere hva? Jeg har fått min første fanmail! OMGOMGOMGOMGOMG! Awesome. Egentlig fikk jeg mailen den 25. MAI. Jeg har bare ikke ryddet innboksen min før nå. Jeg føler meg som den idioten for ikke å ha funnet den før nå.... 


TUSEN TAKK JENNY! ♥

Har du fått fanmail før? 

KALENDER

Siden jeg er litt sånn små vimsete av meg og glemmer ting lett bestemte jeg meg for å laste en kalender. Det er virkelig noe av det smarteste jeg har gjort, siden nå kommer jeg forhåpentligvis ikke til å glemme prøver og fremføringer og masse sånt. 


I'm a genius.

FOR EN LANG DAG!

Jeg fikk aldri sagt det; men når jeg postet det forrige innlegget dro jeg til senteret. Og som vanlig finner jeg bare små ting som hårting eller smykker. Irriterer meg. Uansett, vi ble på senteret en stund så vi endte opp med å spise på Dolly. Når vi var på vei hjem så møtte jeg på Anne og Jinh i lyskrysset, så mamma slapp meg av. For å gjøre en lang historie kort stakk vi til Vilde som satt barnevakt. Og nå sitter jeg her. 

Gammelt bilde, men jeg hater webcam bilder såeh.

Hva har du gjort i dag?

ADDICTED


Spiller the sims social. hvis du føler for det er det bare å adde meg som nabo. eheh. 

I'M A NERD

Jeg har planer om å sitte å gjøre lekser til klokken ett minst. Jeg har så lat for mye å gjøre. Det er så kjedelig å måtte kaste bort en helg på skole. Yeye, men jeg vil helst bli ferdig, og for å bli ferdig må jeg begynne! Så snakkes ♥


Følte for å legge til et bilde av naboens katt. Ehe

Hva skal du gjøre i dag?

LONER MOVIE PARTEYYY

Sitter å ser på saw. Freaky stuff.

Hva gjør du?

LATE LILLE MEG

Jeg har virkelig ikke rukket å blogge. Jeg har måtte øve til samf. prøve som gikk rett i dass. Hehe. PC'en restartet seg, så jeg fikk bare gjort ni oppgaver ut av tolv. Jaja, det kommer flere prøver. Ellers har jeg vært igjen på skolen i dag med Mari, Anne og Vilde, noe som alltid er like koselig! 

Hva har du gjort i dag?

T to the R to the Ø to the T to the T

Hva blir det? TRØTT! Haha. Jeg kunne sånn serr sovnet akkurat her og nå! Jeg orker ikke å gjøre lekser heller. Noe jeg burde ettersom jeg har en stor samf. prøve denne uken. Vet du hva? Jeg fikk 5+ på en drit enkel matteprøve. Skuffa. Haha, målet mitt var sekser. Jajajajajjaja. Jeg har egentlig ikke noe mer interessant å skrive til dere nå. 


Blogges

500

WOW. Dette er det 500. innlegget jeg har skrevet på denne bloggen! Hvis vi plusser på de på den forrige bloggen har jeg sikkert skrevet over 700 innlegg! Det er egentlig sykt. Jeg har blogget kjempe lenge når jeg tenker meg om. Hehe, denne bloggen har snart 'bursdag' også jo. Jeg lurer egentlig litt på hvor mye tid jeg har brukt på å blogge jeg. Hehe, eller kanskje jeg ikke vil vite det.....A DAY TO REMEMBER

Dette er den første konfirmasjonen jeg noensinne har vært med på. Jeg er ikke kristen heller, så det forklarer vel en del. Må si at vi spiste myye, FEM FUCKINGS RETTER + KAKE! Skal ikke si at det ikke var godt da. Det var litt gøy, når moren til Susann holdt tale rapet en eller annen. Trodde jeg skulle dø av latter! 

stakkars susann som satt langt oppe i hutti heita.

tok bare med meg digitalkameraet mitt. må bare få sagt at jeg ikke savner det....
Hva har du gjort i dag? 

KLAR FOR KONFIRMASJONSPARTEEEEEEY!
2 timer for tidelig..

SMART TAHEERA, VELDIG SMART.

På Torsdag kjøpte jeg en sånn derre "Loreal Perfect Clean" som du kan se på bilde under. Så smart som jeg er skjønte ikke jeg at det av en ansiktsmaske, og jeg fant heller ingen bruksanvisning, så jeg trodde det var vanlig fuktighetskrem. Derfor vakset jeg den ikke av. Det var virkelig noe av det dummeste jeg har gjort siden jeg fikk en skikkelig stor 'pose' under det venstre øyet. Haha, det er borte nå da. Lærepenge: Les bruksanvisningen først. 


ser dere på baksiden står det lift sticker, det gjorde ikke jeg.

ÅJA, SÅ DET VAR IKKE I DAG NEI

Herregud. Gjett hva? Jeg trodde konfirmasjonen til Susann var i dag! Jeg hadde sminket meg, tatt på meg kjolen, fikset håret og var helt klar til å gå. Når jeg kom til Hero ser jeg at hun har på seg joggebukse og en singlet også var det ti minutter til vi skulle gå. Men neiiida, plutselig forteller hun meg at det er i morgen. LOL. Jeg trodde det var den 11. september i dag. Tydeligvis ikke. 

jaeh. 

Har du klart å gjøre noe lignende en gang?

3 MINUTE BROWNIE

Alle har vel fått med seg den '3 minutes brownie' oppskriften fra artige.no? Ja, jeg og Amir prøvde oss på den i sommerferien. For å si det enkelt å greit, ble den ikke så verst. Haha, mange sier den smaker gummi. LOL, nei. Men hvis den smakte gummi har du hatt den mikro'n for lenge... 


Prøv oppskriften. Sier ikke mer! 

Har du prøvd 3 minutes brownie?

OM BLOGGINGEN MIN

Jo. Jeg kunne ønske vi hadde mindre lekser. Jeg føler jeg har ganske mye lekser nå for tiden. Derfor kom jeg fram til at jeg blogger om det jeg gjør etter jeg har gjort lekser. Haha. Det blir så kjedelig med en blogg hvor det står 'jeg har gjort lekser hele dagen.. blablabæsj'. Enkelt og greit: jeg blogger ikke før jeg har noe interessant å blogg om. 


random.


SJEKK HVA JEG HAR GÅTT Å HENTET

Etter å ha ventet i tre uker, har jeg endelig fått hentet bildene jeg fremkalte i slutten av sommerferien. Hehe, noen av bildene faila skikkelig altså! De ble skikkelig mørke, i hvertfall mørkere enn det de ser ut på på data skjermen min. Mens noen andre bilder ble skikkelig kornete. Jaja. Jeg ble i hvertfall litt fornøyd med bildene da. 


SKOLE ER NOE SHIT

Jo i dag har jeg bestemt meg for å være litt nerd. Siden det regner, og jeg ikke har noe annet spesielt å gjøre i dag skal jeg gjøre litt lekser. YES, you heard right! Jeg har funnet ut at det er så sykt mange fag jeg kan gjøre det bedre i, men jeg orker ikke. Gym, engelsk, matte, fransk, naturfag, musikk også videre.... Og siden dette er det siste året på ungdomsskolen er det vel litt greit å gjøre det bedre. 
flere seksere, here i come!

Snakkes ♥

ANNGÅENDE BLOGG

Hehe. Først tenkte jeg 'jeg kommer aldri til å rekke og skrive ett innlegg hver dag pga. alle leksene ogsånt' men.. hehe, her sitter jeg. tror jeg skal begynne å blogge igjen altså. Det er bare det at jeg er så lat som får meg til å holde meg unna blogging. IM BACK ON TRACK... i morgen. 

SNAKKES ♥

 

MASSE, MASSE LEKSER

Hei! Jeg kom nettopp hjem etter å ha vært på skolen. Gjett hva? Jeg er psyko trøtt, og det eneste jeg har fått gjort er matteleksen. Og jeg har fremdeles, engelsk, rle, naturfag igjen. Ønsk meg lykke til liksøøm. 

Hva skjer hos deg? 

TRODDE JEG SKULLE DØ

Har nettopp sett på 'få meg på, for faen' med Vilde Marie og Anne. Trodde sånn serriøst jeg skulle døøø! Den var faktisk ikke like kjedelig som de fleste norske filmer pleier å være. Den var liksom morsom, men på en sånn passe pervers måte. ATM sitter jeg å tar på bokbind på bøkene mine. hehhe...


gøygøygøygøygøy.

Hva gjør du nå? 

DAGENS INSPO - ADELE

HOME SWEET HOME

Det var så utrolig koselig med overnatting. Det endte opp med at det bare ble meg og Mari fordi Kristine kunne heller ikke. Men det var så utrolig gøy! Vi drakk en halv liter cola flaske tilsammen, spiste opp en hel smash pose og så på 'never say never'. PLUSS vi lagde en liten hytte av tepper og stoler. Hahaha. Barnslig to the max sier jeg bare ass. 


chatroulette ♥♥

Hva gjorde du i går?

SLEEPOVER PARTEEEEY

Jeg var hos Mari i går, og vi fikk plutselig litt lyst til å ha overnattingsparteeeey. Så derfor har vi fikset i stand et slags parteeey. Hih, det blir bare meg, Kristine og Mari. Hihih, blir sikkert super kos! ÅÅÅÅH, jeg gleder meg. Det er så utrolig lenge siden jeg har hatt jentekveld. Hihi ♥

Hva skal du i kveld?

LITT STRESSA

ARRRGHHH, jeg føler meg så sykt stressa fordi jeg har så utrolig mye å gjøre føler jeg. Først må jeg, Emilie og Julie ha privattime i dans før fredag, jeg må få meg en slow dans, jeg må pakke til halsnes før fredag siden da skal jeg til gol, også på mandag deretter skal jeg til Halsnes med resten av trinnet. STRESS


hihi, får vel gå å gjøre noe kult da. seeya ♥

Hva skal du gjøre i dag?

BLIR NOK BLOGGINGS I MORGEN!

Hih, gleder meg ♥
Me preikast!

I TAKE A BREAK

Trenger inspirasjon til å blogge. Sees når den kommer, hahh.

THE BIG BANG THEORY
... lat, jeg? hahah

Hva gjør du?


JUST CHILLIN'

Vi måtte stå opp klokken sju i dag, og det bare fordi mamma sa at vi ikke trengte å sjekke togtabellen. Gjett hva? Togene var innstilt slik at neste tog gikk 00:06. LOL. Så vi gikk samtidig med mamma. ATM sitter jeg å blogger hos tante. Men tante er på jobb nå, så jeg og Amir sitter her i den lille stua og gjør ikke noe. Haha.

Et veldig kult bilde av meg må jeg bare si.

Hva gjør du nå?

STIKKER TIL ÅSLÅO

Jeg skal være hos tante til søndag. Gleder meg syykt til å møte tante igjen, det er litt for lenge siden vi har møtte henne nå. Pluss, vi pleier å få spaghetti hos tante den første dagen vi spiser middag hos henne ♥ 


heldig med den hårsveisen

DET S-V-I-R!


Klarte nettopp å gni tannpasta i øyet mitt. Haha. Uansett, stikker til tjernet med onkel og bror nuu. Snakkes ♥

GOD MORGEN

Sorry for at jeg ikke rakk å blogge i går. Jeg sto opp klokken ett, gikk jeg ut klokken to, kom hjem klokken fem, gikk ut å plukket rips klokken halv seks, laget middag klokken seks, gikk ut klokken åtte, kom hjem klokken ti. Også orket jeg ikke blogge klokken ti. Hahaha, spennende innlegg må jeg si! Men dere skjønte sikkert poenget. Opptatt. BTW, jeg har null planer for dagen, bare så dere vet det. 

 
pretty.

Hva skal du i dag?

BAKER CUPCAKES

Eller rettere sagt, jeg skal bake cupcakes hihih. Jeg og Anir var nettopp i butikken for å finne ingredienser til cupcaksene. Vi skulle finne natron, men ingen av oss visste hva det var. Vi spurte om hjelp til slutt da. Btw, jeg blogger from the iPad, kule saker altså.

HOME AGAIN

Hva er det du har gjort hittil i dag? 

GRILLINGS PÅ TJERNET

Da stikker jeg og resten av familien til tjernet. Det blir sikkert kos. Vi skal grille, noe jeg btw eeelsker. Hehe. Jeg bare håper værgudene er med oss. Hohi, ble veldig kort innlegg da men. 


Dere får kose dere også da!

Har du noen spesielle planer for dagen? 

BILDER FRA GÅRSDAGEN

Hva gjorde du i går?

RIPSTUR MED MARI

Det var super koselig å se igjen Mari etter nesten to månder. Hun har vært i Sveits og masse andre steder såeh. Anyways, vi så på remember me og plukka rips. Yummi. Litt senere på kvelden hadde jeg other plans med Anne og de folka. Haha, i dag glemte jeg faktisk ikke minnekortet. *High five* Haha. Køselig. Legger ut bilder fra i kveld i morra jeg ♥RIPS IN MY ♥

Hva har du gjort i dag? 

DA STIKKER JEG UT Å MØTER MARIHva gjør du nå?

ROCKETEER

God morgen alle sammen! Har endelig fått meg rullgardiner så jeg for sovet ordentlig ut. Haha. Uansett, jeg fikk ikke blogget noe i går kveld fordi jeg var ute med Anne, Rune og Vilde. Det var utrolig gøy, helt til jeg måtte hjem. Men i dag skal jeg nok bare være hjemme. Hihi, det blir nok litt kos det også da. Hva skal du gjøre i dag? 

THEN I'M OFF TO NORDBYTJERNET

Hva skal du gjøre i dag?


TELLING THE WORLD

Unnskyld for så utrolig dårlig blogging i går, alt gikk liksom litt skeis. Haha, jaja, noen av dere la sikkert merke til det yesterday. Uansett, det var utrolig koselig å være med de folka jeg var med i går! De er så argh, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive dem jeg, haha. Anyways, følte meg skikkelig gangster i går når jeg var på barneskolen. Vi klatret opp på taket. Hoho, første gang jeg har gjort det, og det var såååå kult. Bortsett fra at politiet kjørte forbi oss hele tiden da....


ganske så random bilde skal jeg si deg

Hva gjorde du i går kveld?

DA STIKKER JEG TIL BARNESKOLEN

Skal møte Anne, Vinh og Daniel, og sikkert mange flere.
Dere får kose dere resten av kvelden da!

GOD MORGEN FOLKENS!

Uff, det er så vansklig å finne sanger du vil høre på mens du jogger når du ikke har noen favoritt sanger atm. Argh, jeg prøver å finne noen sanger men det er littegranne sånn vansklig. Men når jeg er ferdig med det skal jeg i hvertfall ta meg en joggetur ut, deretter har jeg planer med Susann ♥ Hvis hun ikke er får trøtt da. Hohi. 


slang med et random, gammelt bilde av meg. hehe

Hva skal du i dag?


DENNE HERLIGHETEN ER NÅ M-I-N

::
Tror jeg skal bruke dent til slow dansen min også!

Hva syntes du om kjolen?

ENDA EN DAG MED REGN

WOW. Det kom som litt av et sjokk gjorde det ikke? Nei. Uansett den videoen hvor jeg skulle vise rommet mitt ble litt forsinket pga. Oslo turen, så kommer til å legge den ut litt senere. Btw, jeg sitter å fikser en ny header til meg. Er nå litt usikker på om den passer til bloggen men se;


Hva syntes du om headeren hittil?

ET HAV AV BLOMSTER!

Kom nettopp hjem fra Oslo turen. Det var egentlig mye koseligere enn det jeg hadde trodde det skulle bli. For det første var vi ikke bare hos de kjedelige folka men vi gikk til domkirken. Det er var utrolig mange blomster, det var som et hav av blomster! Pluss jeg fikk kjøpt noe fra Bikbok, og for å toppe det hele av kebab ♥♥ Okey, uansett her sitter jeg med ben som prøver å drepe meg og ett par armer som holder på å falle av. Hohi, ønsk meg lykke til videre med livet mitt... 

Blomster lagt ned utenfor Oslo domkirke etter Utøya-tragedien
ikke jeg som har tatt bilde, glemte minnebrikken til mitt elskede kamera..

Hva har du gjort i dag? 

 

DA STIKKER JEG TIL OSLO
Jeg og pappa skal besøke noen venner av han, så see you later alligator ♥

Hva skal du i dag?

FILMER ROMMET

Tenkte jeg kunne lage en video av rommet mitt ettersom at jeg har blitt så utrolig fornøyd med det. Føler det blir skikkelig mange videoblogger, men siden jeg ikke har det så ofte går det sikkert helt OK. Hihi, håper videoen blir bra da. Hohihha, men jeg må begynne å filme før det blir enda mørkere enn det det allerede er her. 

Hva gjør du nå?GLED DERE!

Det har jeg brukt litt for lang tid på i følge meg. Jeg brukte ett par timer på å prøve å finne et program å redigere videoen. Men det hele endte med at jeg ble tvunget til å bruke movie maker, som btw suger dritt. Jeg tror jeg brukte enda litt flere timer på å redigere videoen... Hihoh, alt for bloggen liksom ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


alle blunker, så lol. 

Hva gjør du?


HEI KALDE, GRÅE NORGE!

Da har jeg vært i Egypt i 7 dager. Det har vært sol hver eneste dag og 37 grader. PLUSS grader. Det har vært utrolig deilig. Det eneste jeg har gjort er å bade, lese, spise, shoppe (bare litt) også har jeg sovet. OG RIDD PÅ KAMEL! Det var utrolig kult! Jeg lover deg! Hvis du drar til Sharm El Sheik må du gå til Nama Bay eller noe å finne en kamel der! Uansett, jeg legger sikkert ut noen bilder fra turen etterhvert. 

Har du vært i Egypt?


PLAGUE


elsk på den boka/bokserien ♥

Leser du en bok nå for tiden?

KONDISEN MIN LIGGER PÅ BÅNN

Og det har den alltid gjort. Jeg skjønte at jeg måtte jobbe med kondisen min når jeg ble sliten av å danse dansen min kun to ganger på rad...... Haha. Så derfor har jeg planer om å ta en joggetur rundt tjernet. Noe jeg hater ved å jogge rundt tjernet er at det er så mange små insekter der. Jeg klarte å svelge en flue forrige gang jeg jogget rundt tjernet. I know, ekkelt.


gammelt bilde, i know.

Pleier du å jogge?

NÅR MAN ER TRØTT ER NESTEN ALT MORSOMT

Jeg kom hjem for ett par timer siden, jeg har fått meg ny bikini, vært på tjernet og sett på kino. Det var skikkelig koselig på tjernet stappet i meg masse jordbær, moreller, sjokolade og potetgull mens jeg satt å leste. Deretter så jeg på film med Anne og Vilde, vi så på Harry Potter og dødstalismanen - Del 2. Av en eller annen grunn fikk jeg helt latterkrampe midt under filmen, mens det var helt stille. Flaut.

Har du sett filmen?

RISE AND SHINE, BABY

Jeg skjønner ikke helt hvordan mamma orker å vekke meg klokken ti hver eneste dag i sommerferien. Haha, jeg hadde sikkert sovet til klokken tre på dagen hvis ikke mamma hadde vekket meg. Uansett, jeg skal se på harry potter og dødstalismanen del 2! Fikk aldri sett del 1 i går som jeg sa jeg skulle........


peaceout everyone, skal spise frokost ♥

Hva skal du gjøre i dag?

DA ER JEG HJEMME

Som jeg sa; jeg skulle til senteret i dag med Emilie og Karoline. Jeg fikk bare kjøpt en lilla kjole fra H&M som vi (jeg, Emilie og Julie) skal sy om til en dansedrakt og bruke den til trioen våres. Jeg er så sinnsykt trøtt nå, sitter å gjesper annen hvert minutt. Men må stikke, skal laste ned Harry Potter og dødstalismanene Del 1. Jeg skal se på Del 2 i morgen så eheh... 
gammelt bilde fra i fjor sommer

Hva har du gjort i dag?

SOLA ER ENDELIG HER

Det er egentlig ganske deilig å våkne av sola. For å si det sånn er det ikke ofte det skjer. Uansett, jeg skal til senteret med Karoline og Emilie i dag. Ellers har jeg ikke noen andre planer for dagen. Dette ble ett super kort innlegg siden jeg absolutt ikke har noe annet å skrive om. Men nå ble ikke dette innlegget super kort fordi jeg sitter å skriver så masse bullshit. Hehe.

Hva skal du i dag?

POPCORN OG FRUSTRETE FRUER

Hva gjør du nå?

DA ER SPEILET SATT PÅ PLASS

Er det noen som husker jeg var på Ikea for ett par dager siden? Vell, jeg fikk et sminkebord som vi har satt sammen. Det eneste jeg manglet var et speil. Derfor "stjal" jeg speilet som var i gangen å byttet det ut med det jeg hadde inne på rommet. Å gjett hva? Speilet passet perfekt. Det var like bredt som sminkebordet. Da mangler jeg bare å male de røde smykketreet mitt hvitt. Weee!


Ååå, jeg er så fornøyd! *happy*

Hva syntes du?

REGN, REGN GÅ DIN VEI

Det er så kjipt å stå opp til dårlig vær! Jeg er så lei, fordi været er alltid litt "halvveis". Om morgninen er det sånn passe fint vær med sol og skyer, deretter kommer det litt regn også blir det fint vær igjen. Hva skal det bety liksom? Argh. Været er jo helt hemmis nå for tiden. Ok, slutt å klage Taheera.

Hvordan er været hos dere?

BLOGGPAUSE

Jeg tar meg en dags pause, sees i morgen da ♥

GOD MORGEN!

Åååh. Jeg er så trøtt. Mamma har bestemt seg for at hun skal vekke meg klokken ti hverdag. Små irriterende, men forhåpentligvis overlever jeg. Hahha, kommer til å være driiit trøtt hver dag. Triste saker. Uansett, tror jeg skal gå ut å jogge i dag. Men jeg vet ikke helt. Hehhe.Hva skal du i dag?

DA STIKKER JEG TIL OSLOfolka venter... hade ♥

IKEA, HERE I COME

Okei, ikke spør hvorfor; men jeg har ikke lov til å bruke data i dag. Eller jeg kan jo si hvorfor, jeg sto opp for ca. 10 minutter siden. Av en eller annen logisk grunn bryr mamma seg om døgnrytmen min, i sommerferien. Kjipe saker. Uansett så skal jeg til Ikea i dag. Så det hadde ikke spilt en særlig stor rolle. Hihi, føler meg egentlig litt gangster, sitter på datan når jeg ikke for lov. Hehhe, KØDDA.Hva skal du i dag?

WAKE UP

Mornings. Jeg sto opp klokken sju idag, ble vekket av pappas vekkerklokke. Kjipe saker. Tror jeg bare har sovet i fire timer, sovnet ikke før klokken tre. Kjipe saker ganger to. Egentlig har jeg ikke noen spesielle planer for dagen. Eller egentlig har jeg det. Jeg skal ut å jogge, danse (med Emilie og Julie hvis det blir noe av) også skal jeg ehhm, vell, det var det. Ha en god dag videre da folkens! ♥


tro meg, dere vil ikke se mer enn det der altså...

Hva skal du i dag?

I PUT MY NEW SHOES ON

Kjøpte meg ett par nye sko fra DinSko eller noe for ikke så lenge siden, og jeg er suuuper fornøyd. Jeg tror jeg og mamma gikk til alle butikkene på senteret for å finne sko som faktisk passet meg. Jeg har så utrolig liten hel + jeg bruker str. 36 noe som gjorde det enda vanskligere. Hoho.

Hva syntes du om skoene? Men jeg have to go, skal lage mousakka ♥

NETTOPP STÅTT OPP
Akkurat nå ligger jeg i senga til susann mens hun ligger å sover. Så smart som jeg er glemte jeg minnebrikken til kameraet også... BTW, så sitter jeg på ipoden til susann, så jeg kan ikke legge til noen bilder anyways. Og siden moren til susann jobber så mye i dag og storesøsteren er på konsert spurte de om jeg ville overnatte en dag til! Blir skikkelig kos, hvis jeg får lov da!

Hva gjør du nå?
DA STIKKER JEG TIL SUSANN

Egentlig stikker jeg ikke nå, men om ca. en halvtime. Hihi, gleder meg! Det er hundre milliarder år siden jeg har sett henne, jeg overdriver ikke engang. (kanskje litt da). Men hun vært syk et halvt skoleår nå nesten! Det beste er at hver gang vi er sammen har vi det så herlig gøy sammen ♥ BTW, jeg skal overnatte. Men det skal nok gå bra å blogge også skjønner du.pretty pretty bilder altså. men uansett, broren min er herlig.

Hva skal du i dag?

TUR I OSLO MED IS, IGJEN

Nå har jeg kommet tilbake fra Oslo igjen. Det er egentlig litt chill fordi tante sin leilighet er veeeeldig liten. Det er egentlig litt deilig å være i Oslo, vi kan bare gå rundt i byen å ikke gjøre noe og bare spise is. Heh, jeg er glad i is. Forresten, på hotellet jeg skal til i Egypt får vi gratis is.


noen andre enn meg som ble helt "oi" når de så monki butikken eller?


Phish food ♥ De sjokoladefiske bitene er digge... den flekken under håndflaten på den høyre hånda mi er is

CHILLER PÅ AKEBRYGGE MED IS I HÅNDA
urderigerte hemmis bilder....

Hva gjorde du i går?

ALT PAKKET Å KLART

Jeg skal til tante i dag. Tror jeg skal være der til onsdag, jeg skal prøve å blogge mens jeg er borte da. Det er ikke alltid så lett når tante har skreddersydd dagene slik at det ikke blir mulig å bare sitte å chille. Haha, det er like så greit egentlig. Det blir i hvertfall ikke kjedelig. Det skal jeg love dere! Sååå blogges ♥


gleder meg til å spille ludo, btw, løøøve it ♥

SITTER Å SYR


gøyale saker skal jeg si deg

Hva er det du gjør?

DA SKAL VISST JEG TIL EGYPT GITT

Egentlig var jeg litt usikker på om vi i det hele tatt skulle gjøre noe spesielt denne sommerferien. Siden jeg trodde jeg bare skulle være her i Norge, og kanskje dra til Sverige for å handle greier. Men neiiida, pappa bestemte seg i dag for at vi skulle reise til Sharm El Sheik. Ja, der hvor haiene er. Hahah. Ååå, jeg gleder megggg ♥

Ser det ikke helt heeerlig ut?

 

 

Skal du til noen spesielle steder i sommer?

KLEINT MED NABOER

Jeg var nettopp ute i hagen å danset. Gjett hva? Naboen kom ut. Flaut. Herregud, med engang jeg så han gikk jeg inn med engang. Fyfader, gleder meg sykt til tujabuskene blir stoooore! Nå venter jeg egentlig bare til han går inn igjen. Men det kom da noe godt ut av det; jeg fikk fikset litt på slow dansen min.

Tumblr_lneaqub5xg1qjwhrio1_500_large
Bare sånn at det er sagt, jeg skal få til det der engang! SKAL!

Har noe lignende skjedd med deg?

GOD MORGEN!

Sitter her å gomler i meg ritz kjeks. Jeg orker ikke å lage frokost. Jeg tror jeg skal ta meg en joggetur i dag også... jeg vet ikke helt. Men noe jeg er helt sikker på er at jeg skal ut i hagen å øve på slow dansen jeg har laget! Fyttikatta som jeg gleder meg til å dra til GOL! Det som er litt kjipt er at jeg ikke får draakt. FML.


Kristine (hun til venstre) har fått seg blogggg, trykk heeer. BTW, veeldig pent bilde og random av oss liksom.

Hva skal duu i dag da?

BLOGGPAUSE

Mamma vil ikke at jeg skal sitte på pcen når det er så fint vææær. Så blogges kanskje litt senere i kveld :)

NY HÅRSVEIS

FØR:


ETTER:

For de som ikke fikk det med seg, klippet jeg håret mitt i går. Selv er jeg suuuuper fornøyd!
Hva syntes du?

ATM

Er skikkelig trøtt nå, men det er egentlig en veeldig deilige følelse. Jeg har liksom gjort noe annet enn å chille. Løøøve it. Jeg har forresten laget meg verdens beste salat evvver, mens jeg ser på frustrerte fruer of course. Haha, jeg har blitt skikkelig hekta på det.


Hva er det du gjør?

JOGGETUR

Jeg ble ikke helt fornøyd med headeren jeg lagde, så jeg tror jeg dropper å skifte header. Uansett, jeg tar meg en joggetur nå. Det er fryktelig lenge siden nå føler jeg, og jeg har bare utsettet joggeturene mine i det siste. Uff, jeg er så laaat!


da stikker jeg ut på en joggetur
Snakkes, latsabber ♥ (neida)

Pleier du å jogge?


DAGENS INNKJØP

Jeg fikk bare lest i ti minutter før jeg ble tvunget ned til kjøkkenet for å spise mat, deretter dratt med til senteret for å klippe håret! Jeg hadde helt glemt det etter all den header fiksinga osv. Etter jeg hadde klippet håret fikk jeg kjøpt en del ting;Dream Matte Mousse - Vita, 149 kr
Leppestift - Cubus, 115 kr
Hvit bluse - Villa, 149 kr
Rosa bluse - Lindex, ? kr

Hva syntes du?

FIKSER HEADER

Sitter å fikser meg en ny header mens jeg ser på frustrerte fruser, elsk ♥

Hva gjør du?

DA STIKKER JEG


Jeg skal til senteret med Henrikke nå, snakkes ♥ Egentlig skulle jeg poste dette innlegget før jeg dro til Henrikke, men det glemte jeg jo.

Hva skal du i dag?

4,7

Siden det var siste dag på skolen i dag fikk vi karakterkortet. Jeg regnet ut at jeg fikk 4,7 i snitt, egentlig så trodde jeg at jeg ville få lavere. Men det positivet er at jeg har gått opp med 0,2. Uansett, til neste år skal jeg gjøre det bedre. Jeg skal jobbe ræva av meg. Hohoh, spørs om jeg klarer å holde det løftet da. Hva har du fått i snitt?

WHERE IS THE SUMMER FEELING?

Det er så irriterende. Jeg har ingen sommer følelse. Den er helt borte. I fjor var jeg helt fra meg av glede, men nå er jeg ikke så glaad om jeg trodde jeg skulle bli. Høres så utrolig teit ut. Kanskje det har noe med det triste været? Eller kanskje det er fordi jeg må ta på meg en vårjakke for å ikke fryse? I don't know... Men uansett, vi hadde en helt herlig sommeravslutining daså;Er det bare jeg som mangler sommerfølelsen eller?

PHOTOSHOOT

I går når jeg, Kristine og Kristine T. var hos Mari hadde vi en bitteliten photoshoot ute i skauen. Serr, det var SÅ mye mygg der. Jeg fikk myggstikk i panna, armen og leggen. Gjett hva? Det klør. BOMBE. Men sånn egentlig var det veldig gøy, bortsett fra at det regnet da


Det i panna mi er myggstikk altså.

Kristine T.Kristine var så utrolig søøøt på dette bildet såå jeg måtte bare leggedet ut ♥

Søte Mari.

Hva syntes du om bildene?

LITT OPPTATT

I går var dagen min helt fullpakket, så jeg hadde absolutt ikke noe tid til å blogge. Jeg var på Langøyene i Oslo med skolen, så gikk jeg (nesten) rett til Mari med engang. Også kom jeg hjem klokken ni eller noe, og da orket jeg ikke å blogge. Og for ca. 10 minutter siden gikk Mari. Også orker jeg ikke å blogge nå fordi vi satt klistret til pc skjermen en stund.... Men nå har jeg jo laget et helt blogginnlegg da... YEAH!


meg og mari

Hva skjer hos deg?

WHAT TO WEAR?

Se på de klærne. Det er sååå mye. Men jeg har absolutt ingenting å bruke. Dere tenker sikkert: Er det ikke bare å kjøpe nye klær? Det er jo egentlig det men da kommer mamma mamma opp med argumentet: Har du ikke nok klær fra før av? Jo, det har jeg. Så det ender opp med at jeg ikke får buksen eller genseren jeg så. Men når jeg først får det jeg har lyst på føler jeg meg som en bortskjemt drittunge..... what to do liksæm?


Det er en til skuff nederst......

Er det bare jeg som har det problemet eller?

I LOVE MY HAIR

Akkurat nå sitter jeg i onepicen min mens jeg ser på pretty little liars. Åh, jeg elsker det programmet ♥ Det er så utrolig spennende. Uansett, jeg var på senteret i går å bestilte time hos hairport. Så nå skal jeg klippe meg på Torsdag klokken seks. Å gjett om jeg gleder meg! Jeg har så slitt hår, og panneluggen min ser helt forjævlig ut. GLEDER MEG!


onepiece ♥♥

Har du sett på pretty little liars før?

PAKKE I POSTEN


(mini)stativ, filter, fjernutløser og objektiv.

LOVE IT ♥

BLOGGPAUSE

Jeg tar meg en pause til jeg får det nye objektivet :)

LITT BORTSKJEMT ER DET VEL LOV TIL Å VÆRE?

Gjett hva? Jeg har bestilt nytt objektiv, filter, stativ og fjernutløser fra fotovideo. Gjett om jeg gleder meg til det kommer! Herregud. Jeg dør av spenning. Egentlig er dette bursdagsgaven min fra pappa. Jeg hadde egentlig bursdag i desember, men bedre sent enn aldri, sant?Hva slags kamera har du?

THE IMMORTALS

Herregud. Jeg elsker den bokserien. Den er så spennende. Det er sånne bøker som får meg til å eeeelske å lese bøker. Jeg er egentlig ikke særlig fan av å lese, men når jeg først finner en bok jeg liker, kan jeg bli sittende i flere timer å lese. Jeg satt egentlig å leste, men så kom jeg på at jeg hadde en blogg. Neida.


Så hvis du blir tvunget av engelsk læreren din til å lese en engelsk bok, LES DENNE! (Forresten, det hadde vært smart å starte med bok 1 som jeg ikke husker hva heter)

Liker du å lese?

YOU'RE GONNA CATCH A COLD, FROM THE ICE INSIDE YOUR SOUL

Egentlig så har jeg ikke så særlig god tid på meg til å blogge. Dere skjønner, først skal jeg ut å jogge, derfor MÅ jeg dusje etterpå og jeg hater å gå ut med vått hår. Også rundt halv tiden stikker jeg og Mari til tjernet. Det er driit lenge siden jeg har vært der, det blir skikkelig deiiliig! HEI, vent nå litt. Jeg kan jogge senere i dag... duuuh. Jeg og den geniale lille hjernen min ♥


gammelt bilde.

Hva skal du i dag?

HELT HÅPLØST

Jeg sitter å redigerer en video med windows live move maker, og det programmet SUGER. Det er rett og slett helt håpløst. Jeg hadde planer om å "spiltte" sangen (som jeg bruker i bakgrunnen) men klarte den det? Neeeiii. Faen, fuck, faen. Jeg er litt små irritert nå altså..........................................


Men jeg har ikke gitt opp ennå skjønner du. Jeg laster nemlig ned ett nytt redigering program... Håper det er bedre altså.

Hva slags videoredigerings program bruker du?

GOD LUNSJ

IT'S OVER

Det var skikkelig rart, for i går så jeg sånne hvite greier og hadde skikelig vondt i øyet. Når det var over fikk jeg sinnsykt vondt i hodet også sovnet jeg sånn i klokken sju og spiste middag klokken tolv........... Men nå er jeg frisk igjen såå, care. Men sånn egentlig hadde jeg håpet det ville vare helt til tirsdag siden vi har triatlhon da, hohiha.Så, hva skjer?

GJETT HVA!

Blogginspirasjonen min er på topp. Men hodet mitt dreper meg. 

ORKER IKKE Å BLOGGE

Tror jeg tar meg en pause i dag, jeg er så trøtt nå!

KUNG-FU PANDA

Jeg kom nettopp hjem etter å ha vært hos Elisabet. Det er alltid så koselig å være med henne, vi har det alltid så gøy og finner alltid på noe spesielt å gjøre. I dag så regnet det fryktelig, det første vi bestemmer oss for å gjøre er å hoppe på trampolinen.... hohoh, det var faktisk utrolig gøy! 


Akkuratt nå sitter jeg å ser på KungFu panda mens jeg egentlig skulle vært med Emilie og Julie på Nannestad.

Har du sett på Kung Fu panda?

JEG KOMMER TIL Å DØ SNART
Herregud. Tror jeg kommer til å dø snart. Jeg er så trøtt.. Jeg sto opp klokken sju da, men jeg vil være A menneske. Syntes det er så digg å stå opp tidlig å få alt ferdig gjort før dagen begynner. Problemet er jo det at jeg legger meg så sent. Jeg har forresten snudd stuen opp-ned... Tror det er på tide å begynne å rydde..... See you later,alligator.
Det blir forresten ingen bilder fordi jeg blogger fra ipæææden.

Er du A menneske eller B menneske?
SLAPP BLOGGER

Jeg har ikke vært en særlig god blogger i det siste. Jeg har heller ikke noen gode grunner. Eller jo, jeg er lat. VELDIG lat. Såeh. Men i morgen har vi fri, derfor har jeg planer om å gå ut å ta bilder, av annet enn blomster. Heh. Anyhow, jeg lukter mat og jeg er sulten. Seeeya ♥

Bare for å være litt random: Traileren til Breaking Dawn (del 1)... JEG GLEDER MEG!

Hva skjer hos deg?

NÅ STIKKER JEG UT FOR Å JOGGE


Hvordan gjøre det boken ♥♥♥♥♥♥

Jogger du?

DETTE HAR JEG GJORT DE SISTE DAGENE


øvd til mattetentamen som er så utrolig kult.


vært på opreaen


vært ute å grillet og spilt ludo.Vært å besøkt den andre onkelen min i Oslo.Runnet angry birds.


Også har jeg fått to nye favoritt sanger.

Så, hva har du gjort de siste dagene?

TRIATHLON

Herregud, jeg gruer meg sånn psyko mye til Triatlon. Triatlon er en slags "staffet" skolen arrangerer. Først skal man svømme 12 lengder (tror bassenget på skolen er 200 m) så skal vi jogge 2.5 km (rundt nordbytjernet) så skal vi sykle 12 km. Faen. Jeg gruer meg. La oss håpe jeg ikke kommer på siste plass...........

Har dere triathlon på deres skole?

SJEKK HVA SOM NETTOPP BLE LEVERT PÅ DØRAAA

Serr, lillebroren min er heldig. (ikke det at ikke jeg er det) men liksom han fikk en i-pad i bursdagsgave......... men jeg skal ikke klage, jeg fikk et helt heeerlig kamera så. Hohi. Jeg vet i hvertfall hva jeg skal ønske meg til neste år; iPhone 5 og slow draaakt ♥♥


Har du iPad?

DA HAR JEG MELDT MEG PÅ

Jeg har endelig fått meldt meg på en dansekonkurranse i Gol. Å gjett om jeg gleder meg! Dansekonkurransen varer i to dager, så derfor må vi (jeg, julie og karoline) overnatte på hytta til Emilie. Det kommer til å bli SÅ kult! Jeg skulle kanskje ha meldt meg på slow også.... men gjort er gjort. Som sagt, JEG GLEDER MEG ♥ (dette innlegget laget jeg igår, men det funka ikke å publisere det)


Gammelt bilde av meg, Emilie og Andrea.

Danser du?

DESPERATE FOR SOME INSPIRATION

Jeg mangler inspirasjon, sier ikke mer. Jeg vet ikke lenger hva jeg skal blogge om. Det virker så dumt å blogge om hverdagen min når det ikke er noe interessant som skjer. For å finne inspirasjon trenger jeg flere blogger å lese, mest fordi favoritt bloggene mine ikke blogger like mye lenger. Såå, derfor vil jeg lese din blogg!

Tumblr_lm2a3byflw1qh2j9do1_500_largeTumblr_ljliqumlvw1qca9x6o1_500_largeTumblr_lm29ujes1i1qe4xmjo1_500_largeTumblr_lls75lafv11qbcgxao1_500_largeTumblr_lm29os203q1qe4xmjo1_500_largeTumblr_lgdj0rni5v1qe0hneo1_500_largeTumblr_llxtgi3zqj1qbpfn1o1_500_large1304076961_5_pwwy_largeTumblr_lm2ai9rizu1qb72iwo1_500_large

Legg igjen en kommentar slik at jeg kan lese bloggen din da ♥

 

HANGOVER 2

Senere i kveld skal jeg ut med en del folk å se på Hangover 2. Gleder meg litt, men den er så utrolig lik den forrige. Hohi, håper den i det minste er morsom da. Uansett, i morgen har jeg friiiiiiiiiii ♥♥♥♥♥♥ Ah, deilig. Men jeg orker ikke å skrive mer.

 再见好人.

Har du sett Hangover 2?

JUST CHILLIN' IN THE BATHTUB.

Oooh, sjekk hva jeg fant ut. Jeg kan blogge rett fra mobilen min jo, liksom fra internett fra mobilen min. Hohi. Det er litt kuult. Men det er litt tragisk at jeg blogger om det da. Forresten, jeg ligger i badekaret nå. Det er skikkelig deiilig. Det eneste som mangler er musikk. Mobilen min har helt sugene høyttalere så det funker ikke spesielt bra. Uansett, det tok meg en halvt time å skrive dette innlegget...


et bilde fra photoshooten jeg, Vilde og Mari hadde for hundre tusen år siden.....

(det gikk ikke ann å poste innlegget på mobilen min, så dette innlegget er en time gammelt, hvis det har noe å si)
Hva skjer hos deg?

PRIVILIGED

Uff jeg kjeder meg. Ble nettopp ferdig med dette spillet etter ett par timer med intens spilling (hahahah). Det burde vel si hvor mye jeg kjeder meg.. Uff, det irriterer meg hvor lenge siden det er jeg har kjøpt noe... høres sykt teit ut. Men om morgningene finner jeg aldri noe å ha på meg, så jeg ender opp med et eller annet stygt. Enklere sagt, jeg burde oppdatere garderoben min snart.

Bildet skal være litt kornete, you see. 


Men nå skal jeg se på priviliged.  
Har du sett på privliged før?  

DER VAR DEN KVELDEN ØDELAGT

Herregud. Jeg skulle liksom ut på kino med mange herlige folk. Gjett hva? Det var utsolgt og vi kom 20 minutter for tidlig. Åeh. Jeg som hadde gledet meg sånn. Men neiida. FML. Jaja. MEN HVET DERE HVA? DANIEL vant norske talenter. Er det mulig? Jeg som trodde Berge kom til å vinne, men neida. Hahhaa, det ble mange men neiida'er i dette innlegget.


rææændom.

Hvem var det dere heiet på?

NÅ HAR DERE NOE Å GLEDE DERE TIL

Er ikke helt sikker på om det er verdt å glede seg  til da. Uansett, jeg har nettopp vært ute og tatt bilder, så jeg kommer til å poste dem på bloggen sånn litt etter litt. Forresten, fransktentamen var super enkel. Pluss vi fikk to timer på oss mens alle de andre (spansk og tysk) fikk bare en time; så jeg slapp gyym ♥ (det regnet shit mye når de andre i klassen hadde gym)..


Et gammlet speil'fjortis' bilde. Haha, vurderer forresten å klippe pannelugg igjen............ HOS FRISØREN DENNE GANGEN.

Hva skjer?

TUR TIL SKAUEN

På skolen i dag tok vi oss en tur til et eller annet flymuseum ved Gardermoen. Det er noe av det kjedeligste jeg har opplevd, først satt vi i et auditorium og hørte en mann som snakket om 2. verdenskrig og det var jo helt ok. Men så gikk vi til et litt større sted med fly og sånt, og jeg trodde jeg skulle dø! Han mannen snakket så rart + det var driiit kjedelig. Etter 2 timer med masse snakking stakk vi endelig ut til Trandumskogen. Det var faktisk utrolig gøy, bortsett fra at klassen var driit bråkete....


ræændom bilde siden jeg ikke tok med kameraet..

Hva har du gjort i dag?

MY GOSH

Jeg er utrolig trøtt i dag. Jeg satt oppe til klokken tolv eller noe å jobbet med prosjektet. Men det er jo utrolig digg å være ferdig. Å gjett hva jeg fikk? Jeg fikk 5+ ♥♥♥ Jeg er så utrolig fornøyd etter som at jeg satt oppe sååååå lenge. Jeg syntes det egentlig gikk driiiit dårlig, men tydeligvis ikke. FAEN I HELVETTE. Jeg kom nettopp på at jeg glemte franskbøkene.... å vi har fransk tentamen på fredag............................. ønsk meg lykke til, det kommer til å gå ræva anyways.


Noe jeg aldri pleier å gjøre; webcam bilder......

Hva har du gjort i dag?

ØVE, ØVE, ØVE PÅ FREMFØRE

Hiho, overskriften rimte. Gøy. Uansett, jeg er helt ferdig med finpussingen av fremføringen, nå trengs det bare at jeg øver, øver, øver x100. Vet dere hva som er enda diggere? Jeg slipper å stå opp klokken sju i morgen også! Dere skjønner jeg har alltid vært først på klasselisten. Derfor har jeg alltid startet med å fremføre først. MEN DET MÅ JEG IKKE I MORGEN ♥♥♥♥


jukelapper ♥♥

Hva skjer hos deg?

BLIR LITT NERVØS JEG

Jeg tenkte jeg kunne oppdatere dere om hva jeg driver med akkurat her og nå. Jeg forbereder meg til muntlig tentamen. Yes, det er gøy skal jeg si deg. Når vi fikk oppgaven satt jeg med hendene krysset og håpet jeg ville få Engelsk, gjett hva? Det gjorde jeg også, og oppgaven den er drit enkel! Ahhh, føler at livet er helt wonderfulllll ♥♥


Men jeg føler jeg blir litt stressa fordi jeg har så mye å gjøre.... so i'm out!

Har du hatt muntlig tentamen enda?

 

SPOTIFY SUGER.

Jeg vurderer å skaffe meg spotify premium.... de har satt grense på hvor mange ganger man kan høre på en sang. Så nå er mer enn halvparten av spillelisten min lilla. FML. Jeg kan jo begynne å bruke youtube eller noe, men det er så hemmis. Haha.Dette ble et sykt kort innlegg. En ting til, jeg legger ut en video senere i dag fra bursdagen til emma!


yayy. lilla...........

Har du spotify?
Har det samme skjedd hos deg?

JUMPSUIT

Jeg var på senteret for ett par timer siden. Mamma sier "alltid" at vi ikke er der for min del og at jeg ikke kommer til å få noe... men heh, jeg finner alltid noe når jeg ikke leter etter noe, utrolig irriterende....... Uansett, jeg spiste også sushi, og laks er min favoritt + JEG KAN SPISE MED PINNER ♥♥♥♥♥ *stolt*


Hva syntes du om jumpsuiten?

JEG HAR MØTT ERIK OG KRISS

I går var jeg på bursdagen til Emma. Hun feiret den på Tønsbergsmessa, og det var såååååååååååå kult! Det var tivoli og konsert med Erik og Kriss. Herregud. Jeg lover deg. Det var så sykt kult. Vi sto nesten helt forrest. ONCE IN A LIFETIME EXPERIENCE, eller noe.
hahahahahhahahha, ser jo ut som et barn....

Har du møtt Erik og Kriss?
Hva gjorde du i går?

JEG LER MEG IHJEL

Jeg kjeder meg så psyko mye nå. Spiller et helt meningsløst spill: alchemy. Det er meningen at man skal lage ting av ting. Okei, det er ikke meningen at du skal forstå det, bare sånn at det er sagt. Uansett, når jeg var på facebook i sta så jeg en litt sånn kul like ting: gå inn på 1881 og søk 1880. Trodde jeg skulle dø. Hvis man er like trøtt som jeg er så ler man av sånt.....


meningsløst. det er alt jeg har å si om dette spillet.

Hva skjer hos deg?

BLOGGEN MIN HAR BURSDAG!

Eller ikke bloggen min, men liksom tiden jeg har blogget. If you know what i mean. Eller egentlig begynte jeg å blogge den 6. Mai men, oisann, det var dumt. Også fristet det meg å legge ut det første innlegget jeg postet på bloggen min siden jeg er så kul.

___

Hun er bare en JÆÆVLIG dårlig venn ! </3

Hun ditcha (?) Meg for to andre jenter! : ' (
Ookey, jeg skjønner godt at hun prøvde å få seg nye venner.
Men hun trenger ikke å overse meg,
late som om jeg ikke var der ..
Men hun var egentlig en VEELDIG god venn . 
Før hun ditcha med . I hvertfall ; - ]
Vi hadde det egentlig veldig gøy sammen < 3
Og vi har maange gode minner : ]
Sånn som:
                  - Frankrike
                  - Overnattingene
                  - Og alle de andre tingene : - ]
Men hvorfor gadd du egentlig å gjøre det?
Jeg ble faktisk sååra ..
Hvis du ikke ville være vennen min, kunne du bare ha sagt i fra.
Pgr. jeg var faktisk glad i deg : ) < 3
Håper du visste det?
Kanskje jeg ikke var en god nok venn for deg : - S
Eller noe sånt .. < | 3
Jeg er helt skjelven etter å ha skrevet dette.. 
Du aner bare ikke hvor såra jeg faktisk ble ;' /
Men kanskje vi klarer eller har vokset fra hverandre ? 
Jeg hvet ikke hva du mener men ..
____

FLAUT, sånn egentlig begynte jeg å blogge fordi jeg hadde ting jeg ville fortelle... men jeg ante absolutt ikke hvem jeg skulle fortelle det til. Hahha, håper jeg har forandret meg litt når det gjelder blogging...................
Også for at innlegget ikke skal bli helt bildeløst kan jeg legge til to awesome bilde som jeg var drit stolt av:
image060image059
Hvor lenge har du blogget?
JEG ER IKKE FRISK SOM EN FISK.

Det var en helt herlig dag i går! Det er første gang jeg faktisk har hatt det gøy på 17. Mai. Men det er kanskje fordi jeg har vært med familien vært eneste år da. Uansett, jeg er i hvertfall syk. Sitter å hoster opp hårballer......... neida. Men det føles som om halsen kommer til å eksplodere når som helst. Drikker eplete, spiser seigmenn og ser på saw hvis det var noen som lurte.


jeg lover deg, varm eplesaft er lovley ♥

Hva skjer hos deg?

Å GÅ I TOG ER SÅ GØY

Planene mine for dagen starter ikke før klokken 12. Så i mellom tiden tenkte jeg jeg kunne oppdatere dere som sitter hjemme og heller ikke vil stalke barnetoget. Sååååååå, jeg har egentlig ikke noe interessant å blogge om derfor avslutter jeg her. Hohi.lækkert med rotete rom, umalt vegg, usminket tryne og selvutløser vettu!

Hva slags planer har du for dagen?

A-MENNESKE

Altså jeg bestemte meg for å stå opp klokka halv ni. Jeg føler jeg får så utrolig mye mer ut av dagen om jeg står opp tidlig. Dere skjønner jeg skal ha tid til å rydde rommet, fikse på design og jogge. HELST før klokka 12. Syntes det så digg å være a menneske, unntagen de dagene når jeg skal til skolen. Hihaho.


Dette er et bilde fra i går som egentlig er veldig random......

Er du A eller B menneske?

OMFG.

Serr, jeg har prøvd å poste ett innlegg i flere hundre år nå. Men det hjulet vedsiden av lagre + publiser knappen fortsetter bare å snurre rundt i all evighet. Derfor føler jeg at jeg dør litt.

Men det går så bra så siden i morgen har vi HJEMMEDAG ♥♥♥♥♥♥♥  Til dere som ikke vet hva det er: man er hjemme å rydder og vasker rommet også skal vi lage middag. MEN vi får en hel dag fri til å gjøre det. LOVE IT ♥

Ser dere han fyren i turkis genser? Det er lillebroren min. Hahaha, han skulle klippe seg men han visste ikke at frisøren skulle klippe mohawk på han....... sier ikke mer...

EDIT:  yesyesyeysyes, det funka ♥♥♥

Er det bare jeg som har hatt problemer med å poste innlegg?

 

TAKE ME AS I AM OR WATCH ME AS I GO

Føler virkelig jeg begynner å savne Susann nå. Jeg har så utrolig mye å fortelle henne. Hun har vært syk i 100 dager (overdriving in my ♥) Uansett, i går hadde jeg norsk tentamen som jeg faktiskt følte at gikk så sykt bra. Men jeg får alltid 3'er. Så heh.Men nå skal jeg stikke å se på frustrerte fruer ♥ seeya

I'M IN LOVE

HERREGUD. Livet er herlig. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så sinnsykt glad i dag. Det bare er sånn. Det kan hende det var fordi jeg fikk 5+ på naturfagsprøven i dag. ELLER så er det kanskje fordi det er dansing i dag. ELLER kanskje det er fordi det bare er sånn. Hehoh, jædda.


Objektivet mitt suger. Forresten, teksten er tatt fra en eller annen sang fra kesha.
Hva syntes du om bilde?

DET OSER SEKSER AV DET JO

Hahah, joa. Kunst og håndtverk læreren foreslo noe helt genialt (ironi). Nemlig at vi kan ha en kanin i hatten! Han er så genial at jeg dør. Mari (hun som er på forsiden) er litt smiskete av seg så derfor tror (håper) jeg at vi får en sekser. Han kunst og håndverk læreren sa at vi kom til å få sekser hvis vi også fremkaller det.

Forresten, hvilken kanin syntes du vi skal bruke på prosjektet? Den fake eller den ekte?

DET VAR IKKE MEG DA, FOR FAEN

For de som ikke har sett det så har jeg blitt facerapet. Til de som ikke vet hva det er; å bli facerapet vil si at (noen som kan passordet ditt) skriver masse kødd på statusene dine eller noe lignende da. F.eks: "Jeg er en ku" på facebook statusen din (på din bruker) Heh, jeg er ikke så flink til å forklare da men. 

Jo, jeg syntes det er helt greit å bli facerapet. Det er liksom ikke sånn at jeg blir driit glad, men jeg blir ikke sur heller. Uansett, jeg syntes er helt greit å bli facerapet av vennene dine som ikke vil deg noe vondt. Det blir noe helt annet når en drittsekk av et menneske prøver å gjøre deg noe vondt. Det er da dette som skjedde med meg. 

Noen har tydeligvis hacket seg inn på brukeren min å skrevet masse dritt på andres statuser og bilder. Jeg skjønner absolutt ikke hva som feiler folk. Jeg har sinnsykt lyst til gjøre noe med det liksom, si i fra til politiet eller noe. Hahah, høres jævlig teit ut men herregud. Jeg er helt sinnsykt forbanna nå..

Uff, den personen som facerapet meg har serriøst problemer. 

Har du blitt facerapet på "denne måten" før?PIRATKOPI <3<3<3<3

Hehe, onkelen min har kommet tilbake fra Bangladesh. Siden jeg er så dum så kom jeg på hva jeg ville ha 2 dager før han kom hit. Heh, spurte liksom om converse, objektiv til kameraet osv. Åååh, det er så sykt mye billigere med "elektroniske" ting i Bangladesh...... Uansett, han har hentet masse annet kult daaa. Men mamma lager bløtkake, så jeg stikker.


Ååh, fikk sånn ankel ting av bestemor og bestefaar ♥♥ (hørtes veldig tarda ut........)

Hva er det du gjør?

PAUSE

Hallo ♥

Jeg har hundrevis av prøver og fremføringer neste uke, så jeg må ta en liten pause til neste uke

NY LAMPE, LOOOOOVE IT

Hva syntes du om lampeeeeeen?
litt tragisk å blogge om en lampe når jeg tenker meg om. Men siden jeg ble så fornøyd så går det vel greit.

JEG DØR LITTE GRANNE

Uff, jeg har så sinnsykt mye å gjøre i denne uka og neste uke. You see, jeg skal fremføre i RLE, jeg skal ta prøve om kroppen på nytt (jeg sier deg, det kapittelet er huge) også må jeg lese to nye nynorsk bøker. Vi har nasi-lærere.... sier ikke mer. Uansett til poenget, det er ikke sikkert jeg for blogget 3 ganger om dagen, men jeg skal i det minste prøve!


Livet er herlig ♥♥♥♥♥

Er det bare jeg som har masse å gjøre eller?

LILLE PERSILLE

Argh, jeg er så dau nå. Jeg sov absolutt ikke noe godt i natt også er jeg drit gretten.... noe som går utover folka jeg er rundt. Men jeg har nettopp vært på senteret, noe som var utrolig koselig selvom det bare var med amir og mamma..... Jaujau.

Hva har du gjort i dag?

FORTSATT EN DAG IGJEN

Vi på Nordby har en dag til fri, lærerene har planleggingdag. DIGG. Jeg har egentlig ikke noen spesielle planer for dagen, jeg tar det som det faller seg. Men en ting er helt sikkert, det er at jeg slappe av. Vet dere hva? Det er helt herlig vær ute, så jeg tror ikke jeg kommer til å bli sittende på pc'en så mye i dag.


Og siden jeg er så kul, tar jeg med et gammelt bilde.

Hva skal du gjøre i dag?
Er det noen andre som også har fri i dag?

VANN TIL ELEFANTENE

Hallo datanerder ♥

Kom hjem for ikke så lenge siden. Har sett på film og vært på mc'ern med kule folk. Det var helt herlig gøøøøy! Ja, ehm, vi så på "vann til elefantene". Filmen har et helt weirdo navn, høres litt ute som en tegnefilm eller noe. Men filmen var faktisk utrolig søt, lover deg, du burde se den!


great job, emilie

søte elisabet ♥

Henrikke... trenger vel ikke å beskrive bilde?

Emilie ♥

Har du sett filmen?
Hva har du gjort i dag?

THE TRUTH IS...

TASKOS

God morgen!

Jeg har en del ting jeg må få gjort i dag, og jeg glemmer fort hva jeg skal gjøre og ender opp med å nerde pcen. Derfor har jeg vært så smart å lastet ned "taskos". (Som du kan se bilde av under). Åh, jeg skal ta naturfagsprøven på nytt neste uke, men jeg har glemt naturfagsboka mi. FML.


Hva slags planer har du for dagen?

NYTT DESIGN!

ENDELIG! Har sittet en stund å fikset med koder og lignende, og som dere ser så er jeg finito ♥ Sånn egentlig så ble jeg veldig fornøyd. Jeg har alltid hatt et sånt kjedelig grått design, nå er det litt "lysere" for å si det sånn. Men jeg er litt usikker på om jeg skal beholde det forrige jeg hadde, eller om jeg skal bruke dette....


Hva syntes du? Skal jeg ha dette designet eller det forrige?

NYTT DESIGN PÅ VEI

Det er derfor det ikke blir så mye blogging i dag (:

DA STIKKER JEG TIL TOTEN

God påske til everybody daaa.
*Krysser fingrene for at det er internett der oppe*

NOEN SOM HAR HØRT OM "LIGHTROOM" FØR?

Lastet det nettopp ned. Og etter min mening var det super enkelt å bruke! Men det er kanskje fordi jeg allerede er kjent med photoshop da. Uansett, jeg fant ut at fokis brukte det og jeg digggggger bildene hun tar. Så derfor bestemte jeg meg også for å prøve det. Ble sånn passe fornøyd med resultatet. Men jeg tror jeg kommer til å bruke lightroom fra nå av (:Hvilket bilde likte du best?

NOEN SOM VIL SE ROMMET MITT ELLER?

Heyy ♥

Tenkte jeg kunne vise dere rommet mitt.... det eneste som mangler er å male og henge opp hyllerrr. Gleder meg sykt mye til rommet mitt er helt ferdig. Ja også skal jeg henge opp tapet da. Men bare sånn helt ut av det blå: Susann er jævlig treig. Sånn, da vet dere det


klesskapet mitt var her før


senga mi
den nydeligeee utsikten min til naboen sitt hus.....

Lækkert sminkebord eller hva?


halllleellujaaaa ♥ har fått skapdør

Hva syntes du om rommet mitt?

AUTFAITBluse - byoung
Singlet - Bikbok
Shorts - H&M
Tights - ?
Veske - Kappahl

Hva syntes du?

SHADOWLAND

Hallo ♥
Vet dere hva jeg vet ikke hva jeg skal skrive her. Men jeg vet har vært på senteret med Henrikke også fikk jeg kjøpt en bok og cola. Hehe ☺

photoshop fail
Har du lest boken?

CHARLIE THE UNICORN


globb, globb, globb

BARAPAPAPA, I'M LOVIN IT
Mmmmm ♥♥

CUTE CUPCAKES

Hvilket bilde likte du best?

INNKJØP

B young : Topp - 499 kr
Cubus: Rouge - 135 kr

I WANT YOU TO TAKE OVER CONTROL

Jeg har lyst til å lage en video. Men om hva? Før så lagde jeg videoer 24/7.... men jeg er flau over de nå da. Men ikke poenget. Jeg har så utrolig lyst til å lage en videoblogg med mitt vakre nye (egentlig er det ikke nytt lenger) kameraet mittttt ♥


//hundre år gamle videoer

Ja, altå før boblet jeg over med av inspirasjon til en videoblogg, jeg hadde tusen ideer men ikke nå lenger :D

Hva syntes du jeg skal videoblogge om?

INNKJØP - LØRDAG FORRIGE UKE
Vesken: kappahl
Blå topp: kappahl
Hvit topp: H&M


Hva syntes du?

JEG TRODDE JEG SKULLE DØ

Halloo ?

DET ER PÅÅÅÅÅÅÅÅSKKKKKKKKEEEEFFFFERRRRRRRRIIIIIIIIIE! Må fortsatt levere inn periodeplanen, men jeg har absolutt ingen anelse om hvordan man skriver en reportasje. Så dette blir sikkert intressant. Uansett, i dag så vi bare på film, tror den het schindlers liste. Må bare si, jeg håper han fyren brenner i helvete, han var slem. Sånn helt ærlig, råder jeg INGEN til å se på den filmen. Den var trist, men den var SÅ kjedelig. Den varte i 3 timer, sier ikke mer. 

Aww, syntes så synd på hun jenta. Hun ble drept!

Har du sett filmen før? Hva syntes du om den?

DA ER DET SLUTT PÅ ALT SOM HAR MED STRESS Å GJØRE

Heyy ♥

I dag hadde jeg mat og helse prøve og den fuckings stygge norsk fremføringen. Sorry meg, men jeg fikk en stygg firer. Jeg kan virkelig ikke beskrive hvor glad jeg er nå. *Ironi* Uansett, jeg følte at mat og helse prøven gikk helt OK. Den kunne for all del ha gått bedre. Jeg føler at de siste dagene har vært helt uten innhold. Altså helt meningsløse. Jeg har bare sittet på den samme stolen i flere timer og det eneste jeg har gjort er å pugge, pugge, øve, øve. MEN endelig er DET over.Har gledet meg som en liten unge til fredagen fordi da er alt stresset over. Ingen prøver. Ingen framføringer. Bare film, og deretter påskeferie ♥♥♥♥

YES. I AM TALKING TO MY PIGGY BANK AND MY TEDDY BEAR

I morgen skal jeg ha fremføring. Akkurat nå sitter jeg å øver. Det er utrolig gøy å snakke med sparegrisen min, han er en virkelig god lytter ♥ Og bamsen min han er så flink til å late som han bryr seg! De er best ♥♥


Til de som ikke skjønte det var det ironi... men det er sånn jeg øver til fremføringer sånn egentlig!

Hva gjør du?


VOE HAR BEGYNT Å BLOGGE IGJEN

VOE sin nye blogg

Har du fått med deg det?

FORDI JEG BLIR SÅ GLAD

Heyy

Jeg orker ikke å skrive et sånt langt innlegg om hvordan dagen min har vært, og at jeg har vært på skole. Jeg orker i hvertfall ikke å blogg om dritt leksene mine og at jeg ikke rekker å blogge så mye i dag. Sååååå. Det var jo sånn passe spennende.
pent.


WEDGES ♥


Økonomisko - 499 kr

Whatcha think?

NÅ BAKER JEG KAKE
Naaaastyyyy... håper den i det minste smaker godt daaa

LEKSER ER SÅ GØY

Jeg ble endelig ferdig med personkarakteristikken, nå mangler jeg bare miljøskildringen og å øve til samf. prøve. Depping.


ååååh, digger sangen lighter... hoho, random.

Hva har du gjort i dag?

 

JEG HAR KULT ROM

Jeg har pusset opp rommet i helgen. Herlig. Det store stygge klesskapet mitt er borte og byttet bort med et nytt.... UTEN SKAPDØRER. FML. Skapdørene jeg ville ha var utsolgt ♥♥♥ Men vi må male rommet, sette opp tapet, kjøpe ny taklampe, sminkebord og kjøpe skapdører, så det er ikke ferdig ennå.

Whatcha think?

EARTH HOUR


Edit: Lol, jeg trodde jeg var den eneste som husket på det.......

Har du også skrudd av lysene hjemme?

WOW. LITT AV ET KLESSKAP DU HAR TAHEERA.


Slik ser klesskapet mitt ut nå. Aner du hvor irriterende det er? Nei. Hver gang jeg skal til en bursdag må jeg ta ut alle klærne mine (de nedereste), finne klærne jeg skal ha på meg, ta inn alle klærne jeg tok ut. MEN det er slutt på alt det fordi i dag skal jeg til Ikea! ♥

Hva skal du i dag?
Forresten, det er sånn sommertid nå... men skal man stille klokken bakover da eller?

DÅRLIGE SAKER

Heyy ♥
Som dere sikkert la merke til så var headeren min helt hemma.... vel, det har jeg fikset på så no problemo. Men jeg bare lurer på noe, ble bloggen litt for bred? Hohoohoh, men jeg må stikke, skal se på norske talenter og spise nachos (:


Trengte bare et eller annet bilde (:

Ble bloggen litt for bred eller?
Hva skal du gjøre i kveld?

VM

Er det noen folk som husker VM? Altså den dagen Therese Johaug vant? Ja lenge siden. Men det er også lenge siden jeg har blogget. Men den perioden jeg ikke blogget var jeg å så på hele greia. Altså jeg var på holmenkollen. Men jeg fikk ikke tatt med kameraet mitt, så det eneste minnet jeg har igjen er en retard matboks....


fint minne som kommer til å forsvinne...... pga. oppvaskmaskinen

Så du på VM når det gikk på tv?

CANON

Store greier dette...


NATURFAG ER SÅ GØY

Hahahah, tørr ikke å smile er noe.... naturfaglæreren vår er litt sånn passe skummel

NY HEADER + NOEN SMÅ ENDRINGER

Hva syntes du?

BLOGGER FRA CALYPSO

Heyyy ♥

Jeg, Mari og Vilde-Marie hadde photoshoot her på calypso. Og herregud, dett er et driit kult fotostudio her! Det kan hende jeg legger ut bilder fra photoshoot´en, men akkurat nå importerer vi 600 bilder til mac´en som kan ta en halv time.... minst.


woho
Hva skjer hos deg?

1 UKE UTEN NETT

Det forklarer vel hvorfor jeg nesten ikke har blogget i det siste...


raaaaaaandom.

Hva gjør du?

THE BLACK SWAN

Jeg så på the black swan i helgen. Jeg hadde gledet meg fryktelig til å se den, men ble liksom litt skuffa. Den var ikke så bra som forventet. Sååeh.Har du sett den?

CSI: CRIME CITY

Hallo ♥
Jeg har blitt sånn driit hekta på CSI: Crime city. (facebook spill). Herregud. Jeg hater å bli hekta på randome spill siden det tar liksom litt for mye av tida mi....Hohoho
Er du også hekta på et eller annet facebook spill?

B TO THE L TO THE I TO THE N TO THE G

Hallo. Ble nettopp ferdig med matte leksa, digg ♥ Anyways, jeg hadde litt fritids i helgen og brukte minst 2 timer på det der. Jeg satt å fikla med en pinsett. (Hah, brukte en halvtime på å huske hva det het)

lim ♥
Hva syntes du? (hvis du ser bort fra limet?)


PANNELUGG, FAKTISK.
jeg dør + det er mye verre ut i virkeligheten...

Hva skjer hos deg nå?

JEG HAR IKKE KLÆR LENGER

Haha, jeg har nesten kastet EN HEL plastikkpose med klær jeg ikke bruker! Wow, det var serriøst digg. Men det føles som om jeg ikke har klær lenger. Rart.


det er nesten ingenting der jooo.


Har du ryddet i klesskapet ditt i år?

LITE GODTERI SA DU?
uten sminke og greier....
Hva gjør du nå?

NÅ BLE JEG GLAD

Hallo. Jeg absolutt ingenting å blogge om. Det virker litt sånn små meningsløst akkurat nå. Men jeg tror jeg tar sånn halvveis bloggpause. Jeg har liksom mistet inspirasjon osv. Pluss jeg har to prøver i neste uke som jeg må få øvd på. Men jeg kommer nok tilbake :)


Random

FOREVER WE WILL STAY

Ahh! Endelig, dagen jeg har ventet på i 1 uke. DAAANS ♥ Hih, sitter klar allerede 2 timer før jo. Gleder meg! 
Forresten hei, og sorry for dårlig med blogging. Har bare ikke hatt en shit å blogg om.... 

Går du på dans?

NATIVE AMERICANS ER DRIT KULE

Hallo ♥

Jeg er shit trøtt. SÅ det kan hende jeg skriver noen ikke-helt-smarte-setninger. Men jeg skal jobbe med et engelsk prosjekt som skal fremføres i morgen. Ikke kult. Jeg og Emma har ikke engang tatt tiden på hvor langt prosjektet er -.-

Hva har du gjort i dag?

SERRIØST? 1681 MINUTTER?!

jfjfgiopfoiawepwapåspådfdkgjsmcdiopcfsxe,.fpasåpfi,aerxoevgper8ucpoxersdcgvnuicuoewcr9830475nc89urxm234crio
bsfgjkdlghreuctni,eofvgieryhsgjkdfgvbhsuirfgawæporgjsepirhbjldsfgjnsiortghulv...


Den går heller ikke nedover... nå er det 1712 minutter igjen -.-'

Kan du være utålmodig innimellom?

BOWWWLING LIKSOM

Heii ♥
Har vært å feira bursdagen til Rebecca. Det var utrolig gøy, etter å ha nerdet hjemme i to dager. ALENE. Må bare si at det er lenge siden jeg har hatt det så gøy!

Driit kult med sånt lys som gjør at hvite ting blir lilla...


Ikke diss navna våre'a...Hva har du gjort i kveld?

HVORFOR MÅ MAMMA VÆRE SÅ JÆVLIG SUNN?

Hallo.
Dette blir et veldig uinterresant  innlegg men, men. Jeg fikk nettopp vite at vi skal ha spagetti til middag.(Hah, noe av det beste jeg vet) men så kommer mamma å ødelegger ALT ved å putte spinat og paprika oppi... NOE SOM JEG HATER. Det er jo selvsagt greit å være sunn, men herregud?! Det finnes da grenser her i verden..... (haha, kødda)


Hah, verdens mest tragiske innlegg evahhhh...

Hva er favoritt maten din? :D

NÅ BLE DET MØRKT

I går var jeg på ball, jeg derfor fikk jeg ikke blogget... tror jeg brukte 4 timer på å fikse meg så var det bare 20 minutter igjen til jeg skulle stikke.
Anyways, når jeg skrudde på hårføneren i går før ballet gikk strømmen. Jeg trodde selvfølgelig at det var noe galt med sikringen. Men senere fant jeg ut at strømmen hadde gått over hele Jessheim. Jeg var driit stressa siden jeg ikke fikk rettet håret mitt eller noe...
Det er driit kult å sminke seg i et mini speil daa...

Gikk strømmen hos deg?
Har du hatt ball?

FML - #3

Heyhey ♥

Jeg kom nettopp hjem fra skolen... I siste time sto vi på skøyter. GJETT HVA jeg glemte. Jeg glemte faen meg sekken min. Så Emma har bestemt seg for å være en helt herlig venn og hun skal hente sekken min. Weee. Men jeg har lekser + det er ball i morgen... så derfor får jeg ikke gjort noe lekser i morgen...... Det er kanskje ikke så FML men anyways...

Annalynne-mccord_large3331519419_4109e7a7b8_z_large
//we♥it

Har du stått på skøyter i år?
Er du like glemsk som meg?

YOU CAN'T BLAME ME FOR NOT TRYING.....

Hallo ♥

Noen som husker sparegrisen jeg fikk for ikke så lenge siden? Vel, den falt rett i bakken fordi den mente at gulvet trengte en klem. Så slik ser den ut nå;

:( er litt små deppa nå.

ALL THE ABOVE

Hørt sangen før?

NESQUICK TIL FROSKOST....

God morgeeeeen ♥


Liker du nesquick?

OVER THE BORDER

Haha. Sitter å nerder spillet "Over the border"... det er fryktelig fritids, bare så det er sagt!Har du noen gang spilt det spillet før?

YEAH! IT'S TOTALLY BUNNY APPROVED

Hallo, noe jeg helt har glemt å fortelle dere er at jeg er med i en design vs. design konkurranse på denne bloggen. Har forresten nerdet One Tree Hill. Så jeg gleder meg til i morgen til å se neste episode på TVNorge klokken 17:05 (tror jeg)Søtt.

Ser du på one tree hill?

 

KARAKTERKORTET

Hello ♥
Jeg fikk karakterkortet i dag. Jeg må si at jeg har blitt flinkere på skolen ass. Ja jeg fikk 4,6891 eller noe i snitt. Heh.Hva fikk du i snitt i det forrige semesteret?

I DIDN'T SAY IT WAS YOUR FAULT, I SAID I WAS BLAMING YOU...

Heyhey.
Var ute å tok bilder, men så møtte jeg på Karina... så det hele endte opp med bilder av henne. Haha ♥

Hva har du gjort i dag?

NASA KAN HA DREPT LIV PÅ MARS

.... ifølge VG. Spennende ikke sant? Nei.
Har sittet på pc'en i hele dag og fikset med prosjektet. Livet mitt er perfekt nå ass.....Btw, sorry for sugen og kjedelig blogging i det siste.

Så, hva har du gjort i dag da?

SKOLEN ER FRITIDEN MIN

Uff, har sittet med matte driit lenge nå. Har til og med vondt i nakken etter å ha sittet.... weee. gøy, det skal jeg love deg! Btw, dette innlegget var drit kult


digg å høre på musikk mens man gjør matte ♥

hah. fake a smile

Målestokk in my ♥

Hva har du gjort i løpet av dagen?

INNKJØP

Jeg var på senteret i dag, og da sier det vel seg selv at jeg har kjøpt.. ting! heheh. Vet ikke helt om jeg kan kalle det for innkjøp, men jeg har kjøpt dette daa;
Hva syntes du? ♥

RYDDEFEST

Follow my blog with bloglovin

Hallo.

Har gjort så mye uinterresant i dag, noe som er så meningsløst at dere egentlig ikke trenger å vite noe om det. Meeeen, jeg forteller dere det allikavel jeg. Jeg har gjort ting som å være på senteret å loket, vært på bibloteket nørda noen apps på Ipoden til Henrikke og masse andre driit kule ting.

Btw, mamma vil at vi skal ha ryddefest. Kun de som rydder får snop. Så mei stikke.
Forresten, jeg legger ut noen bilder fra peppes. Det ble ikke like koselig som forventet. Hele klassen satt på hvert sitt bord sååå


Nerding

Depping og nerding

depping

pedoblikk

enda mer depping

Og even more nerding

Haha. Det var litt koseligere enn det ser ut i hvertfall :D
Hva skal du gjøre i kveld?

SAMFUNNSFAG ER DET BESTE FAGET EVAH!

Heyhey ♥
Har vært hos Emma i dag. Vi skal ha sånn samfunnsfag prosjekt i morgen. Wehu... Gleder meg. Not. Susann er ikke her, så derfor for jeg og Emma enda mer å si.
Hahah, forresten. Noen veldig ikke spennende for dere; men vi har byttet klasserom. Klassen vår har hatt klasserom helt øverst. Så vi har gått opp hver eneste dag i et halvt år nesten. Haha, slutt på det. YES. Også skal vi til peppes på fredag. Blir sikkert kjempe koselig ♥

Langt og kjedelig innlegg, right?


Et oldis bilde jeg tok for lenge siden.

Hva har du gjort i dag?

SAMMEN FOR NORDBY

I dag hadde vi sånn sammen for nordby konsert dritt. Skolen skal samle inn penger til masse kule ting sier vi... hehe. Vi fikk ikke lov til å ta med kamera, så derfor ble det ikke noen bilder. Kan ihvertfall si at det var utrolig koselig + at jeg gleder meg til neste gang... om et år -.-

Jeje


Dette er fra i fjor...

Hva har du gjort i dag?

PARKAS

Jakken min har endelig kommet! Herregud etter en måneds venting. Pluss et grusomt halvår med farge jakken min... jaja. Livet er herlig igjen ♥

Haha, det samme bildet, måtte bare fylle innlegget med noe....

Hva syntes du om jakken?

ET SMINKESKRIN MED 88 FORSKJELLIGE FARGER

Mee want. Derfor har jeg meldt meg på konkurransen til Isabelle Beatrice. Håper jeg vinner... hehe

Men jeg kom nettopp hjem etter å ha sett på Narnia. Det var utrolig koselig å være med Henrikke, Emilie og Elisabet ♥ Herlig jenter skal jeg si deg! Men jeg må gå å legge meg nå. Natti

Har du sett på Narnia?
Skal du melde deg på konkurransen til Isabelle Beatrice?

NORSK IN MY ASS

Hallo.
Jeg kom opp i norsk muntlig. æsj. Jeg har ikke gjort en dritt også skal jeg framføre alt på torsdag. Wehu. Ønsk meg lykke til'a

Tumblr_legsf8rcif1qfkg32o1_500_largeTumblr_leg5krkkc41qapij1o1_500_large
har ikke noen bilder som faktisk passer til dette innlegget.

Har dere hatt muntlig tentamen enda?

KHOM LOY

God morgen, godt folk ♥

Har dere noen gang prøvd en "khom loy?" Det har jeg. Eller onkelen min har det. Det er nesten som en luftballong, bare en mini etterligning, og man kan heller ikke sitte inn i den da. Den bare flyr opp i luften. Men sånn serr. Den var driit kul. Bortsett fra at den nesten holdte på å treffe et hus og et tre. Men onkelen min er alltid så heldig så det gikk bra.  (Prøv å si det "kom låy" det er veldig fengende...)


Du ser den lille lys prikken? Ja, det er khom loy'en.
Bildene er tatt av det forrige kameraet mitt. Har ikke fått kameraveske enda, så jeg tørr ikke å ta med speilrefleksen ut.....

Har du prøvd en khom loy før?

JEG KLARER FAEN MEG IKKE Å SITTE!

Heii. Blogger fra tante sin pc akkurat nå.
Har vært ute å akt på på en haug i nærheten. Det var lengste og bratteste bakken var driit skummel! Jeg mistet luen min så mange ganger når jeg akte. Akkuarat nå ser luen min ut som et fugleskremsel.... fult av brune blader og greiner. Btw, jeg falt av kjelken ett par ganger det har egentlig bare gått ut over ræva mi. Jeg kan ikke sitte uten å få vondt joo!

5246567819_53065f1d94_z_large
// we♥it
Hva har du gjort i dag?

OMG. JEG HAR IKKE BLOGGET SIDEN I FJOR!

Heyhey.
Jeg hadde det fryktelig koselig i går kveld! Det er noe jeg absolutt digger ved nyttårsaften. Jeg vet ikke hva. Jeg får bare sånn herlig følelse i magen... haha
GODT NYTTÅT, GODT FOLK ♥


de lekte starwars.... "Luke, i'm your father"

Hadde du en koselig kveld i går? :D

I'LL STICK WITH YOU


// sånn passe fornøyd...

Hva syntes du?

Canon EOS 550D

Heyyy ♥

Syntes det har blitt litt mye snakk om speilrefleks på bloggen min men whatever. Familien min er lei av at jeg snakker om speilrefleks 24/7.... Men jeg har funnet ut at jeg har råd til 550D! Med 600 kroner av pappa har jeg råd til den fra elkjøp, yesss

Tumblr_le3aq4ew4g1qegsglo1_500_large
snart kan jeg også ta sånt bilde........ hehe

Hva skal du gjøre i dag?

FML #3

Hallo.
jeg vet ikke helt om jeg kan kalle det dataforbud..... hehe. Anyways. Jeg er litt små deppa nå. På lefdal.com fant jeg det nydelig kameraet jeg har så fryktelig lyst på for 3499kr (vanlig pris 5000+) men det var faen meg utsolgt. FML....


Det nydelig kamera jeg ser hver eneste gang jeg drømmer.... haha. kødda

Btw, fikk dataforbud fordi jeg har sittet altfor mye på pc'en i det siste -.-'
Vet du om et ikke for dyrt, men bra speilrefleks?
Hva slags kamera bruker du?

dataforbud

Heyhey <3
Jeg har fått dataforbud... men her sitter jeg å blogger, fra mobilen..... heheh. Smarte meg . Jeg kjeder meg pluss jeg er super trøtt. Gash. Mamma mener at jeg sover for mye, så jeg ble vekket klokken tolv. Yay.
Hva gjør du nå?

"All you do is sit on that computer" "No, I sit on the chair"

Heyhey.
Jeg kjeder meg. Jeg har nesten bare vært på pc'en de siste dagene. Mamma måtte tvinge meg ut av huset for at jeg skulle komme meg ut "å få litt frisk luft".... hehe.

Tumblr_le3un1jkbm1qepmbgo1_500_large

Tumblr_le3ub67lgf1qepmbgo1_500_large

Tumblr_le2xglrbne1qaxsa5_large

62048_460_large_large

Tumblr_lbj8go4pql1qzj2cmo1_500_large

Tumblr_l445dxfwnb1qc5wt5o1_500_large

veldig random innlegg egentlig
Hvilket bilde likte du best?

let the rain wash away the pain of yesterday

Heyhey.

Jeg skal til senteret idag. Jeg vet ikke helt hva jeg skal kjøpe men jeg finner alltid noen små ting + det er romjulsalg. Sååå. Jeg har også litt lyst til å klippe meg...Hva skal du i dag?

Besøk

Yoo. 
Jeg var på besøk hos en venn av pappa med resten av familien i går kveld. Det var ganske koselig bortsett fra at det var en liten søt jente på fem år som var hyper ... Herregud. Vi lekte en sånn "hoppe" lek. Vi skulle hoppe og holde hender så skulle en av oss falle og skade foten. Det gjorde vi annen hver gang. Gøy skal jeg si deg. Gøy.Tnaw, hun er så søt ♥

Hva skjedde her?

Btw, jeg ryddet rommet mitt i sta og fant en gamme sparebøsse.... MED PENGER OPPI ♥

Hva er det du gjør NÅ?

jeg elsker telenor

Heii.
prøver å kontakte noen fra telenor fordi jeg kan ikke åpne android "markedet". Det dukker alltid opp en sånn vilkår for markedet men det står ikke noen "neste knapp" eller noe sånt. Irriterende. Nå hører jeg på en sånn rar sang mens jeg venter.... we " and you give your self away "  Amagash. Noen tar tlf.

Hun kunne ikke hjelpe meg med det.... JEG RESTARTET FAEN MEG MOBILEN MIN FOR Å SJEKKE OM DET FUNKA. Nå har jeg ingen nummere. *deppa*


Haha. Må le litt.

Er det bare jeg som har problemer med android "markedet"?

Jeg har et spennende liv

Hallo.
Høres fryktelig dumt ut, men jeg har blitt litt små hekta på Super Mario Galaxy... LOL. Så det er for det meste det jeg gjorde i går kveld. Men litt før det satt jeg, Mamma og Amir å lagde stjerner av papir liksom. Fryktelig vanskelig. Mamma var den eneste som klarte det. Og på programmet sa damen at det skulle være enkelt.... Ja særlig.  Prøv selv da; trykk her.

Elins pappersstjärnor
Det er slik de skal se ut


....

Hva gjorde du i går kveld da?

Jeg har blitt inspirert


Derfor har jeg planer om å lage muffins (ikke i dag da..)

Hva skal du gjøre i kveld da?

 

Ser på Chuck og spiser Sursild


Nam, sursild ♥Hahahhahahaha... sursild du liksom. Kune særinger som mamma spiser det! :D

Hva gjør du nå?

FML #2 - mattetentamen

Heyy .
Jeg fikk tilbake mattetentamen. Nå tenker sikkert dere "det er enda en 3'er" men neida. Gjett hva? Jeg fikk 4/5, det er bra, til å være matte sant? Men jeg manglet bare 0,5 poeng for å få 5'er. Hahhhahhahaha, det skal jeg si deg er kjempe gøy...
fack det.

Hva fikk du på den siste matteprøven du hadde?

Nervevrak

Heihei ♥
Lillebroren min spiller klarinett tror jeg, haha. Vi skal på "konsert" om presist 13 minutter. Weehu, dette blir nok drit gøy... joa. I naturfagstimen skulle jeg og Emma vise et lite eksperiment for hele klassen. Det var sånn serr skummelt. Vi drev med syre og sånne ting... Jeg var et nervevrak... hahahha. Elsker å si det :DDårlig kvalitet.... men litt søt er han vel daaa

Men anyways, nå er det kun 5 min til vi skal stikke og mamma stresser meg litt opp nå... bye ♥
Hva har du gjort i dag?

Venting er det verste jeg vet

jeg kjeder meg. Jeg skal til senteret å kjøpe juelgaver. Jeg gleder meg faktisk. Husker i fjor tror jeg brukte 4-5 timer på å finne julegaver. Men anyways. Jeg kjeder meg. Den eneste grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg ikke har noe annet å gjøre mens jeg venter. Kjempe gøy skal jeg si deg. Tidsfordriv er gøy. 

Tumblr_lde2tuwopc1qe7vz2o1_500_large

Hva skal du i dag?

oisann, jeg har en blogg

Hallo.
Jeg har hatt planer om å blogge i hele dag, men jeg glemte det. Men det gjorde jeg ikke nå! Så hva skal jeg blogge om. Det er jo fredag. Fredag jai lika ♥ men jeg vet ikke hva annet jeg skal skrive om. Ha en nice fredag da peoples

Hva slags planer har du får kvelden da?

Wow, jeg har et spennende liv

Hallo.
Jeg kjeder ræva av meg. Jeg har vært syk i dag også, men føler meg bedre da. Anyways, dagen min har bestått av å; sove og å se på Chuck. Jeg har sett ferdig sesong tre, sitter å ser på sesong fire. hehe.¨

Hva gjør du?

Fritidsproblem spill - facebook

Som dere sikkert har fått med dere så er jeg syk. For det meste har jeg kost meg i sengen, sett på pretty little liars og selvsagt vært litt på face;


Apen skal prøve å få tak i guleroten.. noe jeg ikke helt skjønner, er det ikke meningen at aper skal ha bananer?
jeg er stolt ass. 1. plassTower Stack


Dataworm ♥

Robot Unicorn Attack

Hva slags spill pleier du å spille når du er på face? 
(hahahahah! høres altfor tragisk ut)

Friends are Gods way of apologizing to us for our families.

Hallo ♥
Jeg har planer om å gå ut i dag. Selv om det kanskje er det dummeste man kan gjøre når man er syk, orker jeg ikke å sitte hjemme å rotne i senga... Så jeg har planer om å se på Harry Potter og ett eller annet kult. Er litt usikker på hva den heter, men jeg gleder meg. Det blir sikkert fryketlig koselig å se igjen Hero og Susann!


Hihi, Susann - Hero - Meg ♥

Har du noen planer for i dag?
Er du syk?


Mmm, så varmt det er

Hallo ♥
Sitter her å fryser meg hakk i hjel, og jeg sitter i min varme onepiece. Men den er tydeligvis ikke varm nok.
Jeg driver å rydder rommet mitt nå. Pappa får besøk av en venn.

veldig random bilde..

Hva skal du i kveld?

FML #1

Jeg holder nesten på å sovne foran dataskjermen her. Jeg er syk i dag fordi som ikke skjønte det. Og ryggen min, nakken min og hodet mitt kommer til å drepe meg snart... Ookey, that didn't make any sense.. Haha, der skulle sett klassen vår i går, det var bare 11 folk der, og vi er egentlig 18. Ikke morsomt.

Jeg gidder ikke å legge ut bilde av noe akkurat nå, vil bare gå opp til den herlige, varme, behaglige, myke sengen min ♥

Mini bestemor

Bonjour ♥
Jeg har funnet ut at jeg er litt sånn små hektet på å strikke. Det er et K&H prosjekt, det skal bli en lue... hahah. Men jeg må øve litt til fransk tentamen så,

Det eneste jeg mangler er ett par ikke så spesielt fine briller :)

Grand-mère...

Canon EOS 500D?

Jeg har samlet opp penger til ett nytt kamera, jeg har akkurat råd til Canon kameraet jeg har hatt fryktelig lyst på. Haha, onkelen min kaller det for kamera fondet... Men jeg vet egentlig ikke helt hvorfor jeg valgte akkurat dette kamera. Anyways, jeg er litt usikker på hvilket kamera bør kjøpe...

Hva slags kamera bruker du?

Wee, skanning er morsomt


Verdens kuleste klasse evah 

Ja, sånn går det når man er utålmodig...

Har dere tatt klassebildet ennå?

Coconut
mei like kokosnøtt ♥

Jeg har kjøpt klær til 800kr

Jeg var på senteret i går jeg. Man skulle tro jeg kom hjem tom hendt med neida. Jeg brukte 800 kr. PÅ TO PLAGG! Og for å si det enkelt å greit, pappa er ikke spessielt happy nå... Men her er det jeg kjøpte;Læætis, bilde ble jævlig langt. Alt er kjøpt fra BikBok

Watcha think?

iiiiiiiiii am cannibal, cannibal, i'll eat you up

Haha, sitter å hører på Kesha cd'en jeg fikk i gave samtidig som jeg prøver å få tak i Emilie som ikke tar tlf.... EMILIE HVIS DU LESER DETTE SÅ MÅ DU RINGE MEG. Jeg skal være med henne på sånn danse konkurranse skjønner du. Sååeh.


in my heart

Hva skal du i dag da?

Dad, you've always been like a father to me

Heyhey ♥

Som noen av dere vet så feiret jeg bursdagen min i går. Først dro vi til Peppes så gikk vi å så på kino, vi så på due date. Utrolig morsom film!


Se rundt, masse hvite prikker... det er popcorn

Susann ♥

HeerligOmg, se på øye mitt... (haha omg)

Jeg har det bra ellers altså, hvis du lurte på det

Filmen vi så

Har du sett Due Date?
Hva gjorde du i går kveld da?

Denne dagen har jeg ventet 365 dager på

Heyhey ♥
I dag har jeg faktisk buursdag. Og jeg skal også feire bursdagen min i kveld med kule folk som jeg er super glad i. Vi skal først til peppes også skal vi se på film. Men jeg tror jeg må begynne å gjøre meg klar og dusje osv. håret mitt bruker ti år på å tørke...

Spenndende innlegg, right?
Hva skal du i kveld da?

Dagens sære vits

Ja, man kan si jeg vil litt vel desperat i det forrige innlegget... haha jeg må ha 800+. in my dreams ♥

Taheera: Jeg er en vampyr!
Elisabet: Er du?
Taheera: Og jeg er tørst!
Elisabet: :O
Taheera: Har du noe vann jeg kan drikke?


Bæææd kvalitet....

Skjønte du den?

Move along people!

Konsentrasjons problemer

Hallo ♥
Føler jeg har ett problem. Jeg skal liksom jobbe med et samfunnsfag prosjekt. Men i stedet for klarte jeg å overtale meg selv til å blogg og å sette på musikk... jeg er pro ass.


jeg er ganske lik kameraet mitt... klarer ikke å konsentrere seg på riktig ting...

Er det kun meg eller?

Fordi, jeg er kul

Hallo. Fant ikke på noen bedre overskrift. Men forleden dag var jeg på senteret, jeg kjøpte meg to veldig små ting som egentlig ikke er så fryktelig viktig. Men siden jeg ikke har noe anent å blogge om så...


veldig uklart bilde.

Hva har du gjort i dag da?

Føler meg som en gammel kjerring

Hallo, jeg kom nettopp hjem fra senteret. Og beina mine verker som faen! Ikke pga. senterturen, men pga. gymmen. Vi hadde styrke trene i gymmen på fredag. Det var ikke digg. Så i dag ser jeg så jævlig støl. Jeg klarer ikke å sette meg ned uten at det gjør vondt....


// random bilde lillebroren min tok på leirskolen

Har du noen gang vært så støl?

Do you want ot get more fiber in you diet?

Om 6 dager

Om seks dager skjer det noe kjempe kult. Nemlig jeg har bursdag. Jeg skal også feire bursdagen min. Med kule folk, som ikke er familien. Derfor tenkte jeg kunne legge ut ting jeg ønsker meg;


Kesha's nye album


Sugar and Spice (bildet ble litt vell, langt...)


Øredobber, smykker, ringer og armbånd. (Noe jeg aldri får nok av...)Sesong 3 av Chuck

Dumdum loves YumYum

Haha. Jeg eier deg i spise med pinner...
Fluen i taket var drit digg ♥

Er det bare jeg som er "flink" til å spis med pinner? :D

Eltiri og Elemmi


norsk in my ♥


Vinn iPhone 4

Trykk her


Me want! 
Har du planer om å delta?

Seterjentenes søndag av Ole Bull

Jeg sitter å øver til en musikkprøve jeg. Vi har et skikkelig boring tema. Nemlig nasjonalromantikken... oversatt til norsk; om sånne kjedelige folk (Edward Grieg osv.)hater jakken min. men fra den lyse siden, den nye jakken min kommer den 31. Desember....

Så, hva er det normale folk gjør nå da?

Jeg hadde planer... men alt gikk i dass

Hallois, jeg har nettopp kommet hjem fra senteret. Av en eller annen grunn er jeg utrolig trøtt. Haha. Men anyways. Jeg hadde planer om å legge ut en video av hvordan man kan lage et enkelt men fint desgin på under 5 minutter... Men alt gikk jo i dass når camstudio svikta meg....

Hva har du gjort i dag da?

ZzzzzzZ..

Føler meg som et sovedyr eller noe. Tror jeg sto opp klokken sju og la meg klokken ti og sov til klokken fem...
Jeg har vært syk i dag jeg skjønner du. Like gøy som alltid skal jeg si deg...

 


Bildet er ikke spessielt fint, men bamsen er ♥

Happier then evaah!


hahha, yay!

"Det burde stå made by children, men det står aldri"

Haha, lillebroren min er genial. Du skjønner vi har nettopp hjulpet pappa med å bygge skapet sitt. Ikea. Tror du skjønner tegninga.

 

in my heart ♥

SMS skills

Emilie insisterte på å prøve å skrive en melding til Elisabet på mobilen min...


(den nederste meldingen)

Så, forstår du hva som står der?

EDIT: Det står; Yo, we are waiting on you guys :D

et tegn på fritidsproblemer.....

Hahah, jeg og emilie prøver å gi hverandre over 100 varlser, vi lurte på hva som ville skje...


(hun heter ikke emilie gangster kid, for de som ikke skjønte det)
102 varsler emilie ♥ luv u

 

jeg dør av spenning!

I går var jeg på skolen til klokken seks tror jeg. Det var helt grusomt vær på veien hjem. Uansett, grunnen til at jeg var så lenge på skolen var fordi jeg tok to prøver på nytt. En tre-timers prøve og en algebra prøve. Jeg vet ikke hvordan det gikk, men jeg har aldri sjekket it'slearningen min så mange ganger på en dag.


Det er akkurat derfor jeg tok prøvene på nytt....

Men for å være ærlig følte jeg det gikk super bra! Pluss del prøve 1 var akkurat den samme som forrige gang. Fail. Haha.

EDIT:
fortsatt ikke lagt ut (19:04, 10.11.2010)
fortsatt ikke lagt ut (19:27, 12.11.2010)
venter fortsatt (17:09, 14.11.2010)

meg + "onepiece'n min" = forever

jeg har sittet hjemme hele dag med influensa. kjempe gøy skal jeg si deg. Jeg har gjort masse spennende i dag, jeg har sett på Chuck, sovet og gjort ferdig mat og helse leksen. 
det skal jeg si deg er drit spennende. (ironi)


jai drukne i min onepiz
oversatt til norsk: jeg drukner i min onepiece

Dear Algebra, stop making me find your X! She's not coming back..

Jeg har sittet med matte i halve dagen... eller jeg har vært på senteret i en time, sett på kino og lest 80 sider av en bok. Så det blir litt feil å si halvedagen. Men jeg skal ta tre-timers prøven på nytt. Er ikke spessielt fornøyd med det jeg fikk ... 3+. Ikke det beste jeg har fått ihvertfall. Men det er heller ikke det dårligste jeg har fått. Skolen er ikke akkurat min sterkeste side :)Er jeg den eneste?
Hva har du gjort i dag da?


Nå kan dere slutte å mase..

Emma og Hero har drivd å mast på meg i hele uka for å få bildene fra halloween festen. Men jeg sa jo også at jeg skulle gi bildene til dem, sååååehh....


Det var vel ikke så masse godteri, det vare bare 2kg + potetgull...


Haha, den lagde lyder


Hero ville liksom ikke være med på bildene for en eller annen grunn...

Emma liker ikke blitsen.

Fjortiskids ♥

Emma var sykt fin på dette bildeVi er kuleSelvutløser forevaaahhh 
gansgsterkids... liker egentlig bare å si det :)

Emma og Hero? Er dere fornøyde nå?!

You are my favorite mistake.

Jeg skal snart på Halloween fest. Gleder meg som en ape... Jeg og noen andre helt herlig jenter skal overnatte hos Susann også kose oss med mange skrekk filmer (forhåpentligvis, hvis ikke susann backer ut da ♥) Det blir sikkert utrolig kos.


Et random bilde som egentlig ikke har en shit å gjøre med dette innlegget... men jeg likte bildet :D

Så har du vært på et Halloween party? Eller skal du på et?

Hodet mitt verker og jeg er helt sykt støl...

Hallo :)
Jeg måtte stå opp klokken kvart på sju i dag. Jeg var på dansekonkurranse i dag skjønner dere. Jeg skulle begynne å danse ca. klokka 10.00 også måtte vi komme en time før pluss at det tok ca. 20 min å kjøre til Skedsmohallen. Jaa, det gikk ikke spessielt bra, men jeg er veldig fornøyd med at jeg ikke glemte dansen!

Mamma tok ikke spessielt mange bilder men hun tok jo noen;


Det bildet var jævlig skummelt....

Herregud, dere skulle sett meg. Jeg viste ikke hvor jeg skulle gå... jeg var helt jævlig stresset. uffameien.haha, jeg har absolutt ingen bare bilder, men jaja.

 

Halloween fest!

Heyhey!
Jeg skal på Halloween fest fra lørdag til søndag. Jeg har enda ikke bestemt meg for hva jeg skal være men jeg skal enten være en trolldame med flosshatt og greier, sånn fe eller alv, eller en sånn "blackmailer" (skal ha på meg helt svarte klær med et stort frimerke på), eller en vampyr...

Hva skal du kle deg ut som?

 

frokost

hallo :)
vi har fri fra skolen i dag, vi skal lage mat også må vi rydder og vaske rommene våres. Spennende right? Men jeg bestemte meg for å lage frokost til min onkel. Jeg skal koke egg og lage rundstykker.

Gidder ikke å legge til bilde, dere har allerde sett hvordan jeg ser ut n[r jeg lager mat :D\

 

I'm a mastechef!

Hallo :)
Jeg ble ferdig med klippekransen min for en stund siden. Gjett hva? Det ser ut som dritt, og det smaker ikke spessielt godt. Det er for lite kanel, smør og sukker i... og alt for mye eple greier. Til neste gang; mer kanel, smør og sukker. Det verste med alt dette er at jeg faktisk fulgte oppskriften. Og jeg tok til og med litt ekstra kanel og sukker.


Ser ikke det helt herlig ut?

Er det bare jeg som ikke er så flink til å lage mat, eller?

Jeg baker klippekrans, det gjør ikke du

Hallo, jeg baker faktisk. Eller jeg venter på at gjærdeigen skal heves. Gøy. Har planer om å vente til enten lokket popper opp, eller til klokken 13:50. Jeg håper resultatet blir bedre en det jeg ser for meg akkurat nå.
Kort oppdatering...
Fordi jeg er gangster ;)

there are no mistakes in life, only lessons

Jeg gruer-gleder meg skikkelig til lørdag. Dere skjønner jeg og Emilie har meldt oss på sånn dansekonkurranse, oktobermesterskapet. Men vi skal danse hver for oss, liksom singel dans. Haha, jeg har skikkelig problemer med å danse og smile. Jeg må liksom fokusere på en av dem, hvis jeg skal smilie, glemmer jeg dansen. Hvis jeg skal huske dansen, glemmer jeg å smile....
Bilder fra NM....

Hva skjer med at alt er så jævlig distraherende?

Heihei.
Jeg burde egentlig sitte å øve til en naturfags prøve vi skal ha i morgen. Men jeg blir så altfor lett distrahert. Først setter jeg meg ned å ser på tv når jeg kommer hjem og ser på Simpsons. Så tenker jeg "hvorfor ikke bare se på One Tree Hill også?" Så ender jeg opp med å se på til klokken 15:55... og nå sitter jeg her. Uff ass, må skjerpe meg altså.

Spennende, right?


Bedre enn ikke noe bilde.

 

Whoa! I suck.

Hallo.

Sorry for null blogging i går. Fant ut at jeg hadde en matte tentamen å rette. Og resultatet er jeg ikke særlig stolt over. Men jeg burde egentlig begynne med engelsk leksene. Men jeg gidder ikke. Har så masse tid. Selv om det skal bli ferdig i morgen.


hahaha, ta det med ro. jeg fikk ikke tre pluss....... eller jo. jeg gjorde det.

Jeg er trøtt.
Er jeg den eneste som ikke får toppkarakter i matte?

Laster opp innlegg...

Det er gøy å loke rundt på nettet.

heyehey.

jeg har vært på loppemarked greie i dag. vi måtte hjelpe til med å legge på plass ting til et loppemarked som er i morgen. var der i nesten 3 timer. sliitsomt. fikk gratis pizza da. hehe. men jeg har bare loket rundt på nette og kjedet ræva av meg. det er gøy :)


ser på nytt på nytt og har det sååååååååååååååå gøy.

webcamera ♥

Hva har du gjort i dag da?

jeg er kul

uff, jeg kjeder meg så sykt. jeg er bare glad jeg ikke har sittet forran pc skjermen i hele dag (minus skolen) jeg har støvsugd første og andre etasje, ryddet rommet mitt og første etasje.. sier det deg i det hele tatt hvor mye jeg kjeder meg? tenkte meg det.


bildet er like random som overskriften...

nytt design

Ble litt lei det forrige, så jeg lagde meg et nytt. Jeg er ikke heeelt ferdig enda. Men jeg holder på å sovne akkrurat nå, så jeg orker ikke flere koder osv.

Whatcha think?

omg. i love coop <3

noooot! jeg tror vi var på coop i en og en halv time også dro vi til senteret og var der i 2-3 timer ekstra. tror du jeg er sliten eller? you bet! men jeg har tatt et par bilder, som jeg har planer om å legge ut snart (eller i morgen). jeg har fått kjøpt et par øredobber fra arts&craft.. har planer om å gå til senteret med pappa i morgen.. men jeg skrev egentlig dette for å skrive et litt ikke-for-kort-innlegg.


et bilde jeg tok for ikke så lenge siden...

 

wow, i just can't wait!

Kjapp oppdatering, skal til IKEA i dag og vi  drar om 10 minutter tror jeg.


et helt random bilde

Så hva skal du i dag?

that look's disgusting!

.... but tastes delicious!


sier du at jeg har fritids? laaangt i fra....

Liker du muffins?


YESS!

Nå har endelig alle tingene fra eBay kommet. Jeg tror jeg har ventet i 1-3 uker på de forskjellige tingene. Jeg kjøpte ikke så mye. Og jeg kjøpte noen ting til lillebroren min.
Lommebok jeg kan ha med på skolen den kosta 9,99 USD

Denne bagen kostet 9,50 USD

Skulle egentlig få to stykker, den andre er på vei. Men de to kostet 5,99 USD

Denne kostet 24,04 USD
Denne skal jeg bruke til å ha mobilen oppi og den kostet 2,99 USD


Et spill for 34,95 USD.

Hva syntes du om det jeg har kjøpt?
Har du kjøpt noe fra eBay før?

 

Jeg sitter her i sofaen å ser på tv, en regndag i høstferien m-i-i-i-n.

Hallo.
Overskriften sier vel det meste. Men i dag blir det heldigvis ikke noe daffing. Eller litt da, men bare ikke hjemme! Dere skjønner jeg, Rubin (onkelen min) og lillebroren min skal først ta en joggetur så skalvi til biblioteket.... så skal vi på kafé besøk. Det blir sikkert kos. Can't wait! Må bare vente på at Rubin skal stå opp. Han legger seg ikke før tidlig på morgen!

Han sovnet nesten rett etter vi hadde spist middag, klokken 6-7 tida... Haha. (gammelt bilde)

Jeg går ut en tur jeg.

Overskriften sier vel alt. Onkelen min bestemte seg for å ditche meg. Så derfor ble det ikke noe av jogginga. Jeg har absolutt ingenting å gjøre nå. Og siden folk tydeligvis har bestemt seg for å ikke svare på meldingene mine har jeg ikke noe bedre gjøre en å ta meg en tur ut.

Byee ♥

Hva gjør du akkurat,, NÅ?

Depressive greier altså...

Hallo.
Sitter her og spiser maom. Har egentlig aldri skjønt poenget med navnet "maom". Det er litt tragisk når jeg tenker meg om. Haha, det er enda mer tragisk at jeg skal blogge om maom. Haha. Har absolutt ingen planer for i dag. Det er depressive greier altsååå. Jeg skal egentlig bare ut å jogge med onkelen min. Så nå sitter jeg å venter på at mobilen min skal ringe.... hehe. Ja, jeg har lite å gjøre.


weheartit.com

Såå. Har du noen planer for i dag da?

Dirty picture

Yoyo. Vet ikke hvorfor, men det er kult...
Jeg kom nettopp hjem fra Susann. Har hatt en utrolig koselig (halv) dag. HIhi. Vi lekte sånn mime lek. Dere skjønner Susann har en vegg full av plakater. Mens jeg hermet og etterlignet en plakat gjettet ut. Det var så utrolig gøy! Høres skikkelig kjedelig ut... haha.
Susann er digg ♥

Det er Katy Perry også!
Me ♥ it

 

Har du hørt den sangen?

FEERDIG!

Hallo, og god morgen :) eller i hvertfall til dere som nettopp har stått opp. 
Jeg ble nettopp ferdig med designet. Hva syntes du? Ble sånn passe fornøyd.. headeren ble litt mørk. Men anyways. Jeg må prøve å få tak i Susann. Tror jeg skal finne på noe med henne i dag ♥
bilder jeg tok for en stund siden...

Hva syntes du om den nye headeren? 
Hva skal du i dag?

NY HEADER!

...igjen.
Jeg er fortsatt ikke så særlig fornøyd med den. Men det kan jeg fikse på i morgen. Haha, det er så morsomt å høre på lillebroren min og en venn av han. De sitter å ler og lager mange andre weirdo'e lyder. Hahah. Det er liksom "Argh" "Ånei", "Hva driver du med?!", "Hva gjorde du nå", "HAHAHAHAHHA!". Tror de spiller kort....

Jeg har ikke noe annet å skrive om.


Random bilde av et monster ^^

Hva synes du om headeren?

Vi er nerder

Halloo
Man skulle tro jeg hadde bedre ting å gjøre på en fredagskveld, men neida. Her sitter jeg på min lillebror sitt rom og ser på han spiller super mario galaxy 2. Det er i hvertfall bedre enn å sitte alene på rommet mitt å nerde pc'en min. Men ehh....

Hva pleier du å gjøre på fredager? ♥

Kontakt meg

Hvis du har lyst til å kontakte meg så kan du bare sende meg en melding på tiira@live.com eller så kan du legge meg til på facebook; Taheera Ahmed. Eller twitter: tiira96.

taheera

Heyy. Jeg heter Taheera og er 19 år. Nå er jeg i Forsvaret hvor jeg da ehm fullfører førstegangstjenesten min. Liker å videoblogge og poste kleine vidoer av mitt kleine liv. Yup. Basically bloggen min i ett nøtteskall. Yup. Snx


  • Gratis design

    Også har det seg slik at jeg har laget ett par design. Om du har lyst å ta en titt på de trykk på "trykk her"-saken under hehe.

    Trykk her
    hits